Morfoloji sorunuyla sağlıklı tüp bebek süreci geçiren var mı?

Çok teşekkürler canım inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağına alırsınız
Evet bizde de baş anomali var ve 97 lik onun için olmaz diolar ve ne kadar üzüldük anlatamam eşim çok daha kötü oldu tabi
Eşim de 3 ay önce ameliyat oldu şuan askerde giidp de bakamıyor değerlerinde bir değişiklik var mı yok mu gelmesini bekliyorum işte o zaman anca kürler verebilirim ve sperm testi vericek umud ediyorm ki gelene kadar herşey düzelir değerleri çok iyi olurda tüp bebek gibi zorlu bir sürece hiç gerek kalmaz

Aslinda morfoloji yuzde 1 bile olsa hamilelik oluyormus diger sayilar iyiyse... yuzde 3 morfoloji hic de Kotu deil ztn bicok kisinin o civarda. Benim konustugum doktorlar morfolojiyi pek onemsemiyordu, bakan kisiye gore bile degisiyormus. diger sperm degerler i onemli.

Delsenize benim hiç şansım yok
Morfoloji : %1
Sperm Sayı : ml/4 milyon

Sperm ve morfoloji problemi çeken hanımlar ...hangi kürler uyguladınız acaba tarif verebilir misiniz?

Nasıl bir kür yaptınız tarif verebilir misiniz ?

Delsenize benim hiç şansım yok
Morfoloji : %1
Sperm Sayı : ml/4 milyon

Sperm ve morfoloji problemi çeken hanımlar ...hangi kürler uyguladınız acaba tarif verebilir misiniz?

evet sayi hareket morfoloji birarada onemli.. sayi ve hareket yuksekse morfolojiyi onemsemiyorlar. Ztn bicok kisinin dusuk cikiyormus morfolojide. Bizim ilk testte 12 Milyon, 1 morfolojiydi hareket de azdi. Bu sayiyla da 1 sene icinde hamilelik beklerdik dediler, bu sperm degerleri engel deilmis. Yani 1 sperm yetiyor dedikleri gibi. 15 ay sonuna hamile kaldim ama dusuk oldu. Benim amh da cok dusuk (0.4). Yasim 34 ve yakinda tup bebek yapcaz bu nedenle.

Bu sperm konusu çok detaylı fakat genel anlamda sonuca bakılırsa risk hep aynı

Neden önemsemeyelim peki doktor yani kadın doğum doktorları bana tüp bebek le bile olmaz olursa da uzun sürmez düşer dediler
Morfolojide bas anomalisi cok fazlaysa evet dusuk olabilir ancak bizim bas anomali cok fazla degildi sayısını hatirlamiyorum. Kuyruk vs onlar da anomali kismina giriyor ancak spermin dna sinda sorun olmadığı icin lab ortaminda dolleniyor. Yani bizim memorialdeki doktorumuz tup bebekte morfoloji hic onemli degil demisti. Hic de dusuk.falan yasamadim sifir olmasina ragmen. Umut olsun diye yaziyorum. Ben de oyle cok korkuyordum cocuk engelli olursa veya dusuk olursa vs diye. Bosa hamileliğimi zehir etmişim.
Sizin morfolojiniz kac peki daha once tup bebek.denemeniz olmus muydu

Doktor ilaç gerekmiyor dedi.
Acilen bu doktoru değiştirin, nasıl ilaç gerekmiyor ? Şok oldum. İlaçsız takviyesiz sadece tüp bebekle bu işin olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Vitamin araştırın benim konuma bakabilirsiniz morfoloji sorunu için çok araştırma yaptım orada bir liste oluşturdum yarar yaramaz bilmiyorum ama denemekte fayda var.
Merhaba, ben de bu ay yine olmaz ise randevum şişli memorialde Allahın izniyle tedaviye başlanacak Dr. Berrin hanım ile görüştüm çok olumlu konuştu hatta öncesinde aşılama da deneyebilirsiniz dedi yüzde 15 ama tutma ihtimali dedi. Sayımız 34 milyon
Hız yüzde 47
Morj 1
10. Aydayız
Çok sevindim detay vermişsiniz ben de nisanda oradayım ınsallah

Anladım canım yok hiç denemedik bekleme sürecindeyiz biz morfoliji tam anlamadm testten ama 1 galiba

Saraçoğlunun keci boynuzu kürünü yaptım canım tarifi kaynama süresi var internette mümkün olabildiği kadar taze yap
Bende yaklaşk 5 gündür yapıyorum , kaynadığı anda kapatıp 10-15 dk dinlendiriyorum ve sarı bi su oluşuyor. Bakalım etkisi olucak mı

Sayınız çok iyi , üstelik hareketlilik te çok iyi ..Şansınız bence %60
Bizde onlar bile yerlerde ..
Sayımız ; 1 ml de/ 4 milyon - hareketlilik :%15-morfolojı %2

Sayınız çok iyi , üstelik hareketlilik te çok iyi ..Şansınız bence %60
Bizde onlar bile yerlerde ..
Sayımız ; 1 ml de/ 4 milyon - hareketlilik :%15-morfolojı %2
Insallah insallah canim biz hiç bir sperm testi yapmadan önce keçiboynuzu kürü yapmistik 3 ay saracoglunun ben hızın bu yuzden iyi olduğunu düşünüyorum etkisi oldu muhakkak

Sizin durumunuz cok cok iyiymis. Insallah asilama ile hayirli saglikli bebislere kavusursunuz. Tup bebek icin zaten degerleriniz cok guzel masallah.

Insallah insallah canim biz hiç bir sperm testi yapmadan önce keçiboynuzu kürü yapmistik 3 ay saracoglunun ben hızın bu yuzden iyi olduğunu düşünüyorum etkisi oldu muhakkak
Aaa evet yaklaşık 5 gündür Ben de eşime 4/5 Adet keçiboynuzunu , 2 bardak suda kaynatıp ,10 dınlendırdıkten sonra Sabah akşam uyguluyorum sarımtırak birçay
Umarım uygulamam yanlış değildir çünkü izlediğim kadarıyla böyle yapılarak uygulanıyormuş.

Hayırlısı neyse olsun hakkımızda..
Artık gecem gündüzümterek oldum elimde bir türlü aklımdan çıkaramamakla beraber kendime hayat zindan etmek istemiyorum

Merhaba canım bu keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu özü soğuk sıkım biz de kullanıyoruz şubattan beri. O zaman ki morfoloji 3 sperm sayısı 4 milyon hareketlilik de 40 idi. Mayısta tüp bebeğe gideceğiz bu kür ile sperm sayı hareketlilik ve morfoloji artar mı? Bu ay da üroloji doktoru proxeed plus verdi. En az 3 ay kullansın dedi. Bebek olana kadar devam dedi.

Soğuk sıkım nasıl oluyor acaba hazır mı satılıyor yoksa keçiboynuzundan mı evde yapılıyor biraz bahsedebilir misiniz

Canim keciboynuzu daha cok sayıya etkili imis , proxeed plusta biz de 3.aydayiz yarin esim test vericek tekrar büyük heycanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…