Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
R ruyagokk canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir evladını alırsın kucağına.Rabbim hepimize nasip rtsin şu güzel duyguyu. Dua et bize de.
Amin canım çok sağol inşallah en yakın zamanda darısı hepinizin başına olsun .
Her duamda varsınız Rabbim isteyen herkese nasip etsin hepinizin yüzünü güldürsün inşallah

Bizde onları kullandıktan sonra dna hasarr 51 den 7 ye düştü tabi hocanın ilaçları vardı hangisi etki etti bilmiyorum canm çok şükür hızlı bi düşüş yaşadık
Biz hasarı öğrendiği mizde yüzde 5 ti ama önceki aylar l karnitin l arjinin ve pharmaton alıyordu eşim acaba vardı da hasar düştü mü çok merak ediyoruz inşallah öyledir de bu hamileliğim sağlıklı geçer

Gündeydik kızlar. Spordan geldim bir bayan vardı az sohbet ettim 4. Tüp bebek denemesine başlayacakmış fakat eşi sigarayı bırakmadığı için başlamaktan vazgeçmiş. Diyor ki yumurta sayım kalitesi gittikçe düştü. Hormonlar bende tüğlenmenyaptı. Üzüldüm.
Benimde normal yolla çocuğum olamayacakmış gibi geliyor. Çok uğraşırmıyım acaba diye düşünüyorum bazen.

Bu arada DNA hasar panelini düzen lab. Vermeye karar verdik. Mikrogen buz kalıplarının arasında Ankara’ya gönderiyormuş tüm testler orada yapılıyormuş riske atamadım. İnşallah hayırlı olur.
Sperm yaşlanma testinin ismini bilen var mı?
Canlılık testiyle aynı şey değil galiba.

Biz 3 test yaptırdık canım anexxin v ros ve DNA hasarı yaptırdık

Biz bi perinatologa gidicez bu cumartesi. Eşim Haziran’a kadar uğraşalım olmazsa haziranda tüp bebek yapalım dedi. Çok iyi bi doktormuş ama muayene ücretleri çok yüksek ya. Elimizden geleni yapalım dedik gerisi Allah’ta

Biz 3 test yaptırdık canım anexxin v ros ve DNA hasarı yaptırdık
Anexxin canlılık oluyor değil mi? Umarım spermlerimiz canlıdır. Cansız spermleri haraketşendirmek çok zor gibi görünüyor haraketsiz spermleri azaltan kimse Yok neredeyse.

Bencede canım herşeyi yapmamız gerek artık harcadık harcayacağımız kadar zaten.

Anexxin canlılık oluyor değil mi? Umarım spermlerimiz canlıdır. Cansız spermleri haraketşendirmek çok zor gibi görünüyor haraketsiz spermleri azaltan kimse Yok neredeyse.
Evet anexxin v canlılık.ros testi de oksüdatif stres denen şey canım.bizim %36cıktı yüksek tu ama DNA hasarına yol açmadığı için kaan aydos koruyucu antioksidanlar verdi eşime.eğer oksidatif stres DNA hasarına yol açtı ise önemli yok etki etmedi ise sadece DNA hasarı etkileme durumu önleniyor

İnşallah bizde DNA hasarı vardır diye dua eder oldum bari onu düzeltince hız artar.
Teşekkür ederim canım bilgilendirdin.

Ama sen hamile kalabiliyorsun neden tüp bebek yapıcanki ilk onun nedenini bul canım bu arada benım eşimde bu yıl halledelim bu işi gerekirse tüp bebek yaptıralım dedi :)

Bencede canım herşeyi yapmamız gerek artık harcadık harcayacağımız kadar zaten.
Canım biraz toparlan sen baya yoruldun yazılarından anlıyorum bi tuhaflık var takma artık bırak artık araştırmayı gerekirse tüp bebek yaparsın bi bakarsın 1 isterken 2 tane oluvermiş hiç takma kafana

Ama sen hamile kalabiliyorsun neden tüp bebek yapıcanki ilk onun nedenini bul canım bu arada benım eşimde bu yıl halledelim bu işi gerekirse tüp bebek yaptıralım dedi :)

Cnm ben hamile kalabiliyorum ama devamı yok gelmiyor. Bunun için perinatologa gideceğiz. Aslında eşimin test sonuçları da kötü değil ama yine de geç hamile kalabiliyorum ya. Bi bakalım yumurta tembelliği mi var yumurtalarım mı kalitesiz vs... olmazsa tüp bebek yapıcaz belki kaliteli yumurta veya spermleri kullanırlarsa düşük yapmam. Belki histereskopi yada laparoskopi yaparlar rahimde tüpte yapışıklık kist polip vs var mı diye bakar gerçi hsg çektirdik te bişey çıkmadı ama tekrarlayan düşüklerde yapabiliyorlarmış.

