Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
-Pandora- -Pandora- moonlovers moonlovers kızlar dr bana adetin 2. Günü gel dedi ama benim ilk gün akıntı gibi geliyor 2. Ve 3. Günü çok yoğun oluyor ben şimdi 3. Günü mü gideceğim. Benimde yumurtalar önden gitmese bari...
O ay büyüyecek yumurta zaten önden gidiyor, o yüzden o çatlamasın diye sık takip yapılıyor, büyüdüğü an diğerleri ona yetişene kadar baskılayıcı iğne ekleniyor. 2 ya da 3. Gün gidebilirsin, lekeyi sayma aktif kanama ile başlayınca say.

O ay büyüyecek yumurta zaten önden gidiyor, o yüzden o çatlamasın diye sık takip yapılıyor, büyüdüğü an diğerleri ona yetişene kadar baskılayıcı iğne ekleniyor. 2 ya da 3. Gün gidebilirsin, lekeyi sayma aktif kanama ile başlayınca say.
Kanamanın başladığı gün 1. Gün sayılıyor hatta öğleden sonra 4 5 ten sonrasını yada akşam oldu diyelim ertesi günü 1. Gün sayıyorlar. Benim iki gün falan kahverengi lekelenmem olur onu saymam aktif kanamanın başladığı anı sayarım
Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Çok sağolun.
Kuzum dediğin gibi oldu benim 3. gün gittim. Sorun yapmıyor doktorlar 2. veya 3. günü olması yeterli. Rahmi kontrol edip test istiyorlar. İnşallah güzel başlayıp güzel ilerleyecek tedavin. Hiç sıkıntı yapma şimdiden
Nedense rahatım canım çok takılmıyorum bilgi amaçlı sordum yanlış birşey yapmayayım diye :)
İnşallah bir de döllenip birsürü olurlarsa benden mutlusu olmaz sanırım.

L Longway2015 kuzum sen bize bir andan hamilelik haberini vereceksin sanırım. :) ben senden döllenme haberi beklerken sen transfer haberi verdin. İnşallah güzel haberinide ansızın alırım.

Kıyamam kuzum. Evet biraz ağrılı uyanılıyor anlayabiliyorum seni. Doktor nasıl kontrole çağırmadı anlamadım o kısmı. Uzakta olduğumuz halde birkaç gün arayla sürekli kontrol vardı. Benimde erken tepki vermiş yumurtalar bu sefer baskılayıcı iğne uyguladılar. Sen iyi ol da sonra konuşursunuz bunları
Valla iğneleri 1 hafta vurdum kontrol edilmeden gittim çatlama iğnesi dedi banada diğer büyümeyen yumurtalar büyüsün diye önde gidenlere baskılayıcı iğne yapilabilirdi bunlari düşünüp daha beter sinir oluyorum ignelere bile adetin 5. Günü başlamıştım aradım bı ton konustum 3. Gün vurulan iğne ile 5.vurulan iğne arasında fark yokmuş ama asıl sebebi ben Perşembe günü adet oldum doktor cuma cumartesi hastanede yoktu pazar tatil olunca mecbur ptesi başladım iğneye anlicagin biraz göz ardı edildiğimi düşünüyorum malesef

Nasıl kontrole çağırmaz ya ilk defa duyuyorum böyle birşey kan alması hormonlara bakması lazım, ona göre ilaç dozu ayarlaması lazım bunları sorun gittiğinizde .Nerede oldu tedaviniz ?
Adana kışla başkent yerleşkesi tüp bebek merkezi canım evet kontrol için gittiğimde 7. İgnemi vurmuştum çatlatma iğnesi vurulabilir dedi hastane çok iyi doktorla alakalı

Canım sen nerede yaptırdın tüp bebeği? Hiç kontrole çağırmaması çok ilginç. Ben adetin 3. Günü başladım o günden itibaren toplam 3 kez kan verdim, 4 kez de kontrol oldum. 2. Kontrolde önden büyüyen yumurtalar çatlamasın diye cetrotide diye ayrı bir iğneye başladım. Daha önceki tedavilerde de yumurta toplamadan sonra öyle çok ağrım olmadı.
Yok canim aşılama gibi oldu resmen hormon olarak ilk gittiğimde amh bakıldı 1 hafta sonra E2 ve progesteron bakıldı başka birşeye bakilmadi

