Memorailda kişiye özel bir tedavi yöntemi var dosyan çok itinayla hazırlanıyor. ben hormon istemediğim için son transferimi naturel siklusta yaptışar.. hiç bir ilaç kullanmadım ben estofem progestan hiçbirşey.. yadetten 14 gün sonra yumurtamın çatladığı günden 7 gün sonra donmuş embiryomu transfer ettiler ve hiç bir ilaç kullanmadan beklettiler ve sonuç pozitif.. üstelik hiç hormon almadım.. kişiye özel yapılan bir tedaviydi.. memorial embiryoların çok kaliteli olduğunu söyledi yani bahçecide embiryologlar çok iyi ama özen yok kişiye özel tedavi yok motora bağlamışlar..
Memorial benim 1 olumsuz 1 olumlu sonuç aldığım bi merkez eski hastalarındanım
Şimdili tedavimde bahçeciyi seçtim sırf mustafa beyden sebep
Siizn bahçecide yaşadıklarınızı ben memorialde yaşadım 1 tane dr la başladık bir daha o dr u göremedim ekipçe çalışıyorlarmış kimsenin gözünden bişi kaçmasın diye
Ama biz bi bayan olarak güven istiyoruz öncelikle her dr a kendimizi göstermek değil
Oradaki semra hanımla iletişim kurmak istedik ne mümkün bomboş oda ile karşılaştık
Ha bu yazdıkların memorili kötülemekmi Asla
Sadece her merkezin kendine göre prensipleri varmış o sistemde ilerliyorlarmış öyle dediler
Hasta psikolojisine önem vermiyorlar
Bahçecide mustafa beyin hastası olduğum halde biçok defa kübra hanıma muayene olmak zorunda kaldım dediğiniz gibi mustafa bey yok diye
Bi sonraki gittiğimde şiddetle istemediğimi bana olumsuz geldiğini belirttim ve sonralarda hep mustafa beyle karşılaştım her işlemimde
Bunu memorial yapmamıştı mesela
Aslında herşey nasip
Merkezin çokta büyük bi rolü yok gibi geliyor
Bu yazdıklarımı yalnış anlmayın sakın