Morfoloji sorunu ve tüp bebek

Bende tam bunu soracaktım sperm dna hasarı nedir fiyatı ne kadar üniversite de tıbbi genetik bölümünde bakılıyor mu? Birde cd56 nedir ilk kez duydum
Cd56 naturel killer testi yani vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp atabiliyormuş eğer bu değer yüksekse canım. Baktırmadığım şey kalmadı bir de buna baktırıcam artık..

Biz kendimiz yaptırdık doktor istemedi bizim sonuç iyi çıktı çok şükür. Eğer dna hasarı varsa proxeed plus veriliyor sanırım canım

Cd56 naturel killer testi yani vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp atabiliyormuş eğer bu değer yüksekse canım. Baktırmadığım şey kalmadı bir de buna baktırıcam artık..
AA ben haşimato hastasıyım doktolar embriyoyu yabancı sanıp gebeliği engelleyebilir bu yüzden kortizon öneriyoruz dedi pahalı bir test mi bu?

AA ben haşimato hastasıyım doktolar embriyoyu yabancı sanıp gebeliği engelleyebilir bu yüzden kortizon öneriyoruz dedi pahalı bir test mi bu?
Ben de daha yaptırmadım canım ama ortalama 80-100 tl civarıymış. Zaten tedavisi de kortizon ya da intralipid diye bir serummuş canım. Ama bunları da her merkez uygulamıyor malesef.

Malesef canım, hüsamettin beye laf arasında sordum ama faydası ispatlanmış bir uygulama değil dedi. Bir daha sormadım. Sonuca göre tekrar konuşurum gerekirse.
Belki faydası olacak bilemeyiz ki. Bu arada yumurta takibini hep Hüsamettin bey mi yaptı. Canım kaç embriyo transferi yapiliyor brukselde

Belki faydası olacak bilemeyiz ki. Bu arada yumurta takibini hep Hüsamettin bey mi yaptı. Canım kaç embriyo transferi yapiliyor brukselde
Evet denemekte fayda vardır belki.
Yücel bey ordaysa ona, yoksa Hüsamettin beye muayene oldum canım. Benim çift transfer yapıldı. Yoksa tek yapılıyor sanırım canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet denemekte fayda vardır belki.
Yücel bey ordaysa ona, yoksa Hüsamettin beye muayene oldum canım. Benim çift transfer yapıldı. Yoksa tek yapılıyor sanırım canım.
Memnun kaldın di mi brukselden canım . Ben hala karar veremedim sisli mi bruksel mi diye .

Son düzenleyen: Moderatör:
Memnun kaldın di mi brukselden canım . Ben hala karar veremedim sisli mi bruksel mi diye .
Çok memnunum ben canım. Hiçbir sorun yaşamadım. Ben laboratuvarına çok güvendim en başta, imsiyi standart olarak herkese yapıyoruz dediler. Ve farkını da gördüm öncekinde sperm değerlerimiz daha iyi olmasına rağmen 23 yumurtadan 4 tane 3.gün embriyosu olmuşken, bunda 21 yumurtadan 10 tane 5.gün embriyosu oluştu.
Bir de özel odada olup en az 2 saat kalabilmek de güzeldi benim için
Bunun dışında zaten çok sıkı takipteler her muayenede dosyam ellerindeydi, ilaç düzenlemesi falan da iyiydi. İlk tüp bebekte ohss geçirdim ben malesef. Bu sefer de korktum olurum diye ama dozları ona göre ayarladı yücel bey ve çatlatma iğnelerimi değiştirdi çok şükür hiçbir rahatsızlığım olmadı.

sanırım haftalık toplantıları oluyor, ben kimyasal gebelik geçirdiğimde doktorla görüşmüştüm ama ertesi gün toplantıda durumunuz görüşüldü diye beni tekrar aradılar. Histereskopi yapmakta fayda var dediler ve o ek testleri o zaman istediler işte canım.

Çok yazdım galiba dediğim gibi canım ben saatlerce beklediğim ilgisiz hissettiğim, soğuk olan hemşire ya da doktorlara katlanamam şişli kesin öyledir demiyorum ama bu açıdan bazı olumsuz yorumlara denk gelmiştim zamanında. Yoksa orası da çok iyidir eminim.

Hakkında hayırlısı neresiyse orası içine siner inşallah canım

Canim sen bana o kadar iyi geldin ki Allah razı olsun . Çok güzel anlatmışsın. Ben yucel beyde ameliyat oldum ama sisli memorial da yapmisti ameliyatı .brükselde ki hemşireleri hiç bilmiyorum o yüzden. Birde fiyat verirken bana ilaçlar dahil fiyat veriyorlar . İlaçları biz almiyor muyuz. Özeline yazmak istedim ama mesaj kapalı heralde . Bende yazın gidicem oraya artık .ogretmenim yaz tatili uygun olur bizim için

Senden de Allah razı olsun canım ne demek, bir faydam olduysa ne mutlu bana. Ben Brüksel topiğini baştan sona okumuştum, orada yazanlara özel mesaj atmıştım hep:) biri bile memnun kalmadım demedi vallahi benim şimdilik sonucum olumlu olmadığı halde çok memnunum merkezden:)
ilaçlar şu kadar tutar vb bir ortalama hesap çıkarmışlardı bana da. İlaçları oradan temin ettik biz. Daha uygun bulurum dersen dışardan da alabailirsin ama aynıydı dışarısıyla, hatta sanırım biraz daha uygundu brükselde. Ben de ağustos gibi oralarda olucam belki karşılaşırız
Ben sana atıyorum özel mesaj şimdi.

Ahh canım benim ne kadar iyisin . Bende bruksel topigini okudum evet dediğin herkes memnun. Gitmeden haber veririm sana . Belki karşılaşırız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…