inşallah canım faydası olmuştur.sonucunu çook merak ediyorum morfolojiye iyi gelmiş olması benim için çok önemli hayatım.burada paylaşırsan çok sevinirima.s.slm.benim eşiminde morfolojisi %3. 4 ay proxeed plus kullandı.bugün muayeneye gidiyoruz.eğer aşılama olur denirse nisanda başlycaz.eşime muhtemelen o zaman test yapılır tekrar.bende ilaç işe yaramışmı merak ediyorum.artık almayalım dedi ilacı,nasıl olsa aşılama yada tüp bebek yapılacak diyo.4 ayda 2 aşılama parası verdik.inşallah işe yaramıştır.
canım durumunuza çok sevindim.proxeedi kaça aldınız?günde kaç tane kullandınız?günaydın arkadaşlar..dün tıp fakültesi tüp bebek merkezine gittik.eşimden tekrar test istemedi doktor.bu değerler normal dedi.ama morfoloji %3 deyince bana kızdı.siz daha gençsiniz.eşinin çocuğu olur dedi.(değerleri özetle şöyle; toplam sayı 92 mlyn.ileri hızlı:%9.toplam hareketli:%51 morfoloji:%3) ben düzenli adet olurum ama bebek olmayınca kadın doğumcular klomen verdi hep.oda bende kist yaptı.ovülasyon testlerimde de çok nadir pozitif yakaladığımı söyledim.muayene etti ve polikistik over görünümün var.ama polikistik over sendromu değil bu dedi.hormonal bi sıkıntı yok.aşılama düşündü.ama bi müdahale yapmadan önce laproskopi yapmalıyız.önce herşey normalmi ona bakarız ona göre devam edriz dedi.doktor profösör.ve ilk defa yüzüme bakıp şudur budur araştıralım dedi.bende güvendim.ve ay sonuna doğru laproskopi olacağım.herşey yolunda giderse öbür ay aşılama yapılacak.hatta dediki eşinde bi problem olmadığından laproskopi sonrası 3-4 ay kendi halinize bırakabilirm dedi.
yani kızlar;eşimdeki değerleri çok normal buldu ve niye bu adamı sürükledin ordan oraya diye bana kızdı:) netice itibariyle oklar bana döndü.hakkımızda hayırlısı olsun dedik ve hiç üzülmedim.eşimde çok mutlu çıktı ordan ve proxeed almayalım deyip duruyo.bu arada bu ilacı ben internetten öğrendim.hemen aldırttım eşime,ve başladı.başladıktan sonra pof.kaan aydosa maille sordum zararı olurmu diye.hayır,iyi bi takviye dedi.ve devam ettik.ama şimdi aşılama için para biriktirelim dedik ve almayacağız.işlemler sırasında eşime test yapılırsa sonuçları mutlaka burdan yazacağım.bende bu sayfalardan çok şey öğrendim:) ve herzaman dualarıma buradaki arkadaşlarıda kattım..iyi dilekleriniz için çok sağolun:)))
hayatım dr güzel demiş ama canını sıkmak istememde bizede aynısını dediler 1,5 senedir bir numara yok:1no2:bizim değerler top sperm 192 mil.ml de48 mil.top hareket %65.ileri hızlı %19 yavaş ileri%33.hareketsiz %35.morfoloji %3 .aşılamada yaptık geçen ay ama olmadı.dr lar morfolojiyi önemsemiyo bence nedeni çözemedikleri bir sorun olduğundan.siz kaç senedir deniyorsunuz ve yaşınız kaç canım.belki canını sıktım canım ama bizim gib boşa vakit kaybetmeni istemem ondan söylüyorum.eşim dr ların bu lafları yüzünden olayın ciddiyetini anlayamıyor hep yavaştan alıyo ama bizim kaybedecek zamanımız yok ben 31 eşim 32 yaşında:çok üzgünüm:bence sende iyice araştır ilaç ve kürleride ihmal etme bence değerler ne kadar artarsa okadar iyi.umarım dr dediği olur ve en kısa zamanda hamile kalırsın.yaşınız gençse belki şansınızda daha fazladır.umarım canını sıkmamışımdır bu en son isteyeceğim şey olur:1hug:günaydın arkadaşlar..dün tıp fakültesi tüp bebek merkezine gittik.eşimden tekrar test istemedi doktor.bu değerler normal dedi.ama morfoloji %3 deyince bana kızdı.siz daha gençsiniz.eşinin çocuğu olur dedi.(değerleri özetle şöyle; toplam sayı 92 mlyn.ileri hızlı:%9.toplam hareketli:%51 morfoloji:%3) ben düzenli adet olurum ama bebek olmayınca kadın doğumcular klomen verdi hep.oda bende kist yaptı.ovülasyon testlerimde de çok nadir pozitif yakaladığımı söyledim.muayene etti ve polikistik over görünümün var.ama polikistik over sendromu değil bu dedi.hormonal bi sıkıntı yok.aşılama düşündü.ama bi müdahale yapmadan önce laproskopi yapmalıyız.önce herşey normalmi ona bakarız ona göre devam edriz dedi.doktor profösör.ve ilk defa yüzüme bakıp şudur budur araştıralım dedi.bende güvendim.ve ay sonuna doğru laproskopi olacağım.herşey yolunda giderse öbür ay aşılama yapılacak.hatta dediki eşinde bi problem olmadığından laproskopi sonrası 3-4 ay kendi halinize bırakabilirm dedi.
