Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bosuna neden para vereceksiniz canim. Para kolay kazanilmiyor. Tup bebek bolumunde rapor cikarmayla ilgili bir topik var ben onu buraya etiketliim. Birde hastahaneye sorun onlar sizi zaten yonlendirir.
Canım bizde görünürde sorun yok sperm 50 milyon en az çıkan,birde sıkıntı şu biz yurtdışında çalışıyor eşim orada yaşıyoruz ben şimdi buradayım tedavi için rapor için eşime ihtiyaç var ama bizim sadece üç hafta iznimiz var onuda yumurta toplama transferde iki haftasını kullanacağız,rapor çıkarsak kesin aşılama çıkar ona da bizim zamanımız yetmeyecek, mecbur özelde yaptıracağız bizim hastanede çıkarıyormuş ama 5milyon sperm lazımmış.

Beth18 Beth18 haklı nerden bakarsa 2000 oynar en az bence bide kolay cıkıomus limonlu öyle dedi bencede bi araştır o farka da riskli gebelik dr.unu ayarlarsın inşallah:dua:
:dua:
@Bestttt canım Rabbim korktuğuna ugratmasın inşallah yarın daha güzel sonuç alırsın canm benim :dua:
Evet cnm haklısınız ama zeynep dediki 5milyon sperm olması gerekiyormuş bizde 50 milyon

Canım bizde görünürde sorun yok sperm 50 milyon en az çıkan,birde sıkıntı şu biz yurtdışında çalışıyor eşim orada yaşıyoruz ben şimdi buradayım tedavi için rapor için eşime ihtiyaç var ama bizim sadece üç hafta iznimiz var onuda yumurta toplama transferde iki haftasını kullanacağız,rapor çıkarsak kesin aşılama çıkar ona da bizim zamanımız yetmeyecek, mecbur özelde yaptıracağız bizim hastanede çıkarıyormuş ama 5milyon sperm lazımmış.
anladim canim siz arastirmanizi yapin eger cikmazsa da yapacak bir sey yok. Ben fazladan para odememeniz icin yardimci olmak istedim

Iyi aksamlar kizlar. Biraz yogunum Cteside misafirim gelecek hazirliklar vs. Kasık agrilarim cok cok hafif hafif devam ediyor. insallah rabbim Cuma hurmetine hepimizin gonlundekini bahseder ..

Bu raporu çıkarmak için sperm sayısı mı sadece önemli olan. Bizde %93ü haraketsiz şimdi biz doğal olması için mi bekleyeceğiz sperm değerlerinde ki referans aralıkları neden koyulmuş o zaman. Bana saçma geldi sadece sayıya göre haraket edilmesi.

KIZLAR ACIL BIRSEY SORMAM LAZIM MORFOLOJI %10 BAS-BOYUN %10 KUYRUK ANOMALISI NE DEMEK OLUYOR LUTFEN AYDINLATRMSNZ ? KOTUMU YANI

Morfoloji %10 yazıyorsa bu cok güzel krugere göre.%4 ve üzerini dr lar iyi kabul ediyor
Canm kagtda morfolojisi %10 bas boyun %10 kuyruk anomalisi.yaziyor sadece sonuc bu
Hacim:2 ml
Renk.opak gri
Ph:8
Sperm sayisi;1 milyon
Canli sperm.orani:%65
Hareketlik 1.saatde ileri hizli:%60
Hareketlilik 1.saatde ileri progresif hizli;%20

Likefakaiyon suresi;20 dk nasil.sonuc

Canm kagtda morfolojisi %10 bas boyun %10 kuyruk anomalisi.yaziyor sadece sonuc bu
Hacim:2 ml
Renk.opak gri
Ph:8
Sperm sayisi;1 milyon
Canli sperm.orani:%65
Hareketlik 1.saatde ileri hizli:%60
Hareketlilik 1.saatde ileri progresif hizli;%20

Likefakaiyon suresi;20 dk nasil.sonuc
Bir melek gelsin Bir melek gelsin canm.anliyorsum bi.yorumlarmsn sana zahmet

Sayiniz baya düşük varikosel varmı acaba testin fotosunu atsanız daha iyi olurdu
Cnm atamadm sayi onemli.dgl.zaten tup.bebek.yaptrcaz.ben.morfolojiyi cok merak.ettm.sadece.bu.6 ay.onceki test cnm esim.baya tedavi gordu 6 ayda 1.ay.sonra vercez test.bakalm.nasl.ckcak varikosel yok cnm

Back
X