Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hadi bakalim guzel haberlerle gel

hadi canim insallah kesenizi gorursunuz cifter cifter :)

Kızlar 13. Ve 14. Gün ovulasyon kupkırmızıydı yine şimdi yine yaptım 15. Gün yumurtla çatladımı şuan bugün ilişki olmasına gerek var mı

iyiyim cok sukur canim.ama surekli midem agzimda simit ayran yiyip ictim bastirmadi. Hala bulaniyor. Sen nasilsin??

İyiyim cnm nöbet ders yoruldum baya. Yarın doktora gidip genel bi muayene olucam iyi bi doktormuş. Heyecanlıyım yani. Bakalım neler olacak. Herşey nasip kısmet...

Hayırlı haberle gelirsiniz inş. Tek değil Çift kese görürsünüz inş :)

Anladığım kadarıyla %10 baş ve boyunda anormallik var %10da kuyrukta var geriye kalan %80 normal yapıda sperm var diye yorumladım. Sadece sayınızda sıkıntı var. Hormonlar testis büyüklüğü normalse varikosel de yoksa spermi yükseltmeye çalışın 2 milyondan 70 milyona yükseltenler var bu tarz topikleri okuyun araştırın ve uygulayın inşallah yükselecektir.

Cnm cok saol esim.suan.ilac.kulanio.6 aydr.tedavide 1 ay snra vecez inslh.yukselmsdr

İyiyim cnm nöbet ders yoruldum baya. Yarın doktora gidip genel bi muayene olucam iyi bi doktormuş. Heyecanlıyım yani. Bakalım neler olacak. Herşey nasip kısmet...
eve gidince dinlenirsin canim iyi hadi bakalim yarin guzel haberlerini bekliyoruz insallah

Okuldan geldim öğlen Kızlar tek başına oturuyorum. Canım sıkılıyor o kanaldan diğer kanala geçip duruyorum. Bi elimde de telefon. Gidecek bi ailemde yok yanımda. 4 duvar arasında tek başına oturuyorum. İçim sıkıldı biraz ağladım bi evladım olsaydı onunla ilgilenirdim vakit geçerdi. Acaba evladının olması nasıl bi duygu ??? Bunu yaşayacak mıyım bilmiyorum ama çok üzülüyorum bu duruma
Galiba ben hep tek kalıcam evlatsız, o duyguyu hiç yaşamıycam, bazen kedi, köpek alayım eve diyorum bari onlar bi can bi evlat olur bize. Evlatlık almayı da düşünüyordum ama galiba dinen uygun değil. Biraz önce sağınla yağmur yağdı burada dua ettim hepimize. Elimden sadece bu geliyor.

Üzülme Allah büyük o ne zaman istersen o zaman gelicek mucize.
Benim de hiç umudum yoktu 2 milyon sperm vardı morfoloji 1 idi. Histeroskopi oldum agustos da rahmim y seklindeydi falan. İlk tüp denemem ile hamileyim şimdi

Allah çocuğunuzu size bağışlasın inş
Bizlere de en hayırlı zamanda nasip etsin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…