Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım ama memorial da 30 milyon çıktı ve yıkama sonrası 1.9 milyon çıkmış. Çok enteresan anlamıyorum o kadar spermden kala kala 2 milyon civarı kalıyor harakette olmadığı için çok az oluyor.
Allah yardımcımız olsun.
Canım yıkamalı biZde de aynı çok düşüyor. 120 milyon sperm var güya ama yıkanınca 4.4 ve ya 4.8 milyon gibi bir şey kalıyor.

Canım yıkamalı biZde de aynı çok düşüyor. 120 milyon sperm var güya ama yıkanınca 4.4 ve ya 4.8 milyon gibi bir şey kalıyor.
Çok düşük ya ben çok üzülüyorum. Ama en azından sizde haraket var bizde haraket olmayınca çok az kalıyor mesela imler haraket eden sperm yıkama sonrası kala kala 580 adet falan kalıyor :kızgın: yerinde haraket Edenleri de sayarsam 250 bin falan of ki ne of biran önce olsa bitse de elimde ne kalacak görsem. :(
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kuzum. Senin içinde burada ki arkadaşlarım içinde duacıyım ama yolun başından beri birlikte olduğum arkadaşlarımın yeri çok ayrı hepimiz kader arkadaşıyız demek istemiyorum yol arkadaşıyız.
1.39 canım ama bugün tekrar kan verdim sonuç çıkınca yazarım yıne
Canım arkadaşım herşey senin için güzel olsun inşallah. Adım attıysan bitti bu iş demektir. Rabbim güzel kalbine göre versin. Dua etmeyi inanmayı bırakma.
Siİn sayıda harakette iyiydi neden öyle dedi anlamadım.

Çok düşük ya ben çok üzülüyorum. Ama en azından sizde haraket var bizde haraket olmayınca çok az kalıyor mesela imler haraket eden sperm yıkama sonrası kala kala 580 adet falan kalıyor :kızgın: yerinde haraket Edenleri de sayarsam 250 bin falan of ki ne of biran önce olsa bitse de elimde ne kalacak görsem. :KK43:
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kuzum. Senin içinde burada ki arkadaşlarım içinde duacıyım ama yolun başından beri birlikte olduğum arkadaşlarımın yeri çok ayrı hepimiz kader arkadaşıyız demek istemiyorum yol arkadaşıyız.

Canım arkadaşım herşey senin için güzel olsun inşallah. Adım attıysan bitti bu iş demektir. Rabbim güzel kalbine göre versin. Dua etmeyi inanmayı bırakma.
Siİn sayıda harakette iyiydi neden öyle dedi anlamadım.
Kuzum valla çözemedim artık bu işi ben. O kadar spermden kala kala bu kalıyor ya hayret. Evet hareketlilik ameliyattan sonra arttı. Ama ne derece faydası olacak tedavide bilmiyorum. İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşalım. Allah razı olsun canım benim güzel duaların için. Evet bu yolda yol arkadaşı olduk. Beraber yürüdük çok çok zamandır. Güleceğiz inşallah biz de.
@Suskun Ceylan canIm hadi bakalım inşallah. Rabbim bizi de muvaffak etsin artık

Kuzum valla çözemedim artık bu işi ben. O kadar spermden kala kala bu kalıyor ya hayret. Evet hareketlilik ameliyattan sonra arttı. Ama ne derece faydası olacak tedavide bilmiyorum. İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşalım. Allah razı olsun canım benim güzel duaların için. Evet bu yolda yol arkadaşı olduk. Beraber yürüdük çok çok zamandır. Güleceğiz inşallah biz de.
Beslenmenize dikkat ediyor musun?
Suskun Ceylan Suskun Ceylan ceyalancım sen de ediyor musun?
Ben hiç edemiyorum sadece çikolata kahve tüketmiyorum son iki gündür tatlı börek çörek çok yedim aslında yememeye çalışıyorum ama biryerden sonra kopuyor. :(
Sabahları aç karnına bal polen çörekotu tarçın tüketiyorum tavsiye ederim.

