Canım hemen stres panik yapma Allah büyük elbet gün doğmadan neler doğar hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle.Yüzde 52 falan. Keşke baktırmasaydım. Kese de göründü 4mm. Ama öncekilerde de vardi gerci
Keske ama hic inanmiyorum
Bazi yerlerde diyor ama benim öncekiler de boyle oldu ondan umudum yok
Kendime söz geçiremiyorum hasar dustu diye cok heveslenmistim sok oldum.
Tamam canim yapacagim
Yarın kontrol vardi bakalim ne dicek.Canım hemen stres panik yapma Allah büyük elbet gün doğmadan neler doğar hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle.
Bir iki gün bekle canım tekrar gidersin inşallah herşey yoluna girer
keske keskeBestttt canım düşünce beyni hormonları çok etkiliyor lütfen stres yapma güzel düşün kötü düşünceleri at kafandan Allah'ın izniyle bebeğin seninle ve inşallah sağ Salim kucağına alıcaksı
canim tup bebek topiginde bir kqdininda senin gibi oldu cok sukur kalp atisini duydular iyi dusun iyi olsun insallahKese 4mm gorundu ama kan 1573 ten 2389 olduyine ayni değer yine hüsran
Baskent hastqhanesi canimCanım sen hangi hastanede yaptırdın belki daha önce yazmışsındır ben göremedim
aa guzel o zaman canim simdiden hayirli ugurlu olsunHastaneyi aradım sordum 4. Günü de başlanıyormuş arkadaşlar Kaan hoca önerdiğine göre bir bildiği vardır dimi hiç kafamı karıştırmadan önerdiği hastaneye gideyim 1 seneden beri onu dinliyoruz sonuçta ne derse yapmaya çalışıyoruz
Hiç iyi düşünemiyorum ama bencanim tup bebek topiginde bir kqdininda senin gibi oldu cok sukur kalp atisini duydular iyi dusun iyi olsun insallah
Baskent hastqhanesi canim
aa guzel o zaman canim simdiden hayirli ugurlu olsun
Bu ne demek değerler azmıkiKese 4mm gorundu ama kan 1573 ten 2389 olduyine ayni değer yine hüsran
eger bebegin seninle ise o da ne kadar uzuluyordur kimbilir. Neden boyle yapiyorsun? Suanda hamile olmanin keyfini cikarHiç iyi düşünemiyorum ama bensabahtan beri ağlamaktan sistim
Raporlu değil 6700tüp bebek ücreti ilaçlar hariçSizin raporlumu ne kadar tutuyo cnm?
2kat artmadiBu ne demek değerler azmıki
Ama hep boyle oluyoeger bebegin seninle ise o da ne kadar uzuluyordur kimbilir. Neden boyle yapiyorsun? Suanda hamile olmanin keyfini cikar
ama elimizden bir sey gelmiyor ki uzulsekte Allah.in takdiri. Sen elini karnina koy dua et insallah bebegin seninledir bu sefer boyle olmazAma hep boyle oluyo
Canim %60 artmasi yeterli oluyor .Stres yapma sakin ol elini karnina koy ve tek seferde 99 Ya Mûbdî c.c oku .Bak keseyi de görmüşsün o kesede kalbi attiracak olan Allah c.c Biz de dua edelim ama gerilme .Her sey daha kotu olur üzülürsen .Kese 4mm gorundu ama kan 1573 ten 2389 olduyine ayni değer yine hüsran
Ya belki mucize olur dimieger bebegin seninle ise o da ne kadar uzuluyordur kimbilir. Neden boyle yapiyorsun? Suanda hamile olmanin keyfini cikar
Insallah ınsallah. Hersey netlesir yakında.ama elimizden bir sey gelmiyor ki uzulsekte Allah.in takdiri. Sen elini karnina koy dua et insallah bebegin seninledir bu sefer boyle olmaz
Canim 60 bile Yok ki 52Canim %60 artmasi yeterli oluyor .Stres yapma sakin ol elini karnina koy ve tek seferde 99 Ya Mûbdî c.c oku .Bak keseyi de görmüşsün o kesede kalbi attiracak olan Allah c.c Biz de dua edelim ama gerilme .Her sey daha kotu olur üzülürsen .
Ama bazen boyle olabiliyor 1500 den 1800 e ancak çıksa buyuk problemdi .Su an bir sey belli değil .Eger o senin nasibinde varsa rakamlar falan hic onemli degil .Benim kanamam ilk basladiginda dr vajinalden bile duyamadi kalbini atmiyor dedi .Ben hastaneden ciktim agla agla bir hal oldum fenalastim .7 gun bekledik o kalbi duymak icin her dakika acaba mi diye kendimi parcaladim .Kalbini duyunca da o minicik kalbi strese soktugum icin vicdan azabi çektim .Sen de simdi guzel düşün her sey duzelsin .Stres cok buyuk bir düşman .Insallah ınsallah. Hersey netlesir yakında.
Canim 60 bile Yok ki 52ondan üzüldüm iyice.
Ama bak böyle bişe okudum ben burda du bulup etiketleyim bebeğim beni birakiyormu diye ama öyle olmadı iyiymiş bebegi2kat artmadi
Canım buraya etiketleyemedim seni oraya etiketledim2kat artmadi
Doğru diyosun. Çok zorlaniyorum ama nasil yapcamAma bazen boyle olabiliyor 1500 den 1800 e ancak çıksa buyuk problemdi .Su an bir sey belli değil .Eger o senin nasibinde varsa rakamlar falan hic onemli degil .Benim kanamam ilk basladiginda dr vajinalden bile duyamadi kalbini atmiyor dedi .Ben hastaneden ciktim agla agla bir hal oldum fenalastim .7 gun bekledik o kalbi duymak icin her dakika acaba mi diye kendimi parcaladim .Kalbini duyunca da o minicik kalbi strese soktugum icin vicdan azabi çektim .Sen de simdi guzel düşün her sey duzelsin .Stres cok buyuk bir düşman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?