Herşeyi denemedim canım Yok adam umursamaz çok üzülüyor oda farkındayım ama ben istiyorum ki ikimiz konuşalım dertleşelim biraz o beni cesaretlendirsin moral versin yok hiçbirşey laf söz kar etmedi olduğu gibi kabul ettim yapacak bir şeyim yok dua ediyorum Allah'a sığınıyorjmAllah razi olsun zeynepcim.
Murabbaa canim esin neden boyle yapiyor? Bu yukun iki kisi bile zor tasirken neden sadece sen tasiyorsun. Karsina al guzel bi aksam yemegi hazirla ve yemek yerken duzgunce konus. Cok zor zaten bide o seni uzmesin.
Cnm ben hamile kalabiliyorum ama devamı yok gelmiyor. Bunun için perinatologa gideceğiz. Aslında eşimin test sonuçları da kötü değil ama yine de geç hamile kalabiliyorum ya. Bi bakalım yumurta tembelliği mi var yumurtalarım mı kalitesiz vs... olmazsa tüp bebek yapıcaz belki kaliteli yumurta veya spermleri kullanırlarsa düşük yapmam. Belki histereskopi yada laparoskopi yaparlar rahimde tüpte yapışıklık kist polip vs var mı diye bakar gerçi hsg çektirdik te bişey çıkmadı ama tekrarlayan düşüklerde yapabiliyorlarmış.
@Zeynep6302 esinin ailesine soyleyip dediklerine uymazsa bosanacagini bile soylemisti canim. Ama genel olarak adamlar boyle umursamaz biz onlari biraz cesaretlendirip yola getirmemiz lazim canim pes etme olur muHerşeyi denemedim canım Yok adam umursamaz çok üzülüyor oda farkındayım ama ben istiyorum ki ikimiz konuşalım dertleşelim biraz o beni cesaretlendirsin moral versin yok hiçbirşey laf söz kar etmedi olduğu gibi kabul ettim yapacak bir şeyim yok dua ediyorum Allah'a sığınıyorjm
Evet bütün erkekler aynı neden boyleler hiç anlamıyorum@Zeynep6302 esinin ailesine soyleyip dediklerine uymazsa bosanacagini bile soylemisti canim. Ama genel olarak adamlar boyle umursamaz biz onlari biraz cesaretlendirip yola getirmemiz lazim canim pes etme olur mu
Canım 2 Mart'ta kan vercem tabi ben kan vermeden test yaparım evde :) tüp bebekte kullanılan puregon 600 diye bı iğne kullandım 75mg 4 gün aslında 7-8 gün kullanan oluyor benim yumurta çabuk gelişince diğerlerini büyümesini istemedi doktor en son kontrola gittiğimde 16m 12m yumurta olmuştu solda dağdakiler küçüktü bu kontroldan sonra 2 gün daha iğne vurdum biraz daha büyümüştür çatlatma ignesini vurduktan sonra 36 saat sonra aşılama oldu esimde yıkama sonrası 8milyon sperm kaldı bunu ucu uzun bı şırıngayla rahime verdi yarım saat o şekilde bekledim normal hayatına donebilirsin dedi aşılamadan bugün sonra ilişki olcak dedi yani dün ama eşimle tartıştım olmadı ilişki bı fitil verdi şimdi onu kullanıyorum progestan diye folik asit ve aspirin kullanıyorum işte bu kadar sadece aşılama yaptığımız gün uzandım ertesi gün normal işlerimi yaptım ağrım sızım yok sadece göğüslerim ağrıyor oda çatlatma iğnesindenmis biraz uzun oldu ama böyle işte :)ask olsun ben mutlu oluyorum cevap yazarken lutfen boyle dusunme insallah hepimizin bebegibolacak ben inaniyorum canim arkadasim her seyi sor sen. Benim iki yumurta toplamam da agrili oldu ama ikincisi daha hafifti. Agridan cok gaz sancisi cok oluyor ama bunun icinde dr.un ilac verir misiniz derseniz verir bana vermisti ben o ilaci ancak bebege zarar verir diye kullanmadim. Agri cektim. Dr.un zarar verecek bi ilaci vermeyecegini bildigim halde hemde tup bebek dr.um verdi ilaci ama yok iste pimpirikliyim. Kullanmadim.DNA hasari testimiz %11 cikti yani yok demek oluyor. O yuzden hasardan dolayi olmuyor diyemedi kaan aydos. Ben kaan aydosa gitmeden once de gittikten sonra da tup yaptirdim bu ikinci denemem canim
ya sorma ben ilkinde 2 ay boyunca baktirmistim bi turlu yukselmedi degerim sonrasinda da zaten albi atmadi. Insallah bu sefer olumlu dusunelim. Olunlu olsun. Progesteronu kafana takma ilac takviyesiyle yukselir insallah canim. Bana dr. Hic baktirmadi o hormona
ooo iyice gün kızi olmussjn canimoyle dusunme bazen bana da oyle geliyor sonra Allah.a dua ediyorum ve hep olumlu dusunmeye calisiyorum.
