- 16 Haziran 2020
- 4.931
- 11.364
- 208
- 28
- Konu Sahibi gamzelihaller
-
Merhaba mesajınıza denk geldim öncelikle varikoseliniz varsa bir an önce amelîyat olun sayilarinizi etkilemisse çünkü eşinizin vücudu ancak kendini topluyor ki spermler 3 ayda bir yenileniyor.esim de ameliyat oldu varikosel ve geri kaçak vardı ameliyattan sonra ileri hareket sayımız 0dan 18e yukseldi bir anda morfoloji 4 ve baş anomalisi 96ydi çok korkuyordum.Yani burda çok okuyup ağladığmı bilirim bu baş anomalisi yüzünden sadece dua ettim eşime de takviyeyi hiç kesmedi doktor hatta ilaç +keçiboynuzu kürü yaptık ve çok şükür 7.ay sonunda hamile kaldım.Eger sizde sorun yoksa ovulasyon testini veya klomeni deneyin derim.Dilerim ki Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın hayırlı evlat nasip etsin herkese zor çünkü beklemek ,umudunuzu kaybetmeyin
Çok teşekkürler canım inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağına alırsınızMerhaba mesajınıza denk geldim öncelikle varikoseliniz varsa bir an önce amelîyat olun sayilarinizi etkilemisse çünkü eşinizin vücudu ancak kendini topluyor ki spermler 3 ayda bir yenileniyor.esim de ameliyat oldu varikosel ve geri kaçak vardı ameliyattan sonra ileri hareket sayımız 0dan 18e yukseldi bir anda morfoloji 4 ve baş anomalisi 96ydi çok korkuyordum.Yani burda çok okuyup ağladığmı bilirim bu baş anomalisi yüzünden sadece dua ettim eşime de takviyeyi hiç kesmedi doktor hatta ilaç +keçiboynuzu kürü yaptık ve çok şükür 7.ay sonunda hamile kaldım.Eger sizde sorun yoksa ovulasyon testini veya klomeni deneyin derim.Dilerim ki Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın hayırlı evlat nasip etsin herkese zor çünkü beklemek ,umudunuzu kaybetmeyin
Delsenize benim hiç şansım yokAslinda morfoloji yuzde 1 bile olsa hamilelik oluyormus diger sayilar iyiyse... yuzde 3 morfoloji hic de Kotu deil ztn bicok kisinin o civarda. Benim konustugum doktorlar morfolojiyi pek onemsemiyordu, bakan kisiye gore bile degisiyormus. diger sperm degerler i onemli.
Nasıl bir kür yaptınız tarif verebilir misiniz ?Merhaba mesajınıza denk geldim öncelikle varikoseliniz varsa bir an önce amelîyat olun sayilarinizi etkilemisse çünkü eşinizin vücudu ancak kendini topluyor ki spermler 3 ayda bir yenileniyor.esim de ameliyat oldu varikosel ve geri kaçak vardı ameliyattan sonra ileri hareket sayımız 0dan 18e yukseldi bir anda morfoloji 4 ve baş anomalisi 96ydi çok korkuyordum.Yani burda çok okuyup ağladığmı bilirim bu baş anomalisi yüzünden sadece dua ettim eşime de takviyeyi hiç kesmedi doktor hatta ilaç +keçiboynuzu kürü yaptık ve çok şükür 7.ay sonunda hamile kaldım.Eger sizde sorun yoksa ovulasyon testini veya klomeni deneyin derim.Dilerim ki Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın hayırlı evlat nasip etsin herkese zor çünkü beklemek ,umudunuzu kaybetmeyin
Delsenize benim hiç şansım yok
Morfoloji : %1
Sperm Sayı : ml/4 milyon
Sperm ve morfoloji problemi çeken hanımlar ...hangi kürler uyguladınız acaba tarif verebilir misiniz?
Morfolojide bas anomalisi cok fazlaysa evet dusuk olabilir ancak bizim bas anomali cok fazla degildi sayısını hatirlamiyorum. Kuyruk vs onlar da anomali kismina giriyor ancak spermin dna sinda sorun olmadığı icin lab ortaminda dolleniyor. Yani bizim memorialdeki doktorumuz tup bebekte morfoloji hic onemli degil demisti. Hic de dusuk.falan yasamadim sifir olmasina ragmen. Umut olsun diye yaziyorum. Ben de oyle cok korkuyordum cocuk engelli olursa veya dusuk olursa vs diye. Bosa hamileliğimi zehir etmişim.Neden önemsemeyelim peki doktor yani kadın doğum doktorları bana tüp bebek le bile olmaz olursa da uzun sürmez düşer dediler
Canım hangi merkezde başlayacaksın tedaviyeBen bu ay tüp bebeğe başlıyorum. haberleşiriz. Bakalım ne olacak
Acilen bu doktoru değiştirin, nasıl ilaç gerekmiyor ? Şok oldum. İlaçsız takviyesiz sadece tüp bebekle bu işin olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Vitamin araştırın benim konuma bakabilirsiniz morfoloji sorunu için çok araştırma yaptım orada bir liste oluşturdum yarar yaramaz bilmiyorum ama denemekte fayda var.Doktor ilaç gerekmiyor dedi.
