Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aramizda 5 gun var canim bende 5+5im bugun ayni haftadayiz nerdeyse Allah nasip ederse.

kizlar soylediklerinize noktasina virgulune kadar katiliyorum. Yemin ederim bu kadar bos konusan lak lak yapan surekli dedikodu yapan birilerini gormedim akillari fikirleri dedikodu
Aaaa ne guzel yakin olmamizzz. Senin ne zaman gorunmustu kese canim?

Persembe mi kalbe gidiyodun? Ben de persembe 2. Testi vercem. En merak ettigim. Psikolojik olaram 2000 degerinden korkuyorun 3dusuumde takildim burda :KK47:simdi gececek insallah. Kara deger :KK53:
yok canim aslinda dr. Cuma cagirdi ama benim ve esimin isimiz var o gun o yuzden haftaya birgun gidecegiz. Yukselir canim bence 3000li bi deger gelir

Arkadaşlar merhaba ben 2014 ve öncesinde toplam 5.5 yıl bu forumlarda hep ümit aradim. Acaba birileri benimle aynı sıkıntıları yaşayıp çocuğunu kucağına alabilmiş mi diye. Şimdi ben de size biraz hikâyemden bahsedeyim belki birilerine teselli olur. Biz evliliğimizin 2. Yılında bir yavrunuz olsun istedik derken olmayınca 6. Ayın sonunda doktora başvurduk eşime şiddetli oligospermi teşhisi kondu. Cok üzüldüm ama eşime belli etmemeye çalıştım.cunku o benden cok üzülüyordu. Spermlerin çoğu da kalitesizdi üroloji doktorunda varikosel ameliyatı olmasına karar verildi iyileşme sürecinden sonra da tahlilde 7 tane sağlıklı sperm bulunda ve biz tüp bebek tedavisine başladık. 3 tane embriyo yerleştirildi ve iki tanesi tutundu onlar da 1 ay sonra 3 yaşına girecekler cok şükür. Diyecegim o ki cok da uzun oldu yazdiklarim kusura bakmayın. Allah isterse oluyor hic sperm yoksa bile nasipse varsa çıkıyor. Allah isteyen herkese nasip etsin Rabbim bu uğurda emek veren hic kimseyi eli boş cevirmesin.

yok canim aslinda dr. Cuma cagirdi ama benim ve esimin isimiz var o gun o yuzden haftaya birgun gidecegiz. Yukselir canim bence 3000li bi deger gelir
Anladim canim insallah duyarsin pitpitlarini. Kese boyutuna gore mu soyluyo? Benim de aslinda yarin veya persembe gorunur ama cuma gidiyorum ben de.

Arkadaşlar merhaba ben 2014 ve öncesinde toplam 5.5 yıl bu forumlarda hep ümit aradim. Acaba birileri benimle aynı sıkıntıları yaşayıp çocuğunu kucağına alabilmiş mi diye. Şimdi ben de size biraz hikâyemden bahsedeyim belki birilerine teselli olur. Biz evliliğimizin 2. Yılında bir yavrunuz olsun istedik derken olmayınca 6. Ayın sonunda doktora başvurduk eşime şiddetli oligospermi teşhisi kondu. Cok üzüldüm ama eşime belli etmemeye çalıştım.cunku o benden cok üzülüyordu. Spermlerin çoğu da kalitesizdi üroloji doktorunda varikosel ameliyatı olmasına karar verildi iyileşme sürecinden sonra da tahlilde 7 tane sağlıklı sperm bulunda ve biz tüp bebek tedavisine başladık. 3 tane embriyo yerleştirildi ve iki tanesi tutundu onlar da 1 ay sonra 3 yaşına girecekler cok şükür. Diyecegim o ki cok da uzun oldu yazdiklarim kusura bakmayın. Allah isterse oluyor hic sperm yoksa bile nasipse varsa çıkıyor. Allah isteyen herkese nasip etsin Rabbim bu uğurda emek veren hic kimseyi eli boş cevirmesin.
Amin inşallah Rabbim sağlıklı güzel ömürler versin yavrularınıza

Uzun uzun yazdiniz zahmet ettiniz. Moral oldunuz. Cok tesekkurler. Saglikli huzurlu mutlu bir gelecekleri olsun

Afilim92 Afilim92 canım iyim sen nasılsın?çok sevindim canım bebişinin hareketini almana.bol bol haraket etsin sağlıklı mı sağlıklı olsun oglusun.

estagfurullah ne zahmeti canim sormak istedigin baska seyler de varsa sor elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Kisa protokol uygulandi canim
Farkı ne ki cnm neden uzun kısa uygulanıyor biraz araştırdım benim dr um bana uzun protokol u anlatmış hiç demedi iki protokol vardır sana şunu uygulayacağız . herşeyi buradan öğreniyorum

Afilim92 Afilim92 canım iyim sen nasılsın?çok sevindim canım bebişinin hareketini almana.bol bol haraket etsin sağlıklı mı sağlıklı olsun oglusun.
Insallah canim .Rabbim size de nasip etsin hep duamdasiniz.Ben de iyiyim okulda belim cok agriyor gelince yığılıp kaliyorum .

Back
X