Erkek İnfertilitesi morfolojii:((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladım canım.aslında dr da bahane eşime iki dr da olur diyoda ne oluyor.eşim dr dayken inşallah iyi haberle gelir diye dua ediyodum sonra dedimki gelse ne olacak sanki dr un demesiyle oluyorkaydirigubbakcemile3önemli olan rabbim ol desin o yeter.hiçbir sorunu olmadığı halde bebeği olmayanlarda var sonuçta.ama tabi yinede iyisini araştırmak lazım.hayatım kaan aydos internetten herkeze cevap veriyormu.nasıl ulaşıyorsun kendisine.en azından eşimin sonuçlarını göndersem bakalım o ne diyecek:uhm:

canım ya benimde tüplere baktırmam lazım aslında ama senin bu dediğin başka bir operasyon sanırım.bizimde etrafımızdakiler bilmiyor.annemler çocuk istediğimizi biliyolar ama eşimde sorun olduğunu bilmiyolar.bende o yüzden dr hep tek gidiyorum:çok üzgünüm:eğer bende yaptırmak istersem senin gibi eşimle gitmek zorunda kalıcam.ama korkumdan yaptıramıyorum.inşallah gerek kalmadan gelir bebeğim:Saruboceq:

Canim mutlaka yaz . Bizim tedavimizi maille yurutuyor sayiyi 9 milyondan 19 milyona cikartti .
simdide hiz ve morfoloji icin yeni tedavi verdi bugun
Cok memnunuz Allah razi olsun yuzumuzu bile gormeden yardimci oluyor hicbir cikari beklentisi olmadan.

hiçbir ücret almıyormu canım ne güzel allah gerçekten razı olsun okadar dua alıyodurki ona yetiyordur ozaman.bende hemen göndereyim test sonuçlarını:hulya:

canım normalde ilk hsg denen filmi çekiyolar.bana çekildi ve temiz çıktı.ama son gittiğim doktor hsg nin çok anlamlı olmadığını,tüplerin çalışıp çalışmadığının laparoskopiyle anlaşılacağını söyledi.boşuna hsg çektirmişim.bence sen ovülasyon testleriyle yada 21.gün progesteron tahliliyle takip et.olumlu çıkarsa hiç gerek duyma.ben ovülasyon testlerimde hep negatif görünce anladım bi sakatlık olduğunu.yoksa çektirmezdim.eşim bana refakat edemezde o gün...naparım bilmiyorum.sonuçta genel anestezi.....bu arada kaan aydosa bende 2-3 kere mail attım.internetten çok övülünce eşime ısrar ettim gidelim diye.iyi ara dedi.sekreteri kendisine bağladı,büyük bi sabırla dinledi beni.sonra mail at dedi.ve tahlil istedi,sonuçlarını tekrar yazdım.bu arada proxeed i kullanıyoruz bişey olurmu diye sordum.sağolsun tek tek cevapladı.ve kullanın dedi.başkası olsa muayeneye gelin der.şimdilik gelmenize gerek yok dedi.çok ilgili bi doktor.bunca insana üşenmeden cevap veriyo..sende eşinin bütün testlerini vs.yaz:)

hayatım yumurtlamayı kastediyorsan benim yumurtlamamda sorun yok ben 2 ay yumurta takibi yaptırdım dr da gayet düzenliydi.tüplere tıkalmı diye bakılması lazım bunun yumurtlamayla alakası yok diye biliyorum.herşey yolunda gözükür ama tüpler tıkalıysa boşa.film çekmedende anlaşılmıyormuş yani ben düzenli yumurluyorum sorun yok diyemiyorsun.birde bu filmden sonra hamile kalanlarda oluyormuş ben dr mada sormuştum oda evet demişti.tüplere bir sıvı gönderiyolarya orada tıkalı olmasada birnevi temizlik işlemi yapıyokaydirigubbakcemile3sperm daha rahat ilerliyebiliyo.bende tıkalı olmasa bile belki vesile olurmu diye düşünüyorum ama çokta korkuyorum zaten bende yaptırırsam anestezi alırım yoksa dayanamam:bbo:hayatım ovulasyon testinde negatif diyosunya sen hiç ultrasonda yumurta takibi yaptırmadınmı daha kesin bir sonuç alırdın ozaman.allah yardımcın olsun canım umarım eşin o gün izin alabilirde yanında olur yanlız olmak çok zor biliyorum.bende aşılamada yanlızdım eşim spermi verdi ve gitti işten izin alamamıştı:çok üzgünüm:ağlamamak için kendimi zor tutmuştum.evet canım kesin atıcam yarın sonuçları.ya nekadar iyi bir insanmış ben bilmiyordum böle ilgili olduğunu ankarada olduğundan pek araştırmamıştım.allah ne muradı varsa versin ne diyim.

