Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GunaydGü canic Beth18 Beth18
Gunaydin kızlar
Ben bugün hasta oldum bana tavsiye edeceğiniz vitamin falan var mı doktoruma sordum sadece folbiol dedi başka şeye ihtiyacın yok dedi ne yapsam kızlar tavsiyeleriniz ihtiyacım var
bende folbiol.u nerdeyse 6 aydir kullaniyorum son bi kac aydir da omegapa-Q10 diye bi takviye var onu kullaniyorum. Ama transferden sonra biraktim bebege zarar verir diye. Onun yerine her gun ceviz, cig badem ve haftada 1 kez balik yemeye calisiyorum. Ayni takviyeler dogal besinlerde de oldugu icin

Çocuğunun o dönemleri bir daha geri gelmeyecek mBen de şaşırıyorum o tarz insanlara .Benim icin ailem gezmek tozmak arkadastan once gelir .Bu hep boyleydi .Bundan sonra da degismez .Ay sen surda dur sen babaannende kal ben gelcem yok düşünüyorum da mümkün değil .
Öyle canım ben böyle evlat die yanarken onların böyle olması garip geliyor.Birde bana olur olur merak etme
bende folbiol.u nerdeyse 6 aydir kullaniyorum son bi kac aydir da omegapa-Q10 diye bi takviye var onu kullaniyorum. Ama transferden sonra biraktim bebege zarar verir diye. Onun yerine her gun ceviz, cig badem ve haftada 1 kez balik yemeye calisiyorum. Ayni takviyeler dogal besinlerde de oldugu icin
Omepa Q10 çok duydum kullanan var Bestttt Bestttt de tavsiye etmişti.omladi ondan da alayım bu ay.
Üzüldüm biraz olur die düşünüyordum hayirlisi.

Beth18 Beth18 günaydın canım ne çok uyumuşum :-) şimdi havuza gideceğim spor yapayım belki bebişime yol olur. Eşimde evde spor yapıyor diyorum ki çık koşu bandına enerjini at biraz o kadar çok şeyler yiyip içiyor ki kalbine inecek diye korkuyorum bazen. :KK48:

Canım ben zedavital bulamıyorum eczanelerde yok sordum bir kaçına sen nereden aldin
İzmirden aldım ben orada yaşıyorum, vitaminler.com dan bakabilirsin bulamazsan Marny demiştim ya onun da arısütü var kapsül var sıvı olarak var onlara bakabilirsin.

Öyle canım ben böyle evlat die yanarken onların böyle olması garip geliyor.Birde bana olur olur merak etme

Omepa Q10 çok duydum kullanan var Bestttt Bestttt de tavsiye etmişti.omladi ondan da alayım bu ay.
Bana tup bebek dr.u tavsiye etmjsti bende tup bebege kadar kullandim canim. Sende kullan
Beth18 Beth18 günaydın canım ne çok uyumuşum :-) şimdi havuza gideceğim spor yapayım belki bebişime yol olur. Eşimde evde spor yapıyor diyorum ki çık koşu bandına enerjini at biraz o kadar çok şeyler yiyip içiyor ki kalbine inecek diye korkuyorum bazen. :KK48:
evet spor cok iyi hem fiziksel hemde ruhen insani hafifletiyor

Ben memnunum omepadan icerigine bakin miktarlari da hosuma gitti kullanabilirsiniz

Kızlar omepa da Omega3 de var eşime alsam diye düşünüyorum ama güvenilir mi? Hiç kullanmadım daha önce.

