Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eki Görüntüle 2114233 Kızlar bugün ilişki olmalı 13. Gündeyiz açık açık soruyorum kusura bakmayın dün oldu ilişki bugünde olmalımı
Ayy bu testin pozitif oldugunu gorunce hcg testi gormus gibi seviniyorum
Canim muhtemelen yarin siliklesecek. Siliklestigi gun kizlarin da dedigi gibi catlamis oluyor.
Bugunu yarini degerlendir. Ozelden birkac tuyo verecegi.

Ayy bu testin pozitif oldugunu gorunce hcg testi gormus gibi seviniyorum
Canim muhtemelen yarin siliklesecek. Siliklestigi gun kizlarin da dedigi gibi catlamis oluyor.
Bugunu yarini degerlendir. Ozelden birkac tuyo verecegi.
Ay bana da ver canım benimde maraton başlayacak

_kunfeyekun_ Nisan başı demiş telefona bakan bayan asistanı galiba.. arayıp haber vereceğim demiş Mart başı arayalım dicem eşime gününü versin vize sunavıma denk gelecek biraz erkene çekelim diyorum konuşacağız. Testleri düzen lab yaptırmaya karar verdik İstanbul mikrogenle ben konuştum hiçbir değere bakmadan buz kütlelerinin arasında Ankara’ya gönderiyorlarmış gerek Yok yanlış falan çıkar endişe duydum.

Canim testi muayeneye gelince mi gelmeden mi yaptiracaktiniz?
Duzenin de abartili sonucu insani yildiriyor. Dna hasarinda dogru fakat sayimda yuksek bence ya. Hani eger ankarada verecekseniz gen artta verin diyecem de orda vereceksiniz sanirim.
Mart a da kalmadi surada bisey. Hadi insallah Kaan hoca size sifa olsun

Amin inşallah rabbim şifasını Kaan hoca aracılığıyla verir. Biz o kadar çok zaman kaybettik ki artık zaman kaybetmek istemiyorum. Miktar Yada haraketliliği pek dikkate almamayı düşünüyorum şahsen ama hareketlilikte pek fark olmaz bizim spermlerin %90ı zaten haraketsiz. Kaan hocaya da bahsederim durumdan bu farklılıklar neden çıkıyor derim. Olmadı Ankara’da sadece sperm testi veririz.

canim aslinda cumaya cagirdi dr. Ama benim ve esimin isimiz var gidemicem.birde biraz erken diye haftaya gidecegim. Gununu daha belirlemedim

Ugrastirmaz canim ya sen bence rapor isini sor. Bosuna 2 kati para odeme 2000 olur ilaclar eger rapor olmazsa
Folik asit degil de multivitamin kullaniyorum .Vinalac bu kutu bitince de Decavit e gececegim dr soyledi .
anladim canim dr.uma ozellikle sordum folbiol kullanmaya devam edeyim evet devam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…