- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kumral-ada
-
Canim Yücel Karaman benim laparoskopi ameliyatımi yaptı. Çok ilgili ve titiz bir doktor. Bende tup bebeği orda yapıp yapmama konusunda kararsizim aslında sisli memorial ve bruksel arasında gidip geliyorum . Bende pgt yaptirsam mi diye düşünmüştüm ama doktorlar ilk etapta pgt önermiyor çok maliyetli bir de. Peki neden kimyasal oldu morfolojiden dolayi miMerhabaKumral-ada benim eşimde de morfoloji problemi var. Brüksel tüp bebekte tedavideyiz. 8 tane 1.kalite embriyomuz, 2 tane de orta kalite embriyomuz donduruldu. İlk adette denedik malesef kimyasal gebelik oldu. Şimdi ağustosta tekrar deneyeceğiz nasipse.
Merkezden çok memnunum ama şimdi keşke embriyoları genetik teste yollasaydık diyorum morfoloji düşüğe sebep olabiliyor dediğin gibi, benim de öncesinde 2 düşüğüm var malesef..
Gerçekten çok ilgililer ben daha önce başka bir yerde denedim orda da düşük oldu malesef. Sonra araştırdım ve hiç şüphe etmeden brüksele gittim. Dediğin gibi doktor ilk etapta önermedi pgt şu an gerek yok dedi. Daha önce 3.gün embriyosu transfer edilmişti, 5.gün. denemeden pgt ye gerek yok dedi. Neden kimyasal olduğuyla ilgili bir konuşma geçmedi ama rahime bakalım histeroskopi yapalım dediler. Temmuzda histeroskopi olacak sanırım sonrası da dondurulmuş transferi.Canim Yücel Karaman benim laparoskopi ameliyatımi yaptı. Çok ilgili ve titiz bir doktor. Bende tup bebeği orda yapıp yapmama konusunda kararsizim aslında sisli memorial ve bruksel arasında gidip geliyorum . Bende pgt yaptirsam mi diye düşünmüştüm ama doktorlar ilk etapta pgt önermiyor çok maliyetli bir de. Peki neden kimyasal oldu morfolojiden dolayi mi
Ben de zor bir hastayım canım .laparoskopi olmadan önce çok endişelerim vardı bir sorun oldugunda doktora ulasamazsam diye ama Özkan beyi her aradigimda yucel beyle konisturdu beni. Bende mersinden gittim .şimdi canım. Sende başka şehirden gitmişsin kaç gün istanbulda kaldın . Nerde kaldiniz biraz maliyetli olacak gibi amaBir de ben biraz zor bir hastayım ilgisizlik ya da soğuk bir tavır görürsem koparım tedaviden o yüzden şişli gibi yoğun bir hastane ya da tek doktorun takibinde olmadığım bir yer istemedim. Şehir dışından gittiğimiz için saatlerce randevuyu da bekleyemezdim. Yoksa oranın da laboratuvarı iyidir. Ben de ikisi arasında kalmıştım.
Bizim önceki denemede 23 yumurtadan 2 tane kaliteli 2 tane orta kalite, 4 tane 3.gün embriyosu elde edilmişti sadece. Üstüne ohss oldum vs zordu.
Bu sefer 21 yumurtadan 10 tane 5.gün embriyomuz oldu ben bunu brükselde imsi tekniği kullanmalarına bağlıyorum. Üstelik ilk denememizde eşimin sperm değerleri çok daha iyiydi. Bu sefer daha düşüktü ona rağmen sonuçtan memnunuz. Ama nasip olmayınca olmuyor işte. İnşallah bundan sonrası güzel olur.
Merhaba,Merhaba arkadaşlar.
Eşimde normal morfoloji % 1.
Tüp bebek yaptırmak istiyoruz . Morfoloji sorunu olup tup bebek deneyenler tecrubelerini paylaşabilirler mi ?
Bozuk morfoloji yumurtayi dollerse sağlıklı embriyo oluşur mu? Doktorlar morfolojiyi çok onemsemiyorlar ama düşük olabiliyormus .
Nerde yaptirmayo düşünüyorsunuz peki.Merhaba,
Aynı durum bendede var canım.Eşimin mağlesef morfolojisi düzelmiyor %1
bizde mayıs ayında tüp bebeğe başlayacağız ihşallah.
Benimde korkum morfoloji ama doktorlar çok önemsemiyor bu durumu.
evet eşimden de alındı kan.Eşinle ikinize mi yapıldı genetik test. Bende yaptiriyorum bikaç test kendi çapımda. İstanbul a gelmeyi düşünüyorum hersey hazır olsun diye. Peki canım sperm seçerken hangi tekniği kullanacaklar .
Bende henüz denemedim tup bebek ama araştırıyorum. Adana acibadem e gittim mikrocip onerdi . İmsi tekniğiyle sperm 6000 8000 kat buyutuluyor. Bizimde sayı iyi 136 milyon İleri hızlı %7 Yavaş doğrusal olmayan % 55 normal morfoloji %1. Hatta bizdekilerin çoğu baş anomalisiilk denememiz o yüzden çok bir bilgim yok
araştırarak öğrenmeye çalışıyorum. :)
bizimde son tahlilde sayımız 130 milyon ileri hızlı 38 yerinde hareketli 10 hareketsiz 52.Bende henüz denemedim tup bebek ama araştırıyorum. Adana acibadem e gittim mikrocip onerdi . İmsi tekniğiyle sperm 6000 8000 kat buyutuluyor. Bizimde sayı iyi 136 milyon İleri hızlı %7 Yavaş doğrusal olmayan % 55 normal morfoloji %1. Hatta bizdekilerin çoğu baş anomalisi
Sizin ileri hizliniz güzelmiş maşallah. Bir sor bakalım canım . İstanbulda olmanız bir avantaj bir sürü merkez var. Bak bizim elimiz kolumuz bağlı gibi .bizimde son tahlilde sayımız 130 milyon ileri hızlı 38 yerinde hareketli 10 hareketsiz 52.
haftaya gitmeyi düşünüyorum tekrardan doktora bir sorayım hangi teknikmiş.
Siz Adana da mısınız?Sizin ileri hizliniz güzelmiş maşallah. Bir sor bakalım canım . İstanbulda olmanız bir avantaj bir sürü merkez var. Bak bizim elimiz kolumuz bağlı gibi .
Ben mersindeyim mersinde zaten yok doğru düzgün. Adana var oraya da çok isinamadim.Siz Adana da mısınız?
valla açıkcası hastanelerden bıktım özellikle eşimin tedavi süreci beni çok yordu.varikoseldi ameliyat oldu ilaç tedavisinin yanında kürler kullandı bi ara düzeldi gibi oldu %3 oldu morfoloji sonra yine düştü %1 e.
benim bu hastaneyi seçmemin sebebi doktor açıkcası. hiç gidip başka yerle görüşmedim.
İstanbul da sisli memorial ya da Brüksel tüp bebek merkezi düşünüyorum . Karar veremedim henüz amaistanbul a gelmeyi düşünüyorsun sanırım hangi merkeze gideceksin?
hımm aslında 2 yer içinde baya olumlu yorumlar var forumdaİstanbul da sisli memorial ya da Brüksel tüp bebek merkezi düşünüyorum . Karar veremedim henüz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?