Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doğru diyosun. Çok zorlaniyorum ama nasil yapcam :KK43: önceki 3 hamileliğimle benzediği icin cok umutsuzum. Bu sefer farkli düşünüyodum biraz hayal kirikligi oldu aynı şeyi görmek
Canim 24 saat gecince tekrar test ver netlesir biraz .Insallah bebegin senledir .Soğuk kanli olman gerekiyor .Bu cok zor ama yapman gerekiyor .Lütfen hirpalama kendini .Her sey betayla bitmiyor .Dr lar hamileligin her asamasinda anne adayini geriyorlar 2li testi şüpheli vs vs .Ama Allah nasip edecekse sapasaglam doğuyor bebekler .

Bestttt Bestttt canım bizim bir doktor arkadaşımız bebegimin öldüğüňü duyunca hamile kalirsa hiç stres yapmasın stres hormonları çok etkiler.sureklide doktora gitmesin doktorların HR dediğine inanmasin Allah sıginip tevekkül etsin.demis bu diyen kendisi de doktor.annem diyor ki hamile kalınca sürekli doktora gitmeyelim Allah'a teslim olalım diyor
Doğru da soyluyo aslinda. Ama icraata gelince biraz zor oluyo. Insallah hayırlısı olur hakkimizda

Canim 24 saat gecince tekrar test ver netlesir biraz .Insallah bebegin senledir .Soğuk kanli olman gerekiyor .Bu cok zor ama yapman gerekiyor .Lütfen hirpalama kendini .Her sey betayla bitmiyor .Dr lar hamileligin her asamasinda anne adayini geriyorlar 2li testi şüpheli vs vs .Ama Allah nasip edecekse sapasaglam doğuyor bebekler .
Aynen olmadi yarin vereyim doktor da isterse. Ya orasi oyle cok haklisin ama boşa umutlanıp yıkılmak da istemiyorum bi yandan. Kendimi alıştırmam en iyisi.

Aynen olmadi yarin vereyim doktor da isterse. Ya orasi oyle cok haklisin ama boşa umutlanıp yıkılmak da istemiyorum bi yandan. Kendimi alıştırmam en iyisi.
Su an kabullenmek de seni uzecek cunku net bir sey yok olumlu olmaya calismani isteme nedenim eger bebek varsa o stres etkiliyor onu düşüğü tetikliyor .Ezan vakitleri Rabbim yüzüne baksin kuzum .

Su an kabullenmek de seni uzecek cunku net bir sey yok olumlu olmaya calismani isteme nedenim eger bebek varsa o stres etkiliyor onu düşüğü tetikliyor .Ezan vakitleri Rabbim yüzüne baksin kuzum .
Cok sagol canim benim. Iyi ki varsiniz kizlar. Artık hakkımızda hayırlısı olsun. Allah en hayirli zamanda versin hepimize.

Ya belki mucize olur dimi
canim benim zaten Allahin bir bebegi yaratmasi zaten mucizevi bir sey degil mi? Biz ondan her gun aslinda bir mucize istiyoruz. Insallah o mucize de seni gelip bulacak sen boyle uzulerek kendini de insallah bebegini de strese sokma. Allah alnimiza yazarsa insallah olacak. Tevekkul her zaman tevekkul...

canim benim zaten Allahin bir bebegi yaratmasi zaten mucizevi bir sey degil mi? Biz ondan her gun aslinda bir mucize istiyoruz. Insallah o mucize de seni gelip bulacak sen boyle uzulerek kendini de insallah bebegini de strese sokma. Allah alnimiza yazarsa insallah olacak. Tevekkul her zaman tevekkul...
Haklısın canim bekleyip gördes bakalim ne olcak. Ne olursa hayirlisi olsun.

Neden çıkmadı mı rapor yoksa orda rapormu geçmio hiç bilmiyorum ondan soruyorum kusura bakma cnm
Raporlu işinden hiç anlamıyorum yani nerede çıkartılacak bilmiyorum cnm, aslında gürganda rapor geçerli sgk anlaşmalı diyor ama bu rapor nasıl çıkacak bilmiyorum. Ben daha önce 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım özelde oldu kimsede rapor çıkarın demedi bu denememde olmazsa raporu araştıracağım

Raporlu işinden hiç anlamıyorum yani nerede çıkartılacak bilmiyorum cnm, aslında gürganda rapor geçerli sgk anlaşmalı diyor ama bu rapor nasıl çıkacak bilmiyorum. Ben daha önce 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım özelde oldu kimsede rapor çıkarın demedi bu denememde olmazsa raporu araştıracağım
bosuna neden para vereceksiniz canim. Para kolay kazanilmiyor. Tup bebek bolumunde rapor cikarmayla ilgili bir topik var ben onu buraya etiketliim. Birde hastahaneye sorun onlar sizi zaten yonlendirir.

Beth18 Beth18 haklı nerden bakarsa 2000 oynar en az bence bide kolay cıkıomus limonlu öyle dedi bencede bi araştır o farka da riskli gebelik dr.unu ayarlarsın inşallah:dua:
:dua:
Bestttt Bestttt canım Rabbim korktuğuna ugratmasın inşallah yarın daha güzel sonuç alırsın canm benim :dua:

Beth18 Beth18 haklı nerden bakarsa 2000 oynar en az bence bide kolay cıkıomus limonlu öyle dedi bencede bi araştır o farka da riskli gebelik dr.unu ayarlarsın inşallah:dua:
:dua:
Bestttt Bestttt canım Rabbim korktuğuna ugratmasın inşallah yarın daha güzel sonuç alırsın canm benim :dua:
Insallah yaa cok korkuyorum :(

Cnm eşim aramıştı Gürkan kliniği. Rapor çıkartıyorlarmış 5000 miş raporlu olunca. Ama ne istiyorlardı rapor için unuttum. Eşim sporda gelsinde sorayım.

Kızlar az önce ankaranın en ünlü özel hastenelerinden kadın doğum bölümü başkanıyla konustum dedi ki eğer adetin düzenli ise progestronun o ay düşük gelmiş olabilir o ay yumurtlama yapmamıs olabilirsin bu hep böyle değildir korkmayın dedi amh yaptırıp gel dedi ona göre bi yol çizeriz dedi 3.ve 21.gün tahliline suan gerek yok dedi.sizede söleyim dedim progestron yapılan gün cok önemliymiş 20. De yapıldığında düşük çıkar 23.yüksek olurmus

Cnm bak eşim diyor ki aradım rapor çıkarıyorlar ama sperm sayınız 5 milyon ve altı olursa. Fiyatta 5000 tl civarıymış. İlksin üyesi olursan da %25 indirimli oluyormuş.

Cnm bak eşim diyor ki aradım rapor çıkarıyorlar ama sperm sayınız 5 milyon ve altı olursa. Fiyatta 5000 tl civarıymış. İlksin üyesi olursan da %25 indirimli oluyormuş.
Canım şu sayı sperm konsantrasyonu mu oluyor :KK48: tam bilmiyorum bir hastaneyi aradım sperm sayımızı sordu rapor için bende 15 milyon dedim kadın bana kızdı resmen 15 milyonla neden doğal beklemiyor yada aşılama yaptırmıyorsunuz dedi azarlar gibi ses tonuyla:KK47: bende canım doğal da bekledik aşılama ve tüp te yaptırdık dedim sanki keyfimizden yaptırıyoruz

Back
X