Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşimde en çok ta vitamnlerden kurtulduguma seviniyorum diyor eşime enerji vereceğine aksine tembellik ve uyku halsizlik verdi vitamnler tert tepti

Ayy canım ya bizde bir çok şey atlattık kaç kere boşanma noktasına geldik eşimin akrabaları eşimde sorun olduğunu bildiklerine rağmen kaç kere tüp bebek yaptırdınız sende sorun vardır rahiminde problem vardır tutunamıyor bebek dediler bende delirdim bağırdım çağırdım eşime kendi derdim kendime yeter bir de senin akrabalarının saçmalıklarıyla uğraşamam dedim eşim de ağladı onların adına ben özür dilerim sana yaşattıklarım için herşey için özür dilerim benim yüzümden bu sıkınları çekiyorsun dedi bende senin veya benim yüzümden değil sorun sende değil bende de olabilirdi herşey Allahtan derdi veren Allah dermanını da verir inşallah bize arayıp bulmak sabır etmek dua etmek düşür dedim.Allaha şükür eş konusunda şanslıyız bizi de kıskanıyorlar eşin ne desen yapıyor seni çok seviyor felan çekemeyenler var tabi bir çok kişinin çocukları var ama eşleri ile kedi köpek gibiler

Kesinlikle işte eşlerimize sarılıp kıymet bilelim umutlu olalım inş en yakın zamanda Allah sabrımızın mükafatını verir.

Bugun ogretmenler odasinda bi kadin esi icin ne dedi biliyor musunuz? Bir esya tasitmiz gayet memnun halinden 'tasiyacak tabi essek gibi tasiyacak ' dedi onlar mi hata yapiyo biz mi ?

Kizlar zor donemler atlatiyorsunuz .Derdiniz kendinize yeterken bir de çevre faktörü var.Ama hic umursamayin hamile olup cekirdek ailenizi tamamlamaya baslayacaksiniz ve o zaman cok farkli hissedeceksiniz .Goreceksiniz ki herkesin konuştuğu bos ve bosuna üzülmüşsünüz. Her zaman söylüyorum kendinizi hamile hayal etmeyi unutmayin ve hayatiniza normal akisinda devam etmeye çalışın .Her sey guzel olacak buna inanin .

Bugun ogretmenler odasinda bi kadin esi icin ne dedi biliyor musunuz? Bir esya tasitmiz gayet memnun halinden 'tasiyacak tabi essek gibi tasiyacak ' dedi onlar mi hata yapiyo biz mi ?
Enteresan insanlar ya saygı yok sevgi yok . İnsan eşine saygılı olmalı. Çok şükür biz hiç birbirimize saygısızlık etmeyiz. Allahta ettirmesin inş

Canım kusura bakma son bir soru ilaçlar için rapor falan çıkarmış mıydın eczacı bana ilaçlar 1200 tl tutar rapor çıkarırsan 600-700 tl sini ödemezsin dedi çıkardıysan eğer yada bilen arkadaşlar varsa çok zorsa işten izin alıp falan uğraşamayacağım ama kolaysa çıkartayım maddi açıdan sıkışığım zaten borç alıp tüp bebek yaptıracağım . Hakkını helal et soru yağmuruna tuttum hiç araştırmamıştım önceden

Öylelerinin kocalari kedi gibi oluyor .Kadinlar resmen eziyor her seyi yaptırıyor .Ama bana gore cok yanlis .Bir yerde patlar ve telafisi mümkün olmaz .Esin yardımseverse her seyi yapar dusuncelidir sagolsun dedir .Boyle görmemişlik akillara zarar.

Kızlar merhaba bugün birşey okudum ve merak ettim buraya ekleyecegim bunu soyeleyen riskli gebelik uzmanı Melih atahan güven.endise ettim bende çünkü ha deyince hamile kalamiyorum

Enteresan insanlar ya saygı yok sevgi yok . İnsan eşine saygılı olmalı. Çok şükür biz hiç birbirimize saygısızlık etmeyiz. Allahta ettirmesin inş
Aynen ben şok kadinin karsisinda zaten
canim helal olsun ama boyle seyler soylemeyin cok utaniyorum her seyi yaziyorum buraya tabiki size yardimci olacagim canim benim. Ben ozelde yaptirdim canim. Hastahanem ozel uni hastahanesiydi. O yuzden tup bebek raporu direk cikti. Zaten rapor cikinca hem tedavi icin hemde ilaclar icin cikiyor. Ayrica 1000 tlye yakin tutuyor raporlu olarak ilaclar. Ama devlet hastahanesinin sartlari şoyle eger sartlarin uygunsa hemen cikiyor ama uygun degilse 2 asilama ve 3 senelik evli olma sarti var. Bizlerin eslerinin sperm sayilari az bu sebeple hemen rapor cikiyor direk yani hic asilamaya gerek yok yani yada 3 senelik evli olma sarti yok. Devlette sanirim ilaclarda daha uyguna geliyor. Ama ben devlette ugrasmak istemedigim icin iki denememi de ozelde yaptirdim. Baska sorun varsa sor canim.

ya sen eger esinle anlasamiyorsan bile herkesin icinde boyle denir mi ne kadar ayip

Merhaba arkadaşlar eşimin hormon testi sonuçları bi göz atabilir misiniz

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-21-19-28-28-988.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2018-02-21-19-28-17-188.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…