Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay korktum bak simdi yaKızlar merhaba bugün birşey okudum ve merak ettim buraya ekleyecegim bunu soyeleyen riskli gebelik uzmanı Melih atahan güven.endise ettim bende çünkü ha deyince hamile kalamiyorum Eki Görüntüle 2114218
Korkma canım seninkiler ikiz inşallah daha çok vitamine ihtiyaç var.hani gebelik aylarca dusunuyoruz olmuyor o arada çok yükleniyoruz folic aside ondan endişe ettimay korktum bak simdi ya
Canım bence 13 14 ve 15.gunleri iyi degerlndir ben öyle yapacağım bende aldım ama adetin 10.gunu başlayacağımEki Görüntüle 2114233 Kızlar bugün ilişki olmalı 13. Gündeyiz açık açık soruyorum kusura bakmayın dün oldu ilişki bugünde olmalımı
Canım doktorun sorarsın endişelendirmek istemedim seni.zaten biliyorum buradaki hepimizin kolay olmuyor hepimiz bu yüzden pimpirikli temkinli davranıyoruz ben okuyunca paylaşmak fikir almak istedimBen yaklasik 6 aydir kullaniyorum B Beyza_2018
Cnm yani şuan yumurtam çatlamışmı döllenmeye hazır mı acabaCanım bence 13 14 ve 15.gunleri iyi degerlndir ben öyle yapacağım bende aldım ama adetin 10.gunu başlayacağım
dr.um kullanabilirsin sıkınti yok demisti ben sordugumda canimCanım doktorun sorarsın endişelendirmek istemedim seni.zaten biliyorum buradaki hepimizin kolay olmuyor hepimiz bu yüzden pimpirikli temkinli davranıyoruz ben okuyunca paylaşmak fikir almak istedim
Canım günlerdir bu ovalasyon yapan topigi okuyorum t çizgisi diğerinde köyü olunca ilişki olmalı ondan sonra da kırmızılık gidince catlamis oluyor yani bu günler çatlamak üzere ve ilişkinin olması gereken gunlermisCnm yani şuan yumurtam çatlamışmı döllenmeye hazır mı acaba
Tamam cnm bugün yarın degerlendirilmeli o zamanCanım günlerdir bu ovalasyon yapan topigi okuyorum t çizgisi diğerinde köyü olunca ilişki olmalı ondan sonra da kırmızılık gidince catlamis oluyor yani bu günler çatlamak üzere ve ilişkinin olması gereken gunlermis
Ozaman dert etme canım sen yavrularınla mutlu ol umutla bak geleceğe onların senin moralini ruh haline çok ihtiyaçları vardr.um kullanabilirsin sıkınti yok demisti ben sordugumda canim
Çok teşekkür ederim cnm aydınlattın beni bakalım inş bu ay tutarCanım bak bunları kaydettim Eki Görüntüle 2114241 Eki Görüntüle 2114242
Kızlar merhaba bugün birşey okudum ve merak ettim buraya ekleyecegim bunu soyeleyen riskli gebelik uzmanı Melih atahan güven.endise ettim bende çünkü ha deyince hamile kalamiyorum Eki Görüntüle 2114218
Kullanmamak sorun kullanmak sorun. Biz ne edecez doktorKızlar merhaba bugün birşey okudum ve merak ettim buraya ekleyecegim bunu soyeleyen riskli gebelik uzmanı Melih atahan güven.endise ettim bende çünkü ha deyince hamile kalamiyorum Eki Görüntüle 2114218
Canım adet dongun kaç gün yani bu son test adetinin kaçıncı günü böyle olduEki Görüntüle 2114233 Kızlar bugün ilişki olmalı 13. Gündeyiz açık açık soruyorum kusura bakmayın dün oldu ilişki bugünde olmalımı
13. Günü oldu cnm 25 26 günde bir oluyorumCanım adet dongun kaç gün yani bu son test adetinin kaçıncı günü böyle oldu
Canim cok sagol. Benim ilk testimdi yarin sabah belli olcak asil. Kritik degerler benim icin dusuk acisindan. Dua edin lutfen. Cok korkuyorum.Iyi aksamlar kizlar.
2 gundur yollardayim seminer icin yalovaya geldim.Ama deniz olan bir memleket ne kadar guzel geliyor insanin gozune. Daglardan tepelerden sonra yesillik gordum sonunda
Bestttt R ruyagokk kizlar cok sevindim degeriniz artmis cok sukur. Rabbim tamamina erdirsin.
@Mfsg en son neye karar verdiniz? Kaan hocaya ne zaman gidiyorsunuz canim?
Baska kacirdigim var mi?Beth18 kuzu sen ne zaman kalp dinleyeceksin?