Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yüzde 52 falan. Keşke baktırmasaydım. Kese de göründü 4mm. Ama öncekilerde de vardi gerci

Keske ama hic inanmiyorum :KK43:

Bazi yerlerde diyor ama benim öncekiler de boyle oldu ondan umudum yok

Kendime söz geçiremiyorum hasar dustu diye cok heveslenmistim sok oldum.

Tamam canim yapacagim
Canım hemen stres panik yapma Allah büyük elbet gün doğmadan neler doğar hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle.
Bir iki gün bekle canım tekrar gidersin inşallah herşey yoluna girer

Bestttt Bestttt canım düşünce beyni hormonları çok etkiliyor lütfen stres yapma güzel düşün kötü düşünceleri at kafandan Allah'ın izniyle bebeğin seninle ve inşallah sağ Salim kucağına alıcaksı

Canım hemen stres panik yapma Allah büyük elbet gün doğmadan neler doğar hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle.
Bir iki gün bekle canım tekrar gidersin inşallah herşey yoluna girer
Yarın kontrol vardi bakalim ne dicek.
Bestttt Bestttt canım düşünce beyni hormonları çok etkiliyor lütfen stres yapma güzel düşün kötü düşünceleri at kafandan Allah'ın izniyle bebeğin seninle ve inşallah sağ Salim kucağına alıcaksı
keske keske :(

Hastaneyi aradım sordum 4. Günü de başlanıyormuş arkadaşlar Kaan hoca önerdiğine göre bir bildiği vardır dimi hiç kafamı karıştırmadan önerdiği hastaneye gideyim 1 seneden beri onu dinliyoruz sonuçta ne derse yapmaya çalışıyoruz

Kese 4mm gorundu ama kan 1573 ten 2389 oldu :KK43: yine ayni değer yine hüsran
canim tup bebek topiginde bir kqdininda senin gibi oldu cok sukur kalp atisini duydular iyi dusun iyi olsun insallah

Canım sen hangi hastanede yaptırdın belki daha önce yazmışsındır ben göremedim
Baskent hastqhanesi canim
Hastaneyi aradım sordum 4. Günü de başlanıyormuş arkadaşlar Kaan hoca önerdiğine göre bir bildiği vardır dimi hiç kafamı karıştırmadan önerdiği hastaneye gideyim 1 seneden beri onu dinliyoruz sonuçta ne derse yapmaya çalışıyoruz
aa guzel o zaman canim simdiden hayirli ugurlu olsun

Kese 4mm gorundu ama kan 1573 ten 2389 oldu :KK43: yine ayni değer yine hüsran
Canim %60 artmasi yeterli oluyor .Stres yapma sakin ol elini karnina koy ve tek seferde 99 Ya Mûbdî c.c oku .Bak keseyi de görmüşsün o kesede kalbi attiracak olan Allah c.c Biz de dua edelim ama gerilme .Her sey daha kotu olur üzülürsen .

ama elimizden bir sey gelmiyor ki uzulsekte Allah.in takdiri. Sen elini karnina koy dua et insallah bebegin seninledir bu sefer boyle olmaz
Insallah ınsallah. Hersey netlesir yakında.
Canim %60 artmasi yeterli oluyor .Stres yapma sakin ol elini karnina koy ve tek seferde 99 Ya Mûbdî c.c oku .Bak keseyi de görmüşsün o kesede kalbi attiracak olan Allah c.c Biz de dua edelim ama gerilme .Her sey daha kotu olur üzülürsen .
Canim 60 bile Yok ki 52 :( ondan üzüldüm iyice.

Insallah ınsallah. Hersey netlesir yakında.

Canim 60 bile Yok ki 52 :KK43: ondan üzüldüm iyice.
Ama bazen boyle olabiliyor 1500 den 1800 e ancak çıksa buyuk problemdi .Su an bir sey belli değil .Eger o senin nasibinde varsa rakamlar falan hic onemli degil .Benim kanamam ilk basladiginda dr vajinalden bile duyamadi kalbini atmiyor dedi .Ben hastaneden ciktim agla agla bir hal oldum fenalastim .7 gun bekledik o kalbi duymak icin her dakika acaba mi diye kendimi parcaladim .Kalbini duyunca da o minicik kalbi strese soktugum icin vicdan azabi çektim .Sen de simdi guzel düşün her sey duzelsin .Stres cok buyuk bir düşman .

Ama bazen boyle olabiliyor 1500 den 1800 e ancak çıksa buyuk problemdi .Su an bir sey belli değil .Eger o senin nasibinde varsa rakamlar falan hic onemli degil .Benim kanamam ilk basladiginda dr vajinalden bile duyamadi kalbini atmiyor dedi .Ben hastaneden ciktim agla agla bir hal oldum fenalastim .7 gun bekledik o kalbi duymak icin her dakika acaba mi diye kendimi parcaladim .Kalbini duyunca da o minicik kalbi strese soktugum icin vicdan azabi çektim .Sen de simdi guzel düşün her sey duzelsin .Stres cok buyuk bir düşman .
Doğru diyosun. Çok zorlaniyorum ama nasil yapcam :( önceki 3 hamileliğimle benzediği icin cok umutsuzum. Bu sefer farkli düşünüyodum biraz hayal kirikligi oldu aynı şeyi görmek

Bestttt Bestttt canım bizim bir doktor arkadaşımız bebegimin öldüğüňü duyunca hamile kalirsa hiç stres yapmasın stres hormonları çok etkiler.sureklide doktora gitmesin doktorların HR dediğine inanmasin Allah sıginip tevekkül etsin.demis bu diyen kendisi de doktor.annem diyor ki hamile kalınca sürekli doktora gitmeyelim Allah'a teslim olalım diyor

Back
X