Canım sen nerede yaptırdın tüp bebeği? Hiç kontrole çağırmaması çok ilginç. Ben adetin 3. Günü başladım o günden itibaren toplam 3 kez kan verdim, 4 kez de kontrol oldum. 2. Kontrolde önden büyüyen yumurtalar çatlamasın diye cetrotide diye ayrı bir iğneye başladım. Daha önceki tedavilerde de yumurta toplamadan sonra öyle çok ağrım olmadı.
Cetrotide yi 2 defa kullandım 7.gun ve çatlatma iğnesi vuracağım gun

Ahhhhh bu merkezler ahhhhhh. 5. Günü nasıl başlanıyor ben 2. Günü başlanıyor diye biliyorum.
moonlovers moonlovers canım Ceylan’ın yazdığına sende bir yorum getirsene senin denemelerin oldu daha bilgilisin.
Bende biliyorum nasıl ilerlediğini bu şekilde değil doktor çok yoğundu iğneyi 5. Gün başlamasının sebebi doktorun işi vardi

Bende biliyorum nasıl ilerlediğini bu şekilde değil doktor çok yoğundu iğneyi 5. Gün başlamasının sebebi doktorun işi vardi
Eğer bir ihmalkarlık varsa yazık gerçekten. Allah’a havale et. Şimdi sen yumoşları düşün inşallah sağlıklı bir şekilde ilerleyip sana evlat olurlar.

L Longway2015 canım dondurulmuş embriyon var mı?

Valla iğneleri 1 hafta vurdum kontrol edilmeden gittim çatlama iğnesi dedi banada diğer büyümeyen yumurtalar büyüsün diye önde gidenlere baskılayıcı iğne yapilabilirdi bunlari düşünüp daha beter sinir oluyorum ignelere bile adetin 5. Günü başlamıştım aradım bı ton konustum 3. Gün vurulan iğne ile 5.vurulan iğne arasında fark yokmuş ama asıl sebebi ben Perşembe günü adet oldum doktor cuma cumartesi hastanede yoktu pazar tatil olunca mecbur ptesi başladım iğneye anlicagin biraz göz ardı edildiğimi düşünüyorum malesef
Hangi tüp bebek merkezinde tedavi oluyorsunuz

Adana kışla başkent yerleşkesi tüp bebek merkezi canım evet kontrol için gittiğimde 7. İgnemi vurmuştum çatlatma iğnesi vurulabilir dedi hastane çok iyi doktorla alakalı
Hormon testi yapıldı mı tedaviye başladığında ,7. Gün çok geç kontrol için 2 3 günde bir kontrol kan testi yapılmalıydı.ama olumsuz olma daha embriyon oluşacak belki çok kaliteli olacaklar bunları unutacaksın .

Cetrotide yi 2 defa kullandım 7.gun ve çatlatma iğnesi vuracağım gun
Baskılayıcı iğne dediğimiz o canım, hiç takip edilmemesi kötü olmuş. Bu tüp bebek işlerinde olay bizim denetimimizden çıkıyor malesef. Artık olan olmuş bunları düşünüp iyice canını sıkma. Bazen kalan tek bir yumurta bile döllenip tutuyor, yakında transfer olur, o yüzden pozitif düşünmeye çalış, hayırlısı olsun. Bir tanıdığımızın yakını yıllarca İstanbul'da en iyi merkezlerde tedavi olmuş tutmamış, sonra bu ailenin tayini doğuda bir şehire çıkmış, bir de orada deneyelim demişler, ordaki ilk denemede tutmuş. O yüzden nasip ne zamansa bebiş o zaman gelir. Biz herşeyi mükemmel yapmaya çalışsakta olmadıktan sonra olmuyor.

Hormon testi yapıldı mı tedaviye başladığında ,7. Gün çok geç kontrol için 2 3 günde bir kontrol kan testi yapılmalıydı.ama olumsuz olma daha embriyon oluşacak belki çok kaliteli olacaklar bunları unutacaksın .
Malesef öyle oldu canım artık yapacak bişe yok hayırlısı olsun inşallah

Back
X