Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Lapland çok teşekkür ederim bu hafta takviyelere başlıcam havuç suyu falan ne gerekirse artık moral oldu ☺️
Merhaba, keçiboynuzu özü ve progeny m isimli vitamin takveyisi günde iki kez 3 ay kullanmıştık, sayı arttı ve pozitifi gördük çok yeni. İnlsllah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.

• Beğen
Reactions: Cac
dna sperm testi aklıma takıldı. çoğu insan yaptırıyor ?? bize gerek yok demişti hoca. şimdi aklıma takıldı acaba yaptırsak mı tüp bebek öncesi... bu ay başlayalım istiyorduk ama bilemedim kafam karıştı gene ???? eşimde sayı ve hız problemi var.. 1 yıla yakındır promotil men kullanıyor.. hız bu süreçte arttı %30 gibi oldu. yarın eşim test gidecek sprem dondurulması yapılcak. acaba tek testle ikisinede bakabilirler mi ??????
Merhaba, test için örnek vermişken mümkünse yaptırın bence, belki de hasar yoktur ve içiniz rahatlar, ister doğal ister tüp bebek ile istediğiniz zaman denersiniz. Eğer hasar varsa da doktorunuza danışıp antioksidanları arttırabilirsiniz ve düşmesi için biraz bekleyip tüp bebeğe öyle başlayabilirsiniz. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Özelden konuşuyoruz ara ara canım. Senin bebiş nasıl oldu büyümüştür paşa :)
Bir hafta sonra 7.ayimiz doluyor .Büyüdü beni de büyüttü pardon yaslandirdi :KK45:
Yok yok genclestim .Kosturmaktan 53 kg ya düştüm :olamaz:
Az uyunarak da yasamayi öğrendim .
Sen nasilsin ?Calisiyor musun evde misin?

Bir hafta sonra 7.ayimiz doluyor .Büyüdü beni de büyüttü pardon yaslandirdi :KK45:
Yok yok genclestim .Kosturmaktan 53 kg ya düştüm :olamaz:
Az uyunarak da yasamayi öğrendim .
Sen nasilsin ?Calisiyor musun evde misin?
Maşallah minik tırtıl büyümüş :nazar:Bende paso yiyorum :bicak: buna artık bir dur demem gerek. Okuyorum şuan ara tatil oldu. Olsun bunlar tatlı uykusuzluklar:KK39:

Merhaba, test için örnek vermişken mümkünse yaptırın bence, belki de hasar yoktur ve içiniz rahatlar, ister doğal ister tüp bebek ile istediğiniz zaman denersiniz. Eğer hasar varsa da doktorunuza danışıp antioksidanları arttırabilirsiniz ve düşmesi için biraz bekleyip tüp bebeğe öyle başlayabilirsiniz. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
amin insallah.iste 1 yıla yakındır promotil men kullanıyoruz ..

faydasını görmüşsünüz devam edin dediler
.

Kızlar tüp bebekte transfer adetin kaçıncı günü oluyor Benim ikinci regl ile olacak transfer, Mart’ta olur tahminen ?

:dua:Merhabalar. Şimdi bu bizim transfer edilen 7. Hücreli 2. Kalite 1 tane embriyonun etrafında 2-3 tane daha küçük hücreleri daha varmış, iyi bişey mi acaba. nasıl oluyor bilgi sahibi olan var mı. Bu tutar mı ki

B Birmucize L Longway2015 Suskun Ceylan Suskun Ceylan unuttuğum arkadaşım varsa onun için de geçerli :)
Test günleriniz ne zaman. Sizlerin yecanınızı paylaşıyorum :KK200:
Canıııımmm teşekkür ederim inşallah test gününde mutlu oluruz.
Ya beni bi rahatlatın ben içimi hep bir şeyler yiyor. Tam rahatım diyorum. Gene aklıma geliyor. Hasta gibi çok yatmadım da acaba yanlış mı yaptım. Ne bileyim off.
Haftaya pazartesintes günüm.

Kızlar ben 33 günde bir adet oluyorum. Ovulasyon testlerini koydum bugun yaptığım 19.gün olan. Dünü değerlendirdik acaba bugünü de değerlendirelim mi sizce?

Eklentiler

• 20190210_124239.webp
    20190210_124239.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 20190210_124121.webp
    20190210_124121.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar ben 33 günde bir adet oluyorum. Ovulasyon testlerini koydum bugun yaptığım 19.gün olan. Dünü değerlendirdik acaba bugünü de değerlendirelim mi sizce?
Merhaba, çok hafif silikleşmiş gibi geldi bana, mümkünse bu günü de değerlendirin isterseniz. Yarın da yeniden test yapıp bakarsınız daha da silikleşmiş mi.

B Birmucize L Longway2015 Suskun Ceylan Suskun Ceylan unuttuğum arkadaşım varsa onun için de geçerli :)
Test günleriniz ne zaman. Sizlerin yecanınızı paylaşıyorum :KK200:
Diğer hafta kuzum. Bu hafta uzun geçecek anlayacağın. Senin adet ne zaman? Hadi şubat bitiyor:KK76: Senin adet araları uzun zaten. İnşallah güzelce ilerleyip transfer gününü beklediğimiz zamanlarını görürüz:dua:

Back
X