Merhaba, ben de bu ay yine olmaz ise randevum şişli memorialde Allahın izniyle tedaviye başlanacak Dr. Berrin hanım ile görüştüm çok olumlu konuştu hatta öncesinde aşılama da deneyebilirsiniz dedi yüzde 15 ama tutma ihtimali dedi. Sayımız 34 milyonBenim eşimin de morfolojisi 0. Sayisi da dusuk. Ilk denememizde 20 haftalık kaybettim bebegimi. Ama morfolojiyle alakasi yok tamamen nasip dedi doktor. Ikinci denemem de yine pozitif oldu Allaha cok sukur sağlıklı bir oğlum var.
Size onerim laboratuvar i iyi bir yerde yaotirmaniz. (Morfoloji bozuklugunda bu sart) Imsi yontemini kullandilar bizde. Sisli memorialde tedavi olduk biz bu arada
Çok sevindim detay vermişsiniz ben de nisanda oradayım ınsallahAynen diger doktorlar yumurta takibi yapıyor. Her aksam semra hanimla toplanti yapiyorlar. Ilaclarin dozuna vs o karar veriyor. Aksamustu hangi ilactannkac doz alinacak mesaj geliyor.
Acukcasi kimin takip ettigi de cok önemli degil muayeneler zaten 2 dakikadan kisa suruyor. Yumurta boyutlarını yazip gonderiyolar.
Ben laboratuvarini dymustum aslinda ama by kadar onemli oldugunu bilmiyordum. Yani ej azindan spermde sorun varsa alelade bir yerde yapilamaz. Cunku her merkez her teknolojiyi kullanmiyor. Emege umuda paraya yazik olabilir.
Ben 2016 da sanirim ilk tedavimi oldum. Orda da gebelik elde edildi. 20. Hafta bebekte rahatsizlik varmis kaybettim. Ardindan 2018 de dondurulmuş embriyomu transfer ettiler. 2019 da dogum yaptim. Su an 1 tane daha dondurulmusum kaldi.
Fiyatlari su an nasil bilmiyorum ama biizm gittigimiz zaman diğer yerlerle hemen hemen ayniydi.
Bir de Ilk muayeneyi semra hanim yapsin derseniz (ki hic gerek yok) baya bi muayene ucreti veriyosunuz. Diger doktorlarinki ucretsizdi o zamanlar. Semra hanimla ilk muayenede görüşmek istiyorum derseniz ordaysa mutlaka gorusturuyorlar. Geliyor yani. Beni hatta muayene de etmisti. Transferimi semra hanim yapsin derseniz o gun ordaysa yapiyor.
Ilgi alaka guzel ben memnundum yani. Oyle canim cicim degiller ama tedavileri falan guzel. Biraz gereksiz testler istiyolar ama ona da katlanicaksiniz artik.
Saraçoğlunun keci boynuzu kürünü yaptım canım tarifi kaynama süresi var internette mümkün olabildiği kadar taze yapNasıl bir kür yaptınız tarif verebilir misiniz ?
Anladım canım yok hiç denemedik bekleme sürecindeyiz biz morfoliji tam anlamadm testten ama 1 galibaMorfolojide bas anomalisi cok fazlaysa evet dusuk olabilir ancak bizim bas anomali cok fazla degildi sayısını hatirlamiyorum. Kuyruk vs onlar da anomali kismina giriyor ancak spermin dna sinda sorun olmadığı icin lab ortaminda dolleniyor. Yani bizim memorialdeki doktorumuz tup bebekte morfoloji hic onemli degil demisti. Hic de dusuk.falan yasamadim sifir olmasina ragmen. Umut olsun diye yaziyorum. Ben de oyle cok korkuyordum cocuk engelli olursa veya dusuk olursa vs diye. Bosa hamileliğimi zehir etmişim.
