Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zeynepp kızlara katılıyorum seninle aynı durumdayım okuldan geliyorum ev bomboş...ailem uzakta...amaaa eşinin ailesi bi nefes kadar yakın...kendini yalnız hiseetme çoğumuz aynıyız cnm
R ruyagokk canmm mercimeğini de görürsün inşallah cok sevindim şükürler olsun

Cnm eşimin ailesine çok gidip gelmiyorum. Onlarda çocuk konusunda beni üzüyor. Eşimin durumunu bilmelerine rağmen beni sıkıştırıyorlar çocuk için. 2 ayda 3 ayda bi gidiyorum. Mesafeliyim

Cnm eşimin ailesine çok gidip gelmiyorum. Onlarda çocuk konusunda beni üzüyor. Eşimin durumunu bilmelerine rağmen beni sıkıştırıyorlar çocuk için. 2 ayda 3 ayda bi gidiyorum. Mesafeliyim
Cnm moralini bozmak istemem ama ileri hareketli sperm sayınız bizden fazla, 14 şubatta gürgan cliniğe gittik eşimin değerlerine baktılar, benim değerlerime baktılar ki bende hiçbir sorun yok yani şundan olabilir diyecekleri bir sorun bir dengesizlik olmamasına rağmen sorun eşinde demediler yani onlara göre morfolojinin 2 olması ileri hareketliliğin 18 li bie değerdi olması kısırlık sorunu değil. Ben hep eşime bu ikimizin sorunu diyorum

canim benim uzme kendini nolur. Bugunlerimiz bir daha gelmeyecek guclu olmaliyiz. Uzulsek bile her yeni gunde yeniden ayaga kalkmaliyiz. Birde dini acidan uygun degil dusunme evlatlik icin. Cocuk esirgemede buyuyen cocuklara aile sevgisi anne baba sefkati verene Allah nasil gunah yazsin. Ben eger cocugumuz olmazsa ileride bunlari da dusunuyordum.

Beth18 Nerelerdesin kuzu gorusemiyoz :))) nasilsinn hamis mi oldun sen kuzummm
Allah nasip ederse insallah canim. aynen canim hic gorusemiyoruz sen nasilsin nasil gidiyor hamileligin? Kacinci haftadasin?
Canım keseyi gördüm çok şükür Allah hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah:)
yaaaaa cok sevindim Allah kalp atisini duymayi da nasip eder insallah

Cnm 2 /3 ay öncesine kadar hareketsiz sperm sayımız % 85-90 lardaydı. İleri hızlımız 1- 2 arasındaydı. Son 2.5-3 aydır promen k ile artış gösterdi çok şükür. Ben kendimden de şüpheliyim zaten yumurtalarımın kalitesi düşük olabilir. Ama açık bi sorun olarak varikosel olmasından dolayı eşimi gösterdiler. Çok şükür iyileşiyor. Biraz sayımızda düzelirse çok iyi olur. Onun için sorun eşimde dedim. Tüp bebek yapacaksakta haziranda başkent hastanesinde yapmayı planlıyoruz. Eşim ilkokulda öğretmen olduğu için Gürkan klinikte ilksan üyelerine Yani öğretmenlerine %25 indirim yaptığı için aramış fiyat sormuş okadar. İnş Haziran’a kadar doğal yoldan gebe kalırım da gerek kalmaz.

Valla ben kendi içimden sorun morfoloji diyorum hep,ama doktorlara gıcık oluyorum bu değerler gebe kalmaya engel değil deyip işin içinden çıkıyorlar, geçen hafta ileri hareketli 11 milyon çıktı bizimde,aslında şundan yazdım eşime de diyorum herkes kendinden sorumlu diye,embriyolog uzun uzun konuştu çok karışık işler direkt spermi suçlayamayız dedi. Bence sen de kendini ihmal etme amh falan yaptır yaşın kaçtı

Kızlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. İstanbulda ikamet eden pek kimse Yok galiba ama biz düzen lab. Test vermeye karar verdik. Morfoloji testini ayrı mı istememiz gerekiyor bilen var mı?
Birde eşime küçük iki tane zeytinyağında bekletilmiş incir veriyorum. Prolaktinini yükseltir mi? Bayanlarda yükseltiyormuş merak ettim.