Canım biraz toparlan sen baya yoruldun yazılarından anlıyorum bi tuhaflık var takma artık bırak artık araştırmayı gerekirse tüp bebek yaparsın bi bakarsın 1 isterken 2 tane oluvermiş hiç takma kafana
Pöfff bu kadarnupraşıyoruz allahım karlılığını verecektir diye düşünüyorum.
Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. İnşallahhhhh
Tüp bebek büyük bir nimet gerçekten çok şükür fakat herkes gibi bende olması gerektiği yaradılışımızın gerektirdiği gibi hamile kalmak istiyorum. Olmuyorsa gereken neyse yapacağım artık.

Kuzum eşinin değerleri yenileyin düzeldi hep böyle değildi. Tabiki önlemini al ama içimi de rahat tut.

Anladım canın çok teşekkür ederim. Yumurta toplama işleminde ağrı acı hissediyor musun? DNA hasarı düştükten sonra tüp bebeğe geçmiştin demi canım? İyice darladım seni ama affet
ask olsun ben mutlu oluyorum cevap yazarken lutfen boyle dusunme insallah hepimizin bebegibolacak ben inaniyorum canim arkadasim her seyi sor sen. Benim iki yumurta toplamam da agrili oldu ama ikincisi daha hafifti. Agridan cok gaz sancisi cok oluyor ama bunun icinde dr.un ilac verir misiniz derseniz verir bana vermisti ben o ilaci ancak bebege zarar verir diye kullanmadim. Agri cektim. Dr.un zarar verecek bi ilaci vermeyecegini bildigim halde hemde tup bebek dr.um verdi ilaci ama yok iste pimpirikliyim. Kullanmadim.DNA hasari testimiz %11 cikti yani yok demek oluyor. O yuzden hasardan dolayi olmuyor diyemedi kaan aydos. Ben kaan aydosa gitmeden once de gittikten sonra da tup yaptirdim bu ikinci denemem canim

ya sorma ben ilkinde 2 ay boyunca baktirmistim bi turlu yukselmedi degerim sonrasinda da zaten albi atmadi. Insallah bu sefer olumlu dusunelim. Olunlu olsun. Progesteronu kafana takma ilac takviyesiyle yukselir insallah canim. Bana dr. Hic baktirmadi o hormona

ooo iyice gün kızi olmussjn canim oyle dusunme bazen bana da oyle geliyor sonra Allah.a dua ediyorum ve hep olumlu dusunmeye calisiyorum.
zeynepppppppp canim perinotolaga gidince pai testi onemli mi diye sorabilir misin canim. Ben yaptirmadim ya istememis dr.um o yuzden endiseliyim.
canim nasilsin? Ne zaman test tarihin? Tup bebek gibi mi oluyor asilama test tarihi de. Biz transferden sonra 12.gunde test verdik

Kuzum eşinin değerleri yenileyin düzeldi hep böyle değildi. Tabiki önlemini al ama içimi de rahat tut.

İki ay oldu hareketli sayımız arttı çok şükür. Daha da artar inş... bu işlemleri de yaptırıcam belki dememek için. Amh testi kaldı onuda yaptırırım inş....

Tmm sorarım inş cnm

Kızlar çok şanslısınız ki eşleriniz istiyor maşallah ne güzel ben bu konuları eşimle konuşamıyorum bile beni strese sokma diyor sürekli zoraki bir şekilde benim istememle tedaviyi kabul ediyor bu konuda bana hiç destek olmuyor bende artık çok yoruldum kimseye derdimi açamıyorum konuşulmuyor çünkü bu konular kimseye güvenemiyorum arada fırsat buldukça buraya yazıyorum sizin yazılarınız okuyorum hamile olanları görünce mutlu oluyorum bir çok topikte benim gibi olan aynı durumda olup hamile kalan var mı diye geziniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…