Canım folbiol ü doktor mu tavsiye etti??riskli gebelik uzmanı; bende kendi kafama göre almıştım kullanıyordu m folbiol ü hamile kalınca hayır o cok yüksek bırak b12 katkılı folıkasit yazdı 400mcg lık.10kat fazlasını alıyorsn şuan cok fazla dedi:işsiz:

Merhaba kızlar bu ay tüp bebek tedavisine başlıycaz hepinizden dua bekliyorum.Eşimin spermleri gerilemiş 5 ay önce ki tahlil sonuçları;
sperm konsantrasyonu 37.0
Total hareketlilik %28
İleri hareketlilik %16
Yerinde hareketli sperm %12
Morfoloji %4 iken
Şimdi;konsantrasyon 20.05
Total hareketlilik %15
İleri hareketlilik %4
Morfoloji 3 olmuş
Stresten benimde adet düzensizliği başladı dr rahim duvarın iyi herşey normal ama yumurtan büyümüş atılamamış dedi bu yüzden adet gecikmesi yaşıyormuşum 2 aydan beri bizde biran önce tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik adet söktürücü kullanıp adetin ikinci günü gidicez inşallah mantar ve 3 cm kistim varmış soğan kürüne başladım normalde adetin bitimden sonra 7 gün içinde soğan kürü yapılıyordu ama ben adetten önce başladım

O da bitkisel sonuçta canım ve etkili doktor önerdiyse kesin kullanın. Bende sorun yoktu canım eşimde sperm hızı ve hareketliliği aorunu vardı. Birde morfoloji sınırdaydı. Emodex kullandı eşim. 4. Şişe bitmedi işte. İlk 2 ay keçiboynuzu kürü yaptım. Sonra keçiboynuzu öZü son ayda arı sütü bal polen propolis kullandık. Bu arada emodexe devam ettik hep.
Günde kac defa emodex icti kocaniz?

Canım folbiol ü doktor mu tavsiye etti??riskli gebelik uzmanı; bende kendi kafama göre almıştım kullanıyordu m folbiol ü hamile kalınca hayır o cok yüksek bırak b12 katkılı folıkasit yazdı 400mcg lık.10kat fazlasını alıyorsn şuan cok fazla dedi:işsiz:
ben kullaniyordum 5 mg biliyorum cok yuksek dozu. Tup bebek dr.una sordum kullanabilirsin dedi. Allah nasip ederse kalp atisini duyarsam hemen riskli gebelik uzmanina gidicem zaten dr.um yonlendiriyor. Ona soracagim. Simdilik bir hafta daha kullanayim diyorum bakalim.

Kızlar bende folbiol kullanıyorum banada doktor verdi ya şimdi korkttum kötü bir folik asit mı o

Merhaba kızlar bu ay tüp bebek tedavisine başlıycaz hepinizden dua bekliyorum.Eşimin spermleri gerilemiş 5 ay önce ki tahlil sonuçları;
sperm konsantrasyonu 37.0
Total hareketlilik %28
İleri hareketlilik %16
Yerinde hareketli sperm %12
Morfoloji %4 iken
Şimdi;konsantrasyon 20.05
Total hareketlilik %15
İleri hareketlilik %4
Morfoloji 3 olmuş
Stresten benimde adet düzensizliği başladı dr rahim duvarın iyi herşey normal ama yumurtan büyümüş atılamamış dedi bu yüzden adet gecikmesi yaşıyormuşum 2 aydan beri bizde biran önce tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik adet söktürücü kullanıp adetin ikinci günü gidicez inşallah mantar ve 3 cm kistim varmış soğan kürüne başladım normalde adetin bitimden sonra 7 gün içinde soğan kürü yapılıyordu ama ben adetten önce başladım
Canım hiç canını sıkma tüp bebekte şans daha yüksek ve inanıyorum olacak sperm az olsada kalitesi önemli canım .
Allah yardımcıniz olsun bu yolda inşallah.
Biz geçen yıl tüp bebeğe başladık o zaman bizim sayı 8 milyon hareket %8 ve morfoloji 2 ydi galiba böyleydi sonuçlar canım hiç skma canını.
Dua et Allah ol derse elbet olur bol bol ayetel kürsü oku canım şifa niyetine inşallah sende güzel sonuçlar alacaksın:KK200::KK68:

Bence progestrona baktır e2 biraz düşük gibi geldi onla alakalı yumurtlamıyormusum ben düşün artık tmm eşimde sorun var ama bende de hormon bozuklugu varmış bunu 21. Tahlilinde anladım 3. Gün tahlilim iyiydi
E2 nedir 59 çıktı benim aşılama tedavisine başladım hormon testimde çıktı

Back
X