Erkek İnfertilitesi morfolojii:((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

banu13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
389
0
116
42
İstanbul
slm kizlar.3 dusuk yasadim ve doktora gittigimde esimden spermiyogram istedi doktor.ileri hareket %6 sperm sayisi 55 milyon yavas hareketli %25 ve morfoloji kruger %4 cikti.nasil kizlar sonucumuz?arastirmalarima gore sinir %4 gibi okudum ama bilemiyorum.yorumlariniza ihtiyacim var.normal yolla bebegimiz olur mu?simdiden cevaplayan herkese cok tesekkurler kizlar,iyiki varsiniz..senağlama

hayatım sanırım hareket probleminiz var.morfoloji eskiden sınır %14 tü eşimin yaptırdığı son testte sınırı %4 e indirmişler.buna göre morfolojinizde sınırda sayılıyor.kür yada ilaç kullanıyormusunuz canım hareket içina.s.

merhabalar canım. morfoloji %4 olması sorun değil bnm eşimde normal morfoloji % 0 dı ama ben normal yolla hamile kalabildim. ileri hareket sayısı belki biraz dişiktir ama sperm sayısı fln da normal gibi geldi bana

merhabalar canım. morfoloji %4 olması sorun değil bnm eşimde normal morfoloji % 0 dı ama ben normal yolla hamile kalabildim. ileri hareket sayısı belki biraz dişiktir ama sperm sayısı fln da normal gibi geldi bana
hayatım hamileliğin devam ediyormu.biraz ilginç bir soru oldu belki ama.morfoloji sorununda düşük oluyormuş ya ondan sordum.bizdede morfoloji sorunu var %3 hayatım.

canim beniim agzindan bal damlamis.insallah sinirdadir.daha yeni yaptirdik testi.o yuzden ilac kullanmiyoruz daha ama bugun keci boynuzu kuru ne baslicaz insallah.cok sagol canim cevabin icin.

insallah canim cok sagol cevabin icin.ben de kaliyorum ama dusuyor hep.ben de morfoloji dan oldugunu dusunmeye basladim okudukca ama hos belki benim yumurtalar da kalitesiz olabilir.bu arada hamileligin hayirli olsun allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ins canim..

canim beniim agzindan bal damlamis.insallah sinirdadir.daha yeni yaptirdik testi.o yuzden ilac kullanmiyoruz daha ama bugun keci boynuzu kuru ne baslicaz insallah.cok sagol canim cevabin icin.
hayatım keçiboynuzu yanında bal polen ve arısütüde deneyin oda sayı ve harekette etkiliymiş bunların hepsinin bir arada olduğu karışımlar var biz eczaneden almıştık bilgin olsun.:hulya:a.s.birde proxeed plus diye bir ilaç var onuda baya övüyolar.biz daha başlamadık gerçi o ilaca eşim cumartesi dr gidecek bakalım o ilaç vermesse proxeede başlıycaz.

canım senin sorun ileri hareket benim esimin morfolojisi %1 ile %2 arası degisiyodu evicap kullandık asılama oldugumuz ay %18 cıktı morfoloji cozulmeyecek sorun degil stres yok

canım senin sorun ileri hareket benim esimin morfolojisi %1 ile %2 arası degisiyodu evicap kullandık asılama oldugumuz ay %18 cıktı morfoloji cozulmeyecek sorun degil stres yok
hayatım nekadar güzel bir haber bu.morfoloji için hiç böyle güzel haber duymamıştım.bana çok ama çok umut oldun.hayatım eşinde tek sorun morfolojimiydi birde evicap harici birşey yaptınızmı.bizim tek sorun morfoloji ilk testte %3 tü ikincisinde %2 çıktı.morfoloji zor düzelir diyorlar hep ama sen bana ümit oldun çok saol.bebeğinede kavuşmussun sanırım.allah sizi hiç ayırmasın hayatım:1hug:

canim benim cok sagol insallah o da yukselir,bisey sorucam bu evicap nedir?dr mu veriyo yoksa biz alip kullanabiliyomuyuz dr a danismadan?canim bu arada bebisin olmus ne guzel,rabbim ayirmasin ve bizlere de nasip etsin ins hayirlisiyla:Saruboceq:

insallah sizin sonuclariniz iyi cikar canim,tavsiyeler icin cok sagol.bu vitaminleri siz kendiniz mi aliyosunuz,yoksa dr mi veriyo?