zeynepppppppp canim perinotolaga gidince pai testi onemli mi diye sorabilir misin canim. Ben yaptirmadim ya istememis dr.um o yuzden endiseliyim.
canim nasilsin? Ne zaman test tarihin? Tup bebek gibi mi oluyor asilama test tarihi de. Biz transferden sonra 12.gunde test verdik
evet bende o dr.a gidelim bu dr.a gidelim diyince sinir oluyyordu.Evet bütün erkekler aynı neden boyleler hiç anlamıyorumbenimki de bazen beni bozup atıyor doktormusun sen diyor bı sürü şey söylüyor sonra ben ne dedimki diyor
tup bebek kadar olmasa da bu asilamada baya mesakkatliymis canim. Cpk sukur o asamalri atlattin insallah senden de bir bebis haberi aliriz yakin zamandaCanım 2 Mart'ta kan vercem tabi ben kan vermeden test yaparım evde :) tüp bebekte kullanılan puregon 600 diye bı iğne kullandım 75mg 4 gün aslında 7-8 gün kullanan oluyor benim yumurta çabuk gelişince diğerlerini büyümesini istemedi doktor en son kontrola gittiğimde 16m 12m yumurta olmuştu solda dağdakiler küçüktü bu kontroldan sonra 2 gün daha iğne vurdum biraz daha büyümüştür çatlatma ignesini vurduktan sonra 36 saat sonra aşılama oldu esimde yıkama sonrası 8milyon sperm kaldı bunu ucu uzun bı şırıngayla rahime verdi yarım saat o şekilde bekledim normal hayatına donebilirsin dedi aşılamadan bugün sonra ilişki olcak dedi yani dün ama eşimle tartıştım olmadı ilişki bı fitil verdi şimdi onu kullanıyorum progestan diye folik asit ve aspirin kullanıyorum işte bu kadar sadece aşılama yaptığımız gün uzandım ertesi gün normal işlerimi yaptım ağrım sızım yok sadece göğüslerim ağrıyor oda çatlatma iğnesindenmis biraz uzun oldu ama böyle işte :)
@Zeynep6302 esinin ailesine soyleyip dediklerine uymazsa bosanacagini bile soylemisti canim. Ama genel olarak adamlar boyle umursamaz biz onlari biraz cesaretlendirip yola getirmemiz lazim canim pes etme olur mu
Evet bütün erkekler aynı neden boyleler hiç anlamıyorumbenimki de bazen beni bozup atıyor doktormusun sen diyor bı sürü şey söylüyor sonra ben ne dedimki diyor
Allah razı olsun arkadaşlar iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum her zaman dualarımdasınız Rabbim hepimizin gönlüne göre versinMurabbaa çok zor bir durum hele ki hasta olan eşlerimiz olunca onlara daha ağır geliyor. Benim eşim doktora gitmen gerek dediğim de daha iki ay oldu deneyeli beni hemen Kısır yaptın dedi zoruna gitmişti doktora git demem fakat varikoseli olduğunu biliyorduk sonra aşlah razı olsun gitti 1 buçuk senedir uğraşıyoruz inişli çıkışlı tartışmalarımız oldu boşanalıma bile gitti konu. Yüreğime taş oturdu sandım bir an.. bizim testlerde sperm haraketsizliği hep %93-97 arası çıkıyor tabi ben salya sümük ağlıyorum. Eşim bana bir kızıyor anlatamam sen böyle yaparsan ben tedavi falan olmuyorum bırakırım herşeyi senin psikolojin bozuluyor bana destek olmuyorsun böyle yaparsan tedavi falan Yok dedi. Tabi ben sustum. Eşimi aldım karşıma onu sevdiğimi önemli olan benim çocuk sahibi olmam değil çocuğumun ondan olmasını istediğimi söyledim. İkimizin bir parçası olsun birimizden birimize bir şey olduğunda bana senden, benden sana birşey kalsın dedim. Bu dünyanın bizim yetiştirdiğimiz çocuğa ihtiyacı var elimizden gelen herşeyi birbirimiz için yapalım dedim. Böyle uzun uzun konuştum. Şimdi çok şükür üzülmemekte çalışıyoruz. Onu çok seviyorum allah ona ömür versin.
