- 25 Ocak 2021
- 980
- -73
- 18
- 47
- Konu Sahibi gamzelihaller
-
Merhabalar. Benim eşimin spermindede bu sorunlar vardı. Benimde yumurtalıklarım zayıf ve sadece 7 yumurtam oluştu. Ve tek bir embriyom kaldı 5.güne.Şükür o da bana tutundu. Şu an 20 haftalık olduk.2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Laboratuar önemli bu durumda. İlk denememde embriyom 3.güne kadar geldi ve kalitesizdi, taze transfer yaptılar tutmadı. Merkez değiştirdim şükür oldu.4tane yumurtam embriyo oldu sadece. 4 embriyo 3.gün donduruldu. Çözülünce 5.güne 1 tane kaldı ve kaliteliydi. Size tavsiyem iyi bir merkez bulun ve tüp bebeğe başlayın biz eşimle durumu zor kabullendik ve biraz bekledik. İşallah güzel sonuçlar alırsınızEşimin morfoloji 1 hız ve sayı da düşük. Tüp bebek önerildi. Ama tüp bebek tedavisinde dahi tutunamadigini,tutunsa bile bir süre sonra düştüğünü duydum. Sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı?
Teşekkürler. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. Hangi merkezde yaptınız başarılı işlemi? Şansım az .korkularım varMerhabalar. Benim eşimin spermindede bu sorunlar vardı. Benimde yumurtalıklarım zayıf ve sadece 7 yumurtam oluştu. Ve tek bir embriyom kaldı 5.güne.Şükür o da bana tutundu. Şu an 20 haftalık olduk.2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Laboratuar önemli bu durumda. İlk denememde embriyom 3.güne kadar geldi ve kalitesizdi, taze transfer yaptılar tutmadı. Merkez değiştirdim şükür oldu.4tane yumurtam embriyo oldu sadece. 4 embriyo 3.gün donduruldu. Çözülünce 5.güne 1 tane kaldı ve kaliteliydi. Size tavsiyem iyi bir merkez bulun ve tüp bebeğe başlayın biz eşimle durumu zor kabullendik ve biraz bekledik. İşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ben Ankara başkent üniversitesi hastanesinde hulusi hocaya yaptırdım.güzel tarafından düşünün sonuçta eşinizde sperm var. Kimilerinden ameliyatla sayıyla sperm alıyorlar.eminim dr eşinize Multivitamin vermiştir. Bizden çok daha zor durumda olanlar varTeşekkürler. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. Hangi merkezde yaptınız başarılı işlemi? Şansım az .korkularım var
Mikroçip tüpbebek yöntemini araştırın morfoloji ve DNA hasarı yüksekse bu yöntemi öneriyor doktorlar. ama öncesinde yaşınız genç ve yumurtanız iyi durumdaysa en az 3 ay eşinize takviye deneyin morfolojiyi düzeltmek için kendinizde takviye alın 72-90 gün arası sperm üretimi düzeltme süresi sizin yumurtalarınız içinde 60 gün minimum süreEşimin morfoloji 1 hız ve sayı da düşük. Tüp bebek önerildi. Ama tüp bebek tedavisinde dahi tutunamadigini,tutunsa bile bir süre sonra düştüğünü duydum. Sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı?
Doktor ilaç gerekmiyor dedi.Mikroçip tüpbebek yöntemini araştırın morfoloji ve DNA hasarı yüksekse bu yöntemi öneriyor doktorlar. ama öncesinde yaşınız genç ve yumurtanız iyi durumdaysa en az 3 ay eşinize takviye deneyin morfolojiyi düzeltmek için kendinizde takviye alın 72-90 gün arası sperm üretimi düzeltme süresi sizin yumurtalarınız içinde 60 gün minimum süre
Bana da eşinin birşey yok dediler tüp bebek deneyin olur dediler ilkinde 9 yumurtadan döllenen yok ikincide sadece 9 dan 4 tane döllendi tutunmadı 3 güne götüren yumurta sonrası spermken bir şey diyemiyorum doktorlara bende ilk iki tedavimde rahim filminde birşey yok dediler ikinci tutmayınca zorla bir doktora histeroskopi yaptırdım yapışık çıktı kendi bile tam derslik bu yapışıklık nasıl farkedilmemiş dedi eşimin sperm ileri hareketliliği %30 morfoloji %1 tüp deneyin tekrardan dediler 3. üyü histeroskopi den sonra yaptım yine tutmadı . Bu sefer kendim yerli yabancı doktorların makalelerini okudum %32 altı hareket ve düşük morfoloji maalesef sadece tüp bebekle hallediliyor ama O yüzden doktorların söylediğini Androloji doktoruysa dikkate alıyorum normal üroloji doktorlarını dikkate alma lütfenDoktor ilaç gerekmiyor dedi.
