- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmuyor her ay kaliteli yumurta üretemeyebiliyoruz bence işe yarıyordur.Kızlar adetimin ikinci günü bal tarçın corekotu karışımına başlamıştım ve sabah akşam soğan suyu bugün 6 . Gün Dr a gittim sadece bir tane yumurtam oluşmuş ama gelişimi iyi ve kaliteli dedi o her ay oluşuyor zaten sanırım pek işe yaramadı o kür.
Burda bir arkadaş yazmıştı her iki tarafta 3 4 tane oluşmuş bende belki öyle olur dedim ama olmadiBelli olmuyor her ay kaliteli yumurta üretemeyebiliyoruz bence işe yarıyordur.
Onda pco falan vardırBurda bir arkadaş yazmıştı her iki tarafta 3 4 tane oluşmuş bende belki öyle olur dedim ama olmadi
Vakit kaybetmek istemiyorsan tüpe geç canım. Bana göre erkek infertilesinde gebe kalmak çok zor geliyor neredeyse 5yıldır uğraşıyoruz. Bugün histereskopi çekildim tertemiz hiçbirşey yok doktor hamile kalırsın sen dedi bakalım Mart'ta başlıyorum üçüncü tedaviyeAmin inşallah rabbim şifasını Kaan hoca aracılığıyla verir. Biz o kadar çok zaman kaybettik ki artık zaman kaybetmek istemiyorum. Miktar Yada haraketliliği pek dikkate almamayı düşünüyorum şahsen ama hareketlilikte pek fark olmaz bizim spermlerin %90ı zaten haraketsiz. Kaan hocaya da bahsederim durumdan bu farklılıklar neden çıkıyor derim. Olmadı Ankara’da sadece sperm testi veririz.
Aynen canım bunu degerlendirecem bu ay bakalım kısmetOnda pco falan vardırçok olması da iyi değil çoklu gebelik oluşursa risk oluyor. Biz birini bulamıyoruz ama olur mu olur.
![]()
Aslında hekimler erkek infertilitesinin daha kolay olduğunu söylüyorlar. Ben 27 yaşıma yaklaşıyorum her şeyi deniyeceğim aklımda kalmasın eşimin değerleri olabildiğince iyi olsun ki tüp bebek şansım artsın. Bugün birbbayanla konuştum erkek kaynaklı 4. Tüp bebek denemesine başlayacakmış eşi sigarayı bırakmadık diye vazgeçmiş. Ve artık az yumurtası oluşuyormuş. Ben ön hazırlığı sağlam tutmak istiyorum bu tarz durumlarla uğraşmak istemiyorum. Zaten bu değerlerle sizler hamile kalamıyorsanız ben hiç kalamam sanırım ama umudum var rabbim ol der ve olur aslında bu kadar basit onun için.Vakit kaybetmek istemiyorsan tüpe geç canım. Bana göre erkek infertilesinde gebe kalmak çok zor geliyor neredeyse 5yıldır uğraşıyoruz. Bugün histereskopi çekildim tertemiz hiçbirşey yok doktor hamile kalırsın sen dedi bakalım Mart'ta başlıyorum üçüncü tedaviye
Vakit kaybetmek istemiyorsan tüpe geç canım. Bana göre erkek infertilesinde gebe kalmak çok zor geliyor neredeyse 5yıldır uğraşıyoruz. Bugün histereskopi çekildim tertemiz hiçbirşey yok doktor hamile kalırsın sen dedi bakalım Mart'ta başlıyorum üçüncü tedaviye
aaa acaba faydası mı oldu ki.inşallah bize de faydası olur. Amin canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.Biz hasarı öğrendiği mizde yüzde 5 ti ama önceki aylar l karnitin l arjinin ve pharmaton alıyordu eşim acaba vardı da hasar düştü mü çok merak ediyoruz inşallah öyledir de bu hamileliğim sağlıklı geçer
Bende hiö sorun yok ama tüp denemeleri başarısız oldu iyi sperm seçmek önemli bence,eğer tese ile sperm elde edilirse şans yüksek spermler kaliteli oluyor ama bizim gibi morfoloji hız sorunsa tüp bebekte şans çokta yüksek olmuyor.tabiki allah ol dedikten sonra olur inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimizeAslında hekimler erkek infertilitesinin daha kolay olduğunu söylüyorlar. Ben 27 yaşıma yaklaşıyorum her şeyi deniyeceğim aklımda kalmasın eşimin değerleri olabildiğince iyi olsun ki tüp bebek şansım artsın. Bugün birbbayanla konuştum erkek kaynaklı 4. Tüp bebek denemesine başlayacakmış eşi sigarayı bırakmadık diye vazgeçmiş. Ve artık az yumurtası oluşuyormuş. Ben ön hazırlığı sağlam tutmak istiyorum bu tarz durumlarla uğraşmak istemiyorum. Zaten bu değerlerle sizler hamile kalamıyorsanız ben hiç kalamam sanırım ama umudum var rabbim ol der ve olur aslında bu kadar basit onun için.
