Hadi bakalim guzel haberlerle gelGünaydın kızlar .
Hayırlı cumalar.
Bugün hepimiz için güzel verimli bir gün olsun inşallah
Bizim için büyük gün keseyi görecez inşallah Rabbim inşallah hayırlısı ile bebisleri görmeyi nasip etsin :)
Aminnnnn.
Rabbim hepinize nasip etsin kızlar inşallah
hadi canim insallah kesenizi gorursunuz cifter cifter :)Günaydın kızlar .
Hayırlı cumalar.
Bizim için büyük gün keseyi görecez inşallah Rabbim inşallah hayırlısı ile bebisleri görmeyi nasip etsin :)
Aminnnnn.
Asıl suan yumurta orda bekliyor devam çalışmaya hergn olmasından sakınca yokEki Görüntüle 2115095 Kızlar 13. Ve 14. Gün ovulasyon kupkırmızıydı yine şimdi yine yaptım 15. Gün yumurtla çatladımı şuan bugün ilişki olmasına gerek var mı
Tamam cnm saolAsıl suan yumurta orda bekliyor devam çalışmaya hergn olmasından sakınca yok
Eğer dün ilişki olduysa bugün olmasın canım ama yarın ve diğer gün muhakkak olsunEki Görüntüle 2115095 Kızlar 13. Ve 14. Gün ovulasyon kupkırmızıydı yine şimdi yine yaptım 15. Gün yumurtla çatladımı şuan bugün ilişki olmasına gerek var mı
iyiyim cok sukur canim.ama surekli midem agzimda simit ayran yiyip ictim bastirmadi. Hala bulaniyor. Sen nasilsin??
Günaydın kızlar .
Hayırlı cumalar.
Aminnnnn.
Anladığım kadarıyla %10 baş ve boyunda anormallik var %10da kuyrukta var geriye kalan %80 normal yapıda sperm var diye yorumladım. Sadece sayınızda sıkıntı var. Hormonlar testis büyüklüğü normalse varikosel de yoksa spermi yükseltmeye çalışın 2 milyondan 70 milyona yükseltenler var bu tarz topikleri okuyun araştırın ve uygulayın inşallah yükselecektir.Canm kagtda morfolojisi %10 bas boyun %10 kuyruk anomalisi.yaziyor sadece sonuc bu
Hacim:2 ml
Renk.opak gri
Ph:8
Sperm sayisi;1 milyon
Canli sperm.orani:%65
Hareketlik 1.saatde ileri hizli:%60
Hareketlilik 1.saatde ileri progresif hizli;%20
Likefakaiyon suresi;20 dk nasil.sonuc
Anladığım kadarıyla %10 baş ve boyunda anormallik var %10da kuyrukta var geriye kalan %80 normal yapıda sperm var diye yorumladım. Sadece sayınızda sıkıntı var. Hormonlar testis büyüklüğü normalse varikosel de yoksa spermi yükseltmeye çalışın 2 milyondan 70 milyona yükseltenler var bu tarz topikleri okuyun araştırın ve uygulayın inşallah yükselecektir.
Kusura bakma yeni gördüm morfoloji olarak bi sıkıntı yok ama sayınız malesef az bu da doğal yolla olmayı zorlarBir melek gelsin canm.anliyorsum bi.yorumlarmsn sana zahmet
Ne demek rica ederim umarım herşey yolunda gider. Keçiboynuzu kürü yapabilirsin eşine tüp bebeğe kadar. Sayıyı yükseltir.Cnm cok saol esim.suan.ilac.kulanio.6 aydr.tedavide 1 ay snra vecez inslh.yukselmsdr
eve gidince dinlenirsin canim iyi hadi bakalim yarin guzel haberlerini bekliyoruz insallahİyiyim cnm nöbet ders yoruldum baya. Yarın doktora gidip genel bi muayene olucam iyi bi doktormuş. Heyecanlıyım yani. Bakalım neler olacak. Herşey nasip kısmet...
Üzülme Allah büyük o ne zaman istersen o zaman gelicek mucize.Okuldan geldim öğlen Kızlar tek başına oturuyorum. Canım sıkılıyor o kanaldan diğer kanala geçip duruyorum. Bi elimde de telefon. Gidecek bi ailemde yok yanımda. 4 duvar arasında tek başına oturuyorum. İçim sıkıldı biraz ağladım bi evladım olsaydı onunla ilgilenirdim vakit geçerdi. Acaba evladının olması nasıl bi duygu ??? Bunu yaşayacak mıyım bilmiyorum ama çok üzülüyorum bu duruma
Galiba ben hep tek kalıcam evlatsız, o duyguyu hiç yaşamıycam,bazen kedi, köpek alayım eve diyorum bari onlar bi can bi evlat olur bize. Evlatlık almayı da düşünüyordum ama galiba dinen uygun değil. Biraz önce sağınla yağmur yağdı burada dua ettim hepimize. Elimden sadece bu geliyor.
Üzülme Allah büyük o ne zaman istersen o zaman gelicek mucize.
Benim de hiç umudum yoktu 2 milyon sperm vardı morfoloji 1 idi. Histeroskopi oldum agustos da rahmim y seklindeydi falan. İlk tüp denemem ile hamileyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?