Uzun yazdım kusura bakma kızgınım bazı doktorlara, bazı doktorlar bu mesleği nasıl bu kadar hafife alıyor anlamıyorum sonuçta araştırsa hem kendine hem bize faydası olurDoktor ilaç gerekmiyor dedi.
Bize de aynı şey söylenildi bizde sayı yüksek ama morfoloji 4 spermlerin yüzde 97 si de şekli bozukmuş bide varikosel i var eşimin. Doktorlar bana tüp bebekle bile çocuğunuz olmaz tutunsa bile hemen düşer çok olumsuz konuştu. Bi kaç doktorda eşime ameliyat olmasını söyledi oldu da bakalım bekliyorz bi 6 aya gebelik oluşmazsa bizde tek çare tüp bebek yapcaz.. 6 ay geçmek bilmiyor hep düşünüyorum acaba ne olacakEşimin morfoloji 1 hız ve sayı da düşük. Tüp bebek önerildi. Ama tüp bebek tedavisinde dahi tutunamadigini,tutunsa bile bir süre sonra düştüğünü duydum. Sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı?
Ürolog olsa keşke. Tüp bebek doktoru bunu söyleyenUzun yazdım kusura bakma kızgınım bazı doktorlara, bazı doktorlar bu mesleği nasıl bu kadar hafife alıyor anlamıyorum sonuçta araştırsa hem kendine hem bize faydası olur
Değerlerim sizinkinden kötü olmasına rağmen tüp bebek doktoru olumlu konuştu nedense.Bize de aynı şey söylenildi bizde sayı yüksek ama morfoloji 4 spermlerin yüzde 97 si de şekli bozukmuş bide varikosel i var eşimin. Doktorlar bana tüp bebekle bile çocuğunuz olmaz tutunsa bile hemen düşer çok olumsuz konuştu. Bi kaç doktorda eşime ameliyat olmasını söyledi oldu da bakalım bekliyorz bi 6 aya gebelik oluşmazsa bizde tek çare tüp bebek yapcaz.. 6 ay geçmek bilmiyor hep düşünüyorum acaba ne olacak
Biz hiç tüp bebek doktorlarıyla görüşmedik. Kadın doğum doktorları asla olmaz dedi ama üroloji doktorları onlara göre bi tık daha olumlu konuştu... Hastane araştırıyorum şuan eşimin değerleri de 6 ay 1yıl arası tam belli olacakmış nasıl olacağı ona göre gidip görüşcez doktorlarDeğerlerim sizinkinden kötü olmasına rağmen tüp bebek doktoru olumlu konuştu nedense.
Ben bu ay tüp bebeğe başlıyorum. haberleşiriz. Bakalım ne olacakBiz hiç tüp bebek doktorlarıyla görüşmedik. Kadın doğum doktorları asla olmaz dedi ama üroloji doktorları onlara göre bi tık daha olumlu konuştu... Hastane araştırıyorum şuan eşimin değerleri de 6 ay 1yıl arası tam belli olacakmış nasıl olacağı ona göre gidip görüşcez doktorlar
Hadi hayırlısı Canm inşallah gönlünce olurBen bu ay tüp bebeğe başlıyorum. haberleşiriz. Bakalım ne olacak
Amin cümlemizinHadi hayırlısı Canm inşallah gönlünce olur
Şansınız bence yüksek ...Bize de aynı şey söylenildi bizde sayı yüksek ama morfoloji 4 spermlerin yüzde 97 si de şekli bozukmuş bide varikosel i var eşimin. Doktorlar bana tüp bebekle bile çocuğunuz olmaz tutunsa bile hemen düşer çok olumsuz konuştu. Bi kaç doktorda eşime ameliyat olmasını söyledi oldu da bakalım bekliyorz bi 6 aya gebelik oluşmazsa bizde tek çare tüp bebek yapcaz.. 6 ay geçmek bilmiyor hep düşünüyorum acaba ne olacak
Ahh inşallahŞansınız bence yüksek ...
Gelişme var mı ?Ben bu ay tüp bebeğe başlıyorum. haberleşiriz. Bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?