Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
image.webp
Kızlar bugün ilişki olmalı 13. Gündeyiz açık açık soruyorum kusura bakmayın dün oldu ilişki bugünde olmalımı

Canım doktorun sorarsın endişelendirmek istemedim seni.zaten biliyorum buradaki hepimizin kolay olmuyor hepimiz bu yüzden pimpirikli temkinli davranıyoruz ben okuyunca paylaşmak fikir almak istedim
dr.um kullanabilirsin sıkınti yok demisti ben sordugumda canim

Cnm yani şuan yumurtam çatlamışmı döllenmeye hazır mı acaba
Canım günlerdir bu ovalasyon yapan topigi okuyorum t çizgisi diğerinde köyü olunca ilişki olmalı ondan sonra da kırmızılık gidince catlamis oluyor yani bu günler çatlamak üzere ve ilişkinin olması gereken gunlermis

Iyi aksamlar kizlar.
2 gundur yollardayim seminer icin yalovaya geldim.:işsiz: Ama deniz olan bir memleket ne kadar guzel geliyor insanin gozune. Daglardan tepelerden sonra yesillik gordum sonunda :halay:
Bestttt Bestttt R ruyagokk kizlar cok sevindim degeriniz artmis cok sukur. Rabbim tamamina erdirsin.

@Mfsg en son neye karar verdiniz? Kaan hocaya ne zaman gidiyorsunuz canim?
Baska kacirdigim var mi? Beth18 Beth18 kuzu sen ne zaman kalp dinleyeceksin?

Iyi aksamlar kizlar.
2 gundur yollardayim seminer icin yalovaya geldim.:işsiz: Ama deniz olan bir memleket ne kadar guzel geliyor insanin gozune. Daglardan tepelerden sonra yesillik gordum sonunda :halay:
Bestttt Bestttt R ruyagokk kizlar cok sevindim degeriniz artmis cok sukur. Rabbim tamamina erdirsin.

@Mfsg en son neye karar verdiniz? Kaan hocaya ne zaman gidiyorsunuz canim?
Baska kacirdigim var mi? Beth18 Beth18 kuzu sen ne zaman kalp dinleyeceksin?
Canim cok sagol. Benim ilk testimdi yarin sabah belli olcak asil. Kritik degerler benim icin dusuk acisindan. Dua edin lutfen. Cok korkuyorum.

Back
X