Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar adetimin ikinci günü bal tarçın corekotu karışımına başlamıştım ve sabah akşam soğan suyu bugün 6 . Gün Dr a gittim sadece bir tane yumurtam oluşmuş ama gelişimi iyi ve kaliteli dedi o her ay oluşuyor zaten sanırım pek işe yaramadı o kür.

Belli olmuyor her ay kaliteli yumurta üretemeyebiliyoruz bence işe yarıyordur.

Vakit kaybetmek istemiyorsan tüpe geç canım. Bana göre erkek infertilesinde gebe kalmak çok zor geliyor neredeyse 5yıldır uğraşıyoruz. Bugün histereskopi çekildim tertemiz hiçbirşey yok doktor hamile kalırsın sen dedi bakalım Mart'ta başlıyorum üçüncü tedaviye

Sabahlari bi gunaydin yazip cikiyorum kalbim dualarim sizinle. Uc bes gundur kasiklarimda adet olacakmisim gibi bir agri, ayaklarimin altini ates basmasi .. Esimle yumurtlama gunumden 3 4 gun sonra iliskiye girdik zaten bu ovulasyon gununu tam anlamiyorum. Takip ettigim takvime gore ovulasyon gunu gosteren gunden 3 gun sonra bir kac gun arayla 2 3 defa iliskiye girdik. Sizin takdik :)))) Ayaklarimi yukari kaldirip sallattim kendimi. Insallah biseyler vardir

Aslında hekimler erkek infertilitesinin daha kolay olduğunu söylüyorlar. Ben 27 yaşıma yaklaşıyorum her şeyi deniyeceğim aklımda kalmasın eşimin değerleri olabildiğince iyi olsun ki tüp bebek şansım artsın. Bugün birbbayanla konuştum erkek kaynaklı 4. Tüp bebek denemesine başlayacakmış eşi sigarayı bırakmadık diye vazgeçmiş. Ve artık az yumurtası oluşuyormuş. Ben ön hazırlığı sağlam tutmak istiyorum bu tarz durumlarla uğraşmak istemiyorum. Zaten bu değerlerle sizler hamile kalamıyorsanız ben hiç kalamam sanırım ama umudum var rabbim ol der ve olur aslında bu kadar basit onun için.

Cnm bende çekilmek istiyorum ne kadara çekildin ??? Ağrılı mı ???

aaa acaba faydası mı oldu ki.inşallah bize de faydası olur. Amin canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

Bende hiö sorun yok ama tüp denemeleri başarısız oldu iyi sperm seçmek önemli bence,eğer tese ile sperm elde edilirse şans yüksek spermler kaliteli oluyor ama bizim gibi morfoloji hız sorunsa tüp bebekte şans çokta yüksek olmuyor.tabiki allah ol dedikten sonra olur inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize

Cnm bende çekilmek istiyorum ne kadara çekildin ??? Ağrılı mı ???
Ağrılı olmadı canım zaten anestezi alıyorsun, ben tüp bebek merkezimizde 2500 e yaptırdım biraz ağrım ve kanamam var ama adet günüm gibi benim rahme çizikte atıldı

Anexxin canlılık oluyor değil mi? Umarım spermlerimiz canlıdır. Cansız spermleri haraketşendirmek çok zor gibi görünüyor haraketsiz spermleri azaltan kimse Yok neredeyse.
Canlılığa ben hiç baktırmadım ya Kaan hoca da istemedi. Baktırsaydık keşke

Benim eşimde bırakmadı hep dedim bırakmazsan başlamam diye ama başladım yaş gidiyor doktorlarda çok önemsemedi zaten yeni test yaptırdık yarın yazıcam bi değerlendir cnm

Ağrılı olmadı canım zaten anestezi alıyorsun, ben tüp bebek merkezimizde 2500 e yaptırdım biraz ağrım ve kanamam var ama adet günüm gibi benim rahme çizikte atıldı

Aynı işlemleri bende yaptırıcam çizik attırmak çocuğun daha kolay tutunmasını sağlıyor ve düşüğü engelliyor. Çok okudum bu konuda. Fiyat çok yüksek ya 2.500 nedir yaaa yuhhhhhhh

Aynı işlemleri bende yaptırıcam çizik attırmak çocuğun daha kolay tutunmasını sağlıyor. Çok okudum bu konuda. Fiyat çok yüksek ya 2.500 nedir yaaa yuhhhhhhh
Yazıları okuyorum ama anlamıyorum neyi 2.500 cekildiniz neden rahme çizik atmak ne alaka kim yapıyor neden yapiyor

Yazıları okuyorum ama anlamıyorum neyi 2.500 cekildiniz neden rahme çizik atmak ne alaka kim yapıyor neden yapiyor

Cnm histereskopi bi operasyon kamerayla Rahime giriliyor hsg de görünmeyen pürüzler varsa polip gibi yapışıklık gibi rahim anomalisi gibi bunları görüp düzeltiyorlar ve Rahime çizik atıyorlar ki çocuk rahat tutunsun düşük olmasın. Ama iyi bi hekimin yapması lazım yoksa rahim delinebilir vs... ama çok pahalı işte.

Bende o karışımı yiyorum adetimin kaçıncı günündeyim bilmiyorum bu ay lekelenme seklinde oldugu için ama inşallah biraz olsun yumurtam büyümüştür

Çok pahalıymış. Off baya zor bir işlem gibi görünüyor anlattıkların canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…