Canım psikolojik olarak bizde çok yıpraniyoruz her ay bekle birde yaş ilerliyor bana tüp bebek yaptırdığım zaman sende hiç bişey yok demişlerdi.ama şimdi korkuyorum açıkçası bu üzüntüye psikolojiye bizim sağlam kalmamizda zor.insallah birde kendimizden sknti yaşamayiz

31 yaşındayım. Ultrasondan doktor yumoşların çok iyi deyip duruyordu ondan yapmadım ama yapıcam inş. Bide annem ablam 50-52 yaşlarında menepoza girdiği için çok yumurta rezervimin kötü olduğunu düşünmedim tabi yine de yaptırıcam testimi. Yarın gidicez işte doktora genel bi bakacaklar. Şuanda solgarın multiple female vitaminini kullanıyorum biliyorsun sende.

Canım biz verdik İstanbul düzende morfoloji permiogram ve sperm DNA hasar testi 210tl falan tutmustu.moroflojiyi ayrı bakmislar

Saklicennet canım sadece spermiogram verince de morfoloji değerini veriyormus ama eşim ayrı morfoloji deyince ona ayrı bakmislar

Cnm ayrı test isteyin ayrıntılı baksınlar. Net anlaşılır kafanızda soru işareti kalmaz. Benim eşimde prolaktin yüksekliği var eşim endokrine gitti Dr sormuş incir maden suyu tüketiyorum bunlar yükseltmiş olabilir mi diye yok demişti doktor devam et kullanmaya.

neden sordun canim istanbulla ilgili? Birde inciri biraz ver sonra ara ver sonra tekrar ver istersen oyle dene.

Kızlar dün cook güvendiğim ve çok iyi tanıdığım ve gerçekten tüp bebekte de çok iyi bir Dr a gittim alttan baktı eşim in değerlerine baktı bize göre düşük olan değerler ona çok normal geldi yumurtaliklarim in çok kaliteli olduğunu söyledi ben 3 ay daha deneyecez olmazsa sizde tüp bebek yaptırmayı istiyoruz dedim.Bana gayet rahat bir şekilde 6 ay bekleyecez eğer olmazsa gel yapalım dedi adam o kadar rahatlattı ki beni artık zerre kadar düşünmüyorum bebeği filan oluruna bıraktım. Bu tüp bebeği yapan diğer Dr bana neden tüp bebek istiyorsun diye bile sormamisti direk yaptı işte Dr arasındaki fark Allah iyi insanlarla karsilastirsin.

Mesafe candir .Samimiyet sorunlar getirir.Bu sadece ailede degil arkadaslik is yasaminda da böyle .Bak bu topigi limonun actigi tarihe o gunden sonra hep hamileler oldu eklendi listeye .Her nasibin bir vakti vardir .Insallah senin de yuzun gulecek .Bugun esim bir tanıdığının paylasimini anlatti .Şöyleydi:
Adamin 12 sene once bebegi olmus sadece 9 ay yasamis ve cennete ucmus .Sonrasinda hic baba olamamis. Bugun o bebeğinin ölüm yil dönümüymüş .Ve yazmis ki 9 ay da olsa Rabbim o duyguyu kalbimize koydu şükürler olsun .Hic yasayamayanlara da nasip etsin .
Benim tüylerim diken diken oldu .Bu nasil bir sabirdir ,inançtır .Allah gercekten her zorlukla bir kolaylik veriyor ve sen güç kazanıyorsun .Düşünce yeniden kalkabiliyorsak bu da Allah in bize verdigi bir nimet .Ben bu günleri geride bırakacağını burda bebeginle ilgili paylaşımlar yapacagina inaniyorum .

Canım değerleriniz nasıldi?

keske biraraya gelip cay kahve icebilsek. Sizleri cok seviyorum canim arkadaslarim :)

İnş cnm. Benimde tüylerim diken diken oldu. Allah başka dert vermesin inş... ara ara düşüyorum inş toparlıycam daha güçlü olarak kalkıcam düştüğüm yerden. Herkese de sana da çok teşekkürler canım arkadaşlarım

keske biraraya gelip cay kahve icebilsek. Sizleri cok seviyorum canim arkadaslarim :)

Oglusum olunca bekleriz teyzeleri.Limon senin de karnin büyümüş olur .Zeynep de hamile olur insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…