bizim de morfoloji%1-2.evicap,keçiboynuzu,ceviz-bal-tarçın kullandık.düzeltemedik bir türlü.2,5 senedir uğraşıyoruz.şimdi de incir kürü kullannıyor eşim evicap ve çinkoyla birlikte.beklemeye devammmm

kendimiz alıyoruz vitaminleri eczaneden.zinco yani çinko hapı bu,bunu dr.yazıyor.evicap400 olanı al.en etkilisi o.200-300 olanı da var.400 olan en kuvvetlisi.

insallah sizin sonuclariniz iyi cikar canim,tavsiyeler icin cok sagol.bu vitaminleri siz kendiniz mi aliyosunuz,yoksa dr mi veriyo?
valla canım ben burada duyduğum vitamin haplarını yan etkisi olmadığından dr sormadan kullanıyorum.alırken eczacıya soruyo eşim birşey olmaz diyo.sonuçta vitamin.evicapta e vitamini canım eşimde kullanmıştı ama yanlış almıştı evicap400 alınması lazım o 100 almıştı ve sadece 1 ay kullandı faydası olmadı o yüzden.ama bu arkadasın hikayesinden sonra yarın dr ilaç yazmazsa yine başlıycaz evicapaa.s.

slm.benim eşiminde morfolojisi %3. 4 ay proxeed plus kullandı.bugün muayeneye gidiyoruz.eğer aşılama olur denirse nisanda başlycaz.eşime muhtemelen o zaman test yapılır tekrar.bende ilaç işe yaramışmı merak ediyorum.artık almayalım dedi ilacı,nasıl olsa aşılama yada tüp bebek yapılacak diyo.4 ayda 2 aşılama parası verdik.inşallah işe yaramıştır.

umarım çok iyi sonuçlar alırsın.bizi haberdar et mutlaka.proxeed i dr. mi yazdı,kendiniz mi aldınız?

canim benim cok sagol insallah o da yukselir,bisey sorucam bu evicap nedir?dr mu veriyo yoksa biz alip kullanabiliyomuyuz dr a danismadan?canim bu arada bebisin olmus ne guzel,rabbim ayirmasin ve bizlere de nasip etsin ins hayirlisiyla:Saruboceq:

amin canım Allahım herkese nasip etsin arkadasların dedigi gibi vitamin istediginiz kadar kullanabilirsiniz umarım cok ugrasmadan saglıkla alırsınız kucagınıza bebeginizi:CüvCüv:

bizim de morfoloji%1-2.evicap,keçiboynuzu,ceviz-bal-tarçın kullandık.düzeltemedik bir türlü.2,5 senedir uğraşıyoruz.şimdi de incir kürü kullannıyor eşim evicap ve çinkoyla birlikte.beklemeye devammmm

canim benimben de aynen 2.5 sene oldu ve esim hicbiseye yanasmiyo vitamin bile almak istemiyo.sen cok sanslisin en azindan ilac kullaniyomus esin.inan bu testi bile zorla yaptirdim.insallah en kisa zamanda aliriz bebislerimizi ama umidim tukenmek uzere..bu arada tavsiyelerin icin de cok sagol canim..a.s.

canim benim yainsallah yukselmistir de olur canim.benim esim hic yanasmiyo.ibize de haber ver sonuclari merakla bekliyoruz...bi de kizlar bizim degerlerimizle sadece tup bebek mi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…