Sizin morfolojiniz kac peki daha once tup bebek.denemeniz olmus muydu
Bende yaklaşk 5 gündür yapıyorum , kaynadığı anda kapatıp 10-15 dk dinlendiriyorum ve sarı bi su oluşuyor. Bakalım etkisi olucak mıSaraçoğlunun keci boynuzu kürünü yaptım canım tarifi kaynama süresi var internette mümkün olabildiği kadar taze yap
Sayınız çok iyi , üstelik hareketlilik te çok iyi ..Şansınız bence %60Acilen bu doktoru değiştirin, nasıl ilaç gerekmiyor ? Şok oldum. İlaçsız takviyesiz sadece tüp bebekle bu işin olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Vitamin araştırın benim konuma bakabilirsiniz morfoloji sorunu için çok araştırma yaptım orada bir liste oluşturdum yarar yaramaz bilmiyorum ama denemekte fayda var.
Merhaba, ben de bu ay yine olmaz ise randevum şişli memorialde Allahın izniyle tedaviye başlanacak Dr. Berrin hanım ile görüştüm çok olumlu konuştu hatta öncesinde aşılama da deneyebilirsiniz dedi yüzde 15 ama tutma ihtimali dedi. Sayımız 34 milyon
Hız yüzde 47
Morj 1
10. Aydayız
Çok sevindim detay vermişsiniz ben de nisanda oradayım ınsallah
Insallah insallahSayınız çok iyi , üstelik hareketlilik te çok iyi ..Şansınız bence %60
Bizde onlar bile yerlerde ..
Sayımız ; 1 ml de/ 4 milyon - hareketlilik :%15-morfolojı %2
Acilen bu doktoru değiştirin, nasıl ilaç gerekmiyor ? Şok oldum. İlaçsız takviyesiz sadece tüp bebekle bu işin olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Vitamin araştırın benim konuma bakabilirsiniz morfoloji sorunu için çok araştırma yaptım orada bir liste oluşturdum yarar yaramaz bilmiyorum ama denemekte fayda var.
Merhaba, ben de bu ay yine olmaz ise randevum şişli memorialde Allahın izniyle tedaviye başlanacak Dr. Berrin hanım ile görüştüm çok olumlu konuştu hatta öncesinde aşılama da deneyebilirsiniz dedi yüzde 15 ama tutma ihtimali dedi. Sayımız 34 milyon
Hız yüzde 47
Morj 1
10. Aydayız
Çok sevindim detay vermişsiniz ben de nisanda oradayım ınsallah
Aaa evet yaklaşık 5 gündür Ben de eşime 4/5 Adet keçiboynuzunu , 2 bardak suda kaynatıp ,10 dınlendırdıkten sonra Sabah akşam uyguluyorum sarımtırak birçayInsallah insallahcanim biz hiç bir sperm testi yapmadan önce keçiboynuzu kürü yapmistik 3 ay saracoglunun ben hızın bu yuzden iyi olduğunu düşünüyorum etkisi oldu muhakkak
Merhaba canım bu keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu özü soğuk sıkım biz de kullanıyoruz şubattan beri. O zaman ki morfoloji 3 sperm sayısı 4 milyon hareketlilik de 40 idi. Mayısta tüp bebeğe gideceğiz bu kür ile sperm sayı hareketlilik ve morfoloji artar mı? Bu ay da üroloji doktoru proxeed plus verdi. En az 3 ay kullansın dedi. Bebek olana kadar devam dedi.Insallah insallahcanim biz hiç bir sperm testi yapmadan önce keçiboynuzu kürü yapmistik 3 ay saracoglunun ben hızın bu yuzden iyi olduğunu düşünüyorum etkisi oldu muhakkak
Soğuk sıkım nasıl oluyor acaba hazır mı satılıyor yoksa keçiboynuzundan mı evde yapılıyor biraz bahsedebilir misinizMerhaba canım bu keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu özü soğuk sıkım biz de kullanıyoruz şubattan beri. O zaman ki morfoloji 3 sperm sayısı 4 milyon hareketlilik de 40 idi. Mayısta tüp bebeğe gideceğiz bu kür ile sperm sayı hareketlilik ve morfoloji artar mı? Bu ay da üroloji doktoru proxeed plus verdi. En az 3 ay kullansın dedi. Bebek olana kadar devam dedi.
Canim keciboynuzu daha cok sayıya etkili imis , proxeed plusta biz de 3.aydayiz yarin esim test vericek tekrar büyük heycanla bekliyorumMerhaba canım bu keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu özü soğuk sıkım biz de kullanıyoruz şubattan beri. O zaman ki morfoloji 3 sperm sayısı 4 milyon hareketlilik de 40 idi. Mayısta tüp bebeğe gideceğiz bu kür ile sperm sayı hareketlilik ve morfoloji artar mı? Bu ay da üroloji doktoru proxeed plus verdi. En az 3 ay kullansın dedi. Bebek olana kadar devam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?