Morfoloji

eellliiff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
20
6
36
33
Herkese merhaba benim eşimin morfolojisi Kurugere göre %1 çıktı . Bu şekilde olup aşılama yöntemi ile veya normal yolla hamile kalan var mı ?

Herkese merhaba benim eşimin morfolojisi Kurugere göre %1 çıktı . Bu şekilde olup aşılama yöntemi ile veya normal yolla hamile kalan var mı ?
Eşimin morfolojisi %1 di ilk gebeligim doğal yoldan olmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım şuan hamileyim sadece skinti etme affedersin eşinle bir şeyler yaptıktan sonra kalçana yastık koy öyle uyu 2 saat sonra cikarta bilirsin :)

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için . 2 yıldır deniyorum ama olmuyor söylediğiniz şeyide yapıyorum .

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için . 2 yıldır deniyorum ama olmuyor söylediğiniz şeyide yapıyorum .
Bazen her yolu deneriz olmaz sadece Allah'a sığınmak gerek dua etmek senin için hayırlı ne zamansa Allah nasip edicek hayırlısıyla sabırlı ol isyan etme şükret çünkü Allah seni bekletiyorsa senin için en güzeli halka halka diziyor sadece sabır :)üzülme sen umudunu Allah'a bağla

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim bende çok dua ediyorum ama bazen hiç olmayacak gibi geliyor

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim bende çok dua ediyorum ama bazen hiç olmayacak gibi geliyor
Rica ederim evet öyle oluyor bazen insan hiç bebeğim olmuyacak diyor takmıyor ucunu bırakıyor ve o ay hamile kalıyor önemli olan stres yaomaman ve unutman:)

Rica ederim evet öyle oluyor bazen insan hiç bebeğim olmuyacak diyor takmıyor ucunu bırakıyor ve o ay hamile kalıyor önemli olan stres yaomaman ve unutman:)
Nasıl unutacağım ki her an aklımda etrafımda ki herkes hamile yada çoçuğu var

Nasıl unutacağım ki her an aklımda etrafımda ki herkes hamile yada çoçuğu var
Bende sizigin gibiydim stres yaptım yaptım ama kendime sonra düşünmedim bıraktım rabbim bendenn daha iyi bilir dedim o ay hamile oldum ucunu bırak bi dene kafanı boşalt :)

Bende sizigin gibiydim stres yaptım yaptım ama kendime sonra düşünmedim bıraktım rabbim bendenn daha iyi bilir dedim o ay hamile oldum ucunu bırak bi dene kafanı boşalt :)
Çok soru soruyorum ama kendim gibi olan biriyle konuşmak iyi geliyor beni anladığınızı biliyorum çünkü . Siz ne kadar beklediniz .

Çok soru soruyorum ama kendim gibi olan biriyle konuşmak iyi geliyor beni anladığınızı biliyorum çünkü . Siz ne kadar beklediniz .
Evliligim 5 inci ayinda hamile kaldım kalp atımı olmadığı için kürtaj olmuştum 1 sene 5 ay hamile kalmadım bende çok istiyordum her gece ağladım çok dua etim rabbim nasip eti Allah sizede nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bilirim

Merhaba , benim eşimin de morfolojisi %1 ve 2. Aşılamanın sonucu hamileyim çok şükür . Darısı da size olsun inşallah

Merhabalar , sizle aynı durumdayım eşimin morfolojisi 2-3-4 arasında değişiyor. 2 yıldır gebelik olmadı artık kafam çok karıştı olmama sebebi morfoloji mi yoksa başka bi şey mi hiç biliyorum . Morfolojisi düşük olup doğal yolla gebelik elde eden ya da aşılama ile elde eden kişiler var Biraz akışına bırakıp sonrada tüp düşünüyoruz 3 aşılama denedim bu arada. Benim aşılama tutmadı ama sizin de tutmayacak diye bi şey yok

Bende aşılamam olmazsa tüp düşünüyorum . Çok taktım bu duruma benim muhtemelen ondan olmuyor sizinde belki stresten falandır

Bende aşılamam olmazsa tüp düşünüyorum . Çok taktım bu duruma benim muhtemelen ondan olmuyor sizinde belki stresten falandır
Canım sebebini düşünmekten psikolojim bozulduğu doğru doktorlar morfoloji diğer değerler ile birlikte bakılıyor diğer değerleriniz iyi neden olmuyor acaba diye kendi kendilerine soruyor ama artık ben bi çözüm istiyorum. Hatta geçen ay adetim 7-8 gün geçikti Prolaktinim ve diğer hormon değerlerim yüksek çıktı doktor stres hormon değerlerini etkilemiş dedi . İyi olan değerlerim de kötü çıkmaya başladı. Takmamaya nasıl başarırım onu da bilmiyorum
Bir yandan da şunu düşünüyorum bizim tam 2 yıl oldu ben 2 yıl boyunca her gün stresli değildim şu son 2-3 ay aşırı takmaya başladım.

Sizinle aynı durumdayım şuan

Benim esimdede 2 cikmisti yukseltmeden asilama tutmaz demislerdi ilaclar kullandi ama yukselme yine olmadi biz ballı muz keci boynuzu ceviz findik badem bunlari bol tukettik esimin 7 ayda morfolojisi 9 ile 12 arasina yukseldi sukr daha 9 un altinda cikmiyor testlerde

Keçi boynuzunu kür olarak mu kullandınız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…