- 17 Mayıs 2023
- 174
- 28
- 18
- 28
Tabiki ama biz 3 ay sonra gidicez tekrarBir gelişme olursa yazın olur mu bende bu ay rahim filmi çektireceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki ama biz 3 ay sonra gidicez tekrarBir gelişme olursa yazın olur mu bende bu ay rahim filmi çektireceğim
Merhaba nasılsın bir gelişme var mıTabiki ama biz 3 ay sonra gidicez tekrar
Evet çok şükür yükselmişMerhaba nasılsın bir gelişme var mı
Maşallah darısı gebeliğe şuan hızının ve morfolojiniz kaç sizin aşılama falan düşünüyor musunuz ben bu ay düşünüyorumEvet çok şükür yükselmiş
Daha bu ay tedavimiz yeni sonuç verdi 2 ay daha beklemeyi düşünüyoruz çünkü doktor olur olmaması için sebep kalmadı dedi tabiki veren olan Allah nasip kısmet bekleyip görcezMaşallah darısı gebeliğe şuan hızının ve morfolojiniz kaç sizin aşılama falan düşünüyor musunuz ben bu ay düşünüyorum
Olur alalhın izniyle bizim morfolojimiz 2 den yukarı çıkmadı artık aşılamaya geçmek istiyoruzDaha bu ay tedavimiz yeni sonuç verdi 2 ay daha beklemeyi düşünüyoruz çünkü doktor olur olmaması için sebep kalmadı dedi tabiki veren olan Allah nasip kısmet bekleyip görcez
Amin inşallah gerek kalmadan sizinde olurOlur alalhın izniyle bizim morfolojimiz 2 den yukarı çıkmadı artık aşılamaya geçmek istiyoruz
Amin inşaOlur alalhın izniyle bizim morfolojimiz 2 den yukarı çıkmadı artık aşılamaya geçmek istiyoruz
morfolojinizi proxeed plus oswed plus mürdüm eriğiyle çok rahat yükseltebilirsiniz deneyin derim özellikle os wed plusOlur alalhın izniyle bizim morfolojimiz 2 den yukarı çıkmadı artık aşılamaya geçmek istiyoruz
Elimizde maxigo vardı bitince bunları alalım bari , sadece bu üçünü kullandınız değil miAmin inşa
morfolojinizi proxeed plus oswed plus mürdüm eriğiyle çok rahat yükseltebilirsiniz deneyin derim özellikle os wed plus
Sanki bir yazınızda sovital mi yazmıştınız takviye olarakAmin inşa
morfolojinizi proxeed plus oswed plus mürdüm eriğiyle çok rahat yükseltebilirsiniz deneyin derim özellikle os wed plus
EvetElimizde maxigo vardı bitince bunları alalım bari , sadece bu üçünü kullandınız değil mi
Evet onuda kullandık herşey kullandık yani :)Sanki bir yazınızda sovital mi yazmıştınız takviye olarak
Onu kaç ay peki aslında sizin demek ki artacağı varmış normalde morfoloji çok değişmiyorEvet onuda kullandık herşey kullandık yani :)
Valla bizim düzeldi çok şükür 8 ayda yükseldiOnu kaç ay peki aslında sizin demek ki artacağı varmış normalde morfoloji çok değişmiyor
Üç ay proxeed üç ay osweed plus ve sovitali beraber kullandık iki ayda kendimiz gitmedik 8 ay tedavi sonucuOnu kaç ay peki aslında sizin demek ki artacağı varmış normalde morfoloji çok değişmiyor
Bizde hemen hemen 8 aydır tedavi oluyoruz , rabbim hayırlısı ile seni de beni de en yakın zamanda anne yapsınÜç ay proxeed üç ay osweed plus ve sovitali beraber kullandık iki ayda kendimiz gitmedik 8 ay tedavi sonucu
Amin inşallah canım benimBizde hemen hemen 8 aydır tedavi oluyoruz , rabbim hayırlısı ile seni de beni de en yakın zamanda anne yapsın
Bizde hemen hemen 8 aydır tedavi oluyoruz , rabbim hayırlısı ile seni de beni de en yakın zamanda anneÜç ay proxeed üç ay osweed plus ve sovitali beraber kullandık iki ayda kendimiz gitmedik 8 ay tedavi sonucu
Amin amin inşallahBizde hemen hemen 8 aydır tedavi oluyoruz , rabbim hayırlısı ile seni de beni de en yakın zamanda anne