- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Bende cnm yazarsan sevinirimCnm eşim aramıştı Gürkan kliniği. Rapor çıkartıyorlarmış 5000 miş raporlu olunca. Ama ne istiyorlardı rapor için unuttum. Eşim sporda gelsinde sorayım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cnm yazarsan sevinirimCnm eşim aramıştı Gürkan kliniği. Rapor çıkartıyorlarmış 5000 miş raporlu olunca. Ama ne istiyorlardı rapor için unuttum. Eşim sporda gelsinde sorayım.
Bizde 50 milyon sperm var canım ya çıkmaz bizeCnm bak eşim diyor ki aradım rapor çıkarıyorlar ama sperm sayınız 5 milyon ve altı olursa. Fiyatta 5000 tl civarıymış. İlksin üyesi olursan da %25 indirimli oluyormuş.
Canım bizde görünürde sorun yok sperm 50 milyon en az çıkan,birde sıkıntı şu biz yurtdışında çalışıyor eşim orada yaşıyoruz ben şimdi buradayım tedavi için rapor için eşime ihtiyaç var ama bizim sadece üç hafta iznimiz var onuda yumurta toplama transferde iki haftasını kullanacağız,rapor çıkarsak kesin aşılama çıkar ona da bizim zamanımız yetmeyecek, mecbur özelde yaptıracağız bizim hastanede çıkarıyormuş ama 5milyon sperm lazımmış.bosuna neden para vereceksiniz canim. Para kolay kazanilmiyor. Tup bebek bolumunde rapor cikarmayla ilgili bir topik var ben onu buraya etiketliim. Birde hastahaneye sorun onlar sizi zaten yonlendirir.
Evet cnm haklısınız ama zeynep dediki 5milyon sperm olması gerekiyormuş bizde 50 milyon
anladim canim siz arastirmanizi yapin eger cikmazsa da yapacak bir sey yok. Ben fazladan para odememeniz icin yardimci olmak istedimCanım bizde görünürde sorun yok sperm 50 milyon en az çıkan,birde sıkıntı şu biz yurtdışında çalışıyor eşim orada yaşıyoruz ben şimdi buradayım tedavi için rapor için eşime ihtiyaç var ama bizim sadece üç hafta iznimiz var onuda yumurta toplama transferde iki haftasını kullanacağız,rapor çıkarsak kesin aşılama çıkar ona da bizim zamanımız yetmeyecek, mecbur özelde yaptıracağız bizim hastanede çıkarıyormuş ama 5milyon sperm lazımmış.
Saol cnm keşke vaktimiz olsa neler yapacağım da ben yine de araştırayımanladim canim siz arastirmanizi yapin eger cikmazsa da yapacak bir sey yok. Ben fazladan para odememeniz icin yardimci olmak istedim
Morfoloji %10 yazıyorsa bu cok güzel krugere göre.%4 ve üzerini dr lar iyi kabul ediyorKIZLAR ACIL BIRSEY SORMAM LAZIM MORFOLOJI %10 BAS-BOYUN %10 KUYRUK ANOMALISI NE DEMEK OLUYOR LUTFEN AYDINLATRMSNZ ? KOTUMU YANI
Canm kagtda morfolojisi %10 bas boyun %10 kuyruk anomalisi.yaziyor sadece sonuc buMorfoloji %10 yazıyorsa bu cok güzel krugere göre.%4 ve üzerini dr lar iyi kabul ediyor
Canm kagtda morfolojisi %10 bas boyun %10 kuyruk anomalisi.yaziyor sadece sonuc bu
Hacim:2 ml
Renk.opak gri
Ph:8
Sperm sayisi;1 milyon
Canli sperm.orani:%65
Hareketlik 1.saatde ileri hizli:%60
Hareketlilik 1.saatde ileri progresif hizli;%20
Likefakaiyon suresi;20 dk nasil.sonuc
Sayiniz baya düşük varikosel varmı acaba testin fotosunu atsanız daha iyi olurduBir melek gelsin canm.anliyorsum bi.yorumlarmsn sana zahmet
Cnm atamadm sayi onemli.dgl.zaten tup.bebek.yaptrcaz.ben.morfolojiyi cok merak.ettm.sadece.bu.6 ay.onceki test cnm esim.baya tedavi gordu 6 ayda 1.ay.sonra vercez test.bakalm.nasl.ckcak varikosel yok cnmSayiniz baya düşük varikosel varmı acaba testin fotosunu atsanız daha iyi olurdu
gecmis olsun canim acaba usutuyo musun? Birde hamilelikte olur muymus boyle?Gunaydin kizlar .Her gün karin agrisiyla uyaniyorum ya 1 saattor yatakta kıvranıyorum.
Endişelenme hemen,nezaman dan beri var karın agrin? istersen bi acile gitGunaydin kizlar .Her gün karin agrisiyla uyaniyorum ya 1 saattor yatakta kıvranıyorum.
gecmis olsun canim acaba usutuyo musun? Birde hamilelikte olur muymus boyle?
Bir kac sabahtir oluyor .Bebek tam ortaya geliyor uyurken sanirim ve baskı olusturuyor.Cunku kalkip evin icinde biraz yuruyunce geciyor .Endişelenme hemen,nezaman dan beri var karın agrin? istersen bi acile git