Belki aklında birşeyler oluşturur diye anlattım pes etme lütfen..
Canım inşallah güzel sonuçlarını müjdeli haberini alırız hayırlısı ile ben aşılama yaptırdığımda bize hiç ilişki demedi şaşırdım hatta ilişki yasağı vardı ananas ye canım bende bilmiyordum Yen'i öğrendim kk sayesinde aşılama ve tüp bebekte bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuşCanım 2 Mart'ta kan vercem tabi ben kan vermeden test yaparım evde :) tüp bebekte kullanılan puregon 600 diye bı iğne kullandım 75mg 4 gün aslında 7-8 gün kullanan oluyor benim yumurta çabuk gelişince diğerlerini büyümesini istemedi doktor en son kontrola gittiğimde 16m 12m yumurta olmuştu solda dağdakiler küçüktü bu kontroldan sonra 2 gün daha iğne vurdum biraz daha büyümüştür çatlatma ignesini vurduktan sonra 36 saat sonra aşılama oldu esimde yıkama sonrası 8milyon sperm kaldı bunu ucu uzun bı şırıngayla rahime verdi yarım saat o şekilde bekledim normal hayatına donebilirsin dedi aşılamadan bugün sonra ilişki olcak dedi yani dün ama eşimle tartıştım olmadı ilişki bı fitil verdi şimdi onu kullanıyorum progestan diye folik asit ve aspirin kullanıyorum işte bu kadar sadece aşılama yaptığımız gün uzandım ertesi gün normal işlerimi yaptım ağrım sızım yok sadece göğüslerim ağrıyor oda çatlatma iğnesindenmis biraz uzun oldu ama böyle işte :)
Ya sorma birbirimizi yedik resmen hatta dedimki Allah'ın bı bildiği varki olmuyor çocuğumuz sustu öyle bakiyorSuskun Ceylan bak şimdi kızdım sana neden ilişki olmadı Kavga başka bu başka o kadar meşakkatle uğraş sonra sinir stres kesin etkilenmişsindir. Bu adamlara 1 öğün yemek 3 öğün sopa lazım.
canım hangi ildesin bilmiyorum sürekli düşüğü olan arkadaşım MELİH ATAHAN GÜVEN adlı doktora gitti araştır istersen
arkadaşımın şimdi ikizleri var o çok memnundu doktorundan
Niye böyle yapıyorsunuz hemde böyle bir tedavi aşamasında. Kavga sebebiniz neydi. Azıcık sıkamadınız dişinizi.Ya sorma birbirimizi yedik resmen hatta dedimki Allah'ın bı bildiği varki olmuyor çocuğumuz sustu öyle bakiyor
Benimkide yarın randevu alıp tüp bebege başlayalım dio ben yanaşmıyorum şimdilikAma sen hamile kalabiliyorsun neden tüp bebek yapıcanki ilk onun nedenini bul canım bu arada benım eşimde bu yıl halledelim bu işi gerekirse tüp bebek yaptıralım dedi :)
Adamlar sonunda kolay yola geçmek istemeye başladı kafayı yedirttik sonundaBenimkide yarın randevu alıp tüp bebege başlayalım dio ben yanaşmıyorum şimdilik
Çok oyun oynuyor bilgisayarda aklına mış düştüğü zaman duş alıyor dişlerini fircaliyor bornozla karşıma geçiyor bende çıldırıyorum odun gibi resmen töbe yarabbim yaNiye böyle yapıyorsunuz hemde böyle bir tedavi aşamasında. Kavga sebebiniz neydi. Azıcık sıkamadınız dişinizi.
Kuzum acaba maddi açıdan müsait değim ondan mı strese sokma diyor bunu bi düşünKızlar çok şanslısınız ki eşleriniz istiyor maşallah ne güzel ben bu konuları eşimle konuşamıyorum bile beni strese sokma diyor sürekli zoraki bir şekilde benim istememle tedaviyi kabul ediyor bu konuda bana hiç destek olmuyor bende artık çok yoruldum kimseye derdimi açamıyorum konuşulmuyor çünkü bu konular kimseye güvenemiyorum arada fırsat buldukça buraya yazıyorum sizin yazılarınız okuyorum hamile olanları görünce mutlu oluyorum bir çok topikte benim gibi olan aynı durumda olup hamile kalan var mı diye geziniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?