Beslenmenize dikkat ediyor musun?
Suskun Ceylan Suskun Ceylan ceyalancım sen de ediyor musun?
Ben hiç edemiyorum sadece çikolata kahve tüketmiyorum son iki gündür tatlı börek çörek çok yedim aslında yememeye çalışıyorum ama biryerden sonra kopuyor. :KK43:
Sabahları aç karnına bal polen çörekotu tarçın tüketiyorum tavsiye ederim.
Yoo hhic dikkat etmiyorum annemin yanındayım nasıl edem :)

merhaba, benim amh değerim de sizinkine yakın da ultrasonda kac yumurta göründü sizin?
Tam olarak söylemedi sağda 8 tane fln var dedi solda sağa göre az dedi iğneler bu sayıyı değiştirir mi onu merak ediyorum adetli değilim o şekilde bu kadar yumurta gördü

Amin canım dualarınızı eksik etmeyin bana da :)

Tam olarak söylemedi sağda 8 tane fln var dedi solda sağa göre az dedi iğneler bu sayıyı değiştirir mi onu merak ediyorum adetli değilim o şekilde bu kadar yumurta gördü

amh değerine göre gayet iyi sayınız. benim 1.58 amh, en fazla toplam yedi yada sekiz folikul görünüyor. adet döneminde daha net görünüyor evet, ama genelde değişmiyor. ne iğnesi kullanıyorsunuz, tedaviye başladınız mı?

amh değerine göre gayet iyi sayınız. benim 1.58 amh, en fazla toplam yedi yada sekiz folikul görünüyor. adet döneminde daha net görünüyor evet, ama genelde değişmiyor. ne iğnesi kullanıyorsunuz, tedaviye başladınız mı?
Yok canım başlamadım henüz adeti bekliyorum cuma günü olmam gerekiyor 4 kutu gonal f yazdı aldım adetin 4.gunu tekrar gidicem farklı ilaçlar yazarmi şuan bilmiyorum

Yok canım başlamadım henüz adeti bekliyorum cuma günü olmam gerekiyor 4 kutu gonal f yazdı aldım adetin 4.gunu tekrar gidicem farklı ilaçlar yazarmi şuan bilmiyorum

anladım hayırlı olsun tedavin, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bir hafta kadar sonra başka bir iğneye daha baslarsin muhtemelen, çatlamamasi için yumurtaların. benim bastaki folikul sayım neyse aynısı gibi kalmıştı, iğneler sadece var olanları büyüttü, sayısını artirmadi maalesef canım.

Canım benim hayırlı olsun şimdiden. Hadi inşallah alırız güzel haberlerini. Gittiğinde estrofem başlatır ek olarak. Dondurulmuş mu olacak transferin taze mi?

anladım hayırlı olsun tedavin, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bir hafta kadar sonra başka bir iğneye daha baslarsin muhtemelen, çatlamamasi için yumurtaların. benim bastaki folikul sayım neyse aynısı gibi kalmıştı, iğneler sadece var olanları büyüttü, sayısını artirmadi maalesef canım.
Sağol canım gelişmeleri yazıcam inşallah :)

Saklicennet Saklicennet canım yani bi kaç bir şey var ama yani mesela tatlısız olmuyor illa yiyorum ne bileyim kahve illa içiliyor yani öyle aman aman dikkat etme yok ama işte cevizdi kuruyemişti nar havuç falan arada nohut öyle yani dört dörtlük değil

Arkadaslar bugun maillestik kaan aydosla infertilite panelini ginderdik genetik faktor oldugu icin duzeltilmesi cok zor ama yinede fshi yukseltip spermlerin beslenmesini saglamaya calisalim demis.klomen ve progeny m verdi iki ay kullanin demis.artik umudum kalmadi hareketliligi saglama konusunda.:mad:nisanda tup bebege baslicaz.

Arkadaslar bugun maillestik kaan aydosla infertilite panelini ginderdik genetik faktor oldugu icin duzeltilmesi cok zor ama yinede fshi yukseltip spermlerin beslenmesini saglamaya calisalim demis.klomen ve progeny m verdi iki ay kullanin demis.artik umudum kalmadi hareketliligi saglama konusunda.:mad:nisanda tup bebege baslicaz.
Merhaba kaan aydosun hastası degılız maılle testlerı gondersem bıze cvp atar mı acaba maıl adresı nedır ruca etsem

Back
X