canım dediğin ilaçlı film yani hsg çekildi bana.o anestezi altında yapılmıyo.yani senin tercihine bırakılmıyo.işlem sırasında çok ağrım oldu ve çok ağlamıştım.kolay bi iş değil.ben kötü doktor kurbanıyım.kendim sağlıkçıyım ve fazla bilginin olması bişey değştirmiyo.kontrollerde bana hep normalsin dendi.arada bi ovülasyon her kadında aksar diye ikna ettiler.ben bi türlü inandıramadım.artık üniversite tüp bebek merkezinin başındaki prof.a gittim.dahada napayım ben dimi:)

anestesi istersen yapıyolar diye duymuştum zaten yapmıyorsalarda bana uzak gözüküyo ozamaneyvahedigeldismilehaklısın canım allah iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın hayatım yumurtlamanda sorun varsada onu ilaçla falan halledersin bence kafaya takılacak birşey değil.hatta ben kendim için dr a gittiğim dönemde birşey çıksada ilaçla falan düzeltsek hemen hamile kalsam diyodum çünkü böyle elinden birşey gelmeden beklemek daha kötü.dr ların bize bu değerlerle olur demesinin tek nedeni elerinden birşey gelmemesi biliyorum ve bu beni kahrediyo.rabbim kimseye dermansız dert vermesin.:Saruboceq:

Biim attigimiz her maile karsilik verdi
Maille yurutuyor tedavimizi butun gelismeleri yolluyoruz oda bize ne kullanmamiz ne yapmamiz gerektigini soyluyor arada testler istiyor falan
Nasil bir adam anlamadik hicbir cikari yok.

Tuplere baktirmaya kendinde gidebilirsin cok basit bir islem yeni aletlerle hic aci yok. eskiden mis o agrilar sizilar. Ben yaptirdim hicbirsey anlamadim

Biim attigimiz her maile karsilik verdi
Maille yurutuyor tedavimizi butun gelismeleri yolluyoruz oda bize ne kullanmamiz ne yapmamiz gerektigini soyluyor arada testler istiyor falan
Nasil bir adam anlamadik hicbir cikari yok.
hayatım tam olarak hangi siteden ulaşıyorsun.ben doktorsitesi diye bir site var oradan sordum kendisine oradaki soruları cevaplıyormuş galiba.birde kendi sitesine girdim ama oradan atamadım sanırım sorun oldu bilgisayarda bende çok anlamam bundankaydirigubbakcemile3

Evet ben doktor sitesine uyeyim oradan ulasiyorum ama normal mailinden de yaziyorum ordan da cevap aliyorum.

Evet ben doktor sitesine uyeyim oradan ulasiyorum ama normal mailinden de yaziyorum ordan da cevap aliyorum.
doktorsitesinden cevap gelmiş.bu değerler çocuk olması için yeterli endişe etmenize gerek yok.ama başka sebepleride düşünmek lazım demiş.hiç anlam veremiyorum morfolji %3 hala değerlere normal diyorlar.yapacak birşey olmadığı içinmi acaba.canım iyice sıkıldı anlıycan canım.morfoloji için ne önerirsiniz diyede sormuştum ama böle kısa bir cevap gelmiş.bende ikinci bir msj attım umarım bikaç ilaç ismi söyler:çok üzgünüm:

gulemcim günaydın hayatımopuyorumnanaktan

günaydın canım.nasılsın?yine aynı cevap gelmiş desne:) benim eşimde devlet hastanesinde ve özelde iki doktora muayene olmuştu geçen sene.aynı cevabı almıştık.işyerimizdeki personel arkadaş 17 yıl beklemiş.kendisi erkek.ve en son bi prof.a gitmiş,küçük bi operasyon yaptılar dedi.4 yaşında oğlu var ve eşi doğal yoldan ikizlere hamile:)) hemen o prof.a gittik eşimle:) bana bakarak eşinin çocuğu olur sen kendini incelet bakalım dedi...dahada eşim üroloğa falan gitmez.kaan aydos bize hemen ilaç önerdii yazdığım hormonlara göre.ama testler 2 aylık falandı yazdığımda.bi daha yaptıralımda öle ilaç içireyim dedim eşime.tekrar yaptırdığımda normal çıktı.içmeyin o halde dedi.bu arada 1 haftadır yeğenime bakıyorum:) yürümeye çalışıyo.çok fena yoruldum:)))

hayatım dertlerimiz senle aynı beni oyüzden sen daha iyi anlarsın.birçok arkadaş belki bana kzıyordur sorun yok denmesine ramen üzülmeme ama bu başka birşey elin kolun bağlı beklemekmafoldumben dr bir ilaç yazdımı umut oluyo hem kullanmaya başlıyorsun faysadı olacakda bebeğime kavuşucam diye ama böle bekleyin demeleri insanın sinirini bozuyo.kimseye derdimi anlataıyorum kafana takma diyolarda ya bunu nasıl kafama takmam yok bayanlar bunu daha çok dert yapıyo stres yapıyor diyorlar her ay adet olamayı bekleyen öncesinde belirti arayanlar bayanlarda o yüzden bukadar sorun yapıyomafoldumbenbilemiyorum canım şu an yeni hastalandığım için belki ama çok mutsuzum:gitme:hayatım hormonlar derken sperm sonuçlarınımı kasdediyorsun.birde size ozaman hangi ilaçları yazmıştı hayatım.bu arada yiğenini benim için öp canım.benimde kardeşimin bebeği var yiğen başka birşey bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…