Ağrılı olmadı canım zaten anestezi alıyorsun, ben tüp bebek merkezimizde 2500 e yaptırdım biraz ağrım ve kanamam var ama adet günüm gibi benim rahme çizikte atıldıCnm bende çekilmek istiyorum ne kadara çekildin ??? Ağrılı mı ???
Canlılığa ben hiç baktırmadım ya Kaan hoca da istemedi. Baktırsaydık keşkeAnexxin canlılık oluyor değil mi? Umarım spermlerimiz canlıdır. Cansız spermleri haraketşendirmek çok zor gibi görünüyor haraketsiz spermleri azaltan kimse Yok neredeyse.
Benim eşimde bırakmadı hep dedim bırakmazsan başlamam diye ama başladım yaş gidiyor doktorlarda çok önemsemedi zaten yeni test yaptırdık yarın yazıcam bi değerlendir cnmAslında hekimler erkek infertilitesinin daha kolay olduğunu söylüyorlar. Ben 27 yaşıma yaklaşıyorum her şeyi deniyeceğim aklımda kalmasın eşimin değerleri olabildiğince iyi olsun ki tüp bebek şansım artsın. Bugün birbbayanla konuştum erkek kaynaklı 4. Tüp bebek denemesine başlayacakmış eşi sigarayı bırakmadık diye vazgeçmiş. Ve artık az yumurtası oluşuyormuş. Ben ön hazırlığı sağlam tutmak istiyorum bu tarz durumlarla uğraşmak istemiyorum. Zaten bu değerlerle sizler hamile kalamıyorsanız ben hiç kalamam sanırım ama umudum var rabbim ol der ve olur aslında bu kadar basit onun için.
Ağrılı olmadı canım zaten anestezi alıyorsun, ben tüp bebek merkezimizde 2500 e yaptırdım biraz ağrım ve kanamam var ama adet günüm gibi benim rahme çizikte atıldı
Yazıları okuyorum ama anlamıyorum neyi 2.500 cekildiniz neden rahme çizik atmak ne alaka kim yapıyor neden yapiyorAynı işlemleri bende yaptırıcam çizik attırmak çocuğun daha kolay tutunmasını sağlıyor. Çok okudum bu konuda. Fiyat çok yüksek ya 2.500 nedir yaaa yuhhhhhhh
Yazıları okuyorum ama anlamıyorum neyi 2.500 cekildiniz neden rahme çizik atmak ne alaka kim yapıyor neden yapiyor
Bende o karışımı yiyorum adetimin kaçıncı günündeyim bilmiyorum bu ay lekelenme seklinde oldugu için ama inşallah biraz olsun yumurtam büyümüştürKızlar adetimin ikinci günü bal tarçın corekotu karışımına başlamıştım ve sabah akşam soğan suyu bugün 6 . Gün Dr a gittim sadece bir tane yumurtam oluşmuş ama gelişimi iyi ve kaliteli dedi o her ay oluşuyor zaten sanırım pek işe yaramadı o kür.
Canım sen solgar female vitamin kullanıyor muydunBende o karışımı yiyorum adetimin kaçıncı günündeyim bilmiyorum bu ay lekelenme seklinde oldugu için ama inşallah biraz olsun yumurtam büyümüştür
Çok pahalıymış. Off baya zor bir işlem gibi görünüyor anlattıkların canımCnm histereskopi bi operasyon kamerayla Rahime giriliyor hsg de görünmeyen pürüzler varsa polip gibi yapışıklık gibi rahim anomalisi gibi bunları görüp düzeltiyorlar ve Rahime çizik atıyorlar ki çocuk rahat tutunsun düşük olmasın. Ama iyi bi hekimin yapması lazım yoksa rahim delinebilir vs... ama çok pahalı işte.