yani kızlar;eşimdeki değerleri çok normal buldu ve niye bu adamı sürükledin ordan oraya diye bana kızdı:) netice itibariyle oklar bana döndü.hakkımızda hayırlısı olsun dedik ve hiç üzülmedim.eşimde çok mutlu çıktı ordan ve proxeed almayalım deyip duruyo.bu arada bu ilacı ben internetten öğrendim.hemen aldırttım eşime,ve başladı.başladıktan sonra pof.kaan aydosa maille sordum zararı olurmu diye.hayır,iyi bi takviye dedi.ve devam ettik.ama şimdi aşılama için para biriktirelim dedik ve almayacağız.işlemler sırasında eşime test yapılırsa sonuçları mutlaka burdan yazacağım.bende bu sayfalardan çok şey öğrendim:) ve herzaman dualarıma buradaki arkadaşlarıda kattım..iyi dilekleriniz için çok sağolun:)))
hayatım dr güzel demiş ama canını sıkmak istememde bizede aynısını dediler 1,5 senedir bir numara yok:1no2:bizim değerler top sperm 192 mil.ml de48 mil.top hareket %65.ileri hızlı %19 yavaş ileri%33.hareketsiz %35.morfoloji %3 .aşılamada yaptık geçen ay ama olmadı.dr lar morfolojiyi önemsemiyo bence nedeni çözemedikleri bir sorun olduğundan.siz kaç senedir deniyorsunuz ve yaşınız kaç canım.belki canını sıktım canım ama bizim gib boşa vakit kaybetmeni istemem ondan söylüyorum.eşim dr ların bu lafları yüzünden olayın ciddiyetini anlayamıyor hep yavaştan alıyo ama bizim kaybedecek zamanımız yok ben 31 eşim 32 yaşında:çok üzgünüm:bence sende iyice araştır ilaç ve kürleride ihmal etme bence değerler ne kadar artarsa okadar iyi.umarım dr dediği olur ve en kısa zamanda hamile kalırsın.yaşınız gençse belki şansınızda daha fazladır.umarım canını sıkmamışımdır bu en son isteyeceğim şey olur:1hug:
canım durumunuza çok sevindim.proxeedi kaça aldınız?günde kaç tane kullandınız?
en kısa zamanda hamilelik haberini almak dileğiyle.:CüvCüv::teytey:a.s.
canım bende yumurlama gayet düzenli oluyo yani takipte öle gözüktü neredyse hep aynı gün çatlıyodu.benim kendi adıma yaptırmadığım tek şey tüplere baktırmadım.korktuğum içineyvahedigeldismilebiliyorum yaptırmam lazım ama elimde değil birazda birşey çıkmayacağını düşünüyorum dr um sende herşey normal gözüküyo dedi çünkü klomeni bile sadece aşılama yapacağımız ay günde birtane aldım.ben birazda herşeyin zamanı var diye düşünüyorum belkide hiç olmıyacak onuda düşünüyorum.tüp bebek bile garanti değil sonuçta rabbim ol demedikten sonra.bu gün eşim başka bir dr a gidecek bakalım o ne diyecek morfoloji için çok merak ediyorum.hemen yazarım burayada canım.evet bizim değerler çok iyi eşimin ilk dr u eşin bu değerlerle hamile kalmazsa enterasan olur demiş hatta ama üzerinden sene geçtikafamçokkarıştıadetim çok yakın ondan heralde canım çok sıkkın bıktım artık kırmızıları beklemekten dua edinde bu ay olmuş olsun artık.geçen gece rüyamda hamileydim yeni öğreniyorum karnımda hareket ediyor bebeğim inan hiç uyanmak istemedim dün akşamda tekrar aynı rüyayı göreyim diye çok dua ettim.rüyada bile olsa çok güzeldi gerçekten gerçek gibi hissettim.rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin.çaresiz dert vermesin amiin:Saruboceq:canım ben 29 eşim 32 yaşında.haklısın tabii.eşim sevindi ama ben morfolojinin bi sorun olduğunu net biliyorum.anlattığım gibi bende ovülasyon testleri negatif çıkınca adetimin 21.günü progesteron bakılarak yumurtlama taki yaptırdım.değerler hep düşük çıktı.yani ovülasyon arada bi oldu ama verimli değildi.yani bendede sorun var alenen.biz 2,5 yıllık evliyiz.1,5 yıldır bebek düşünüyoruz ama bende kistler oluştu ve ara ara 3-4 ay süreyle doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım.şu an bile kullanıyorum.yani ben bi normal olsam görecektik morfolojiden olmadığını.erkekteki kötü sperm değerleri kadında herşey normalse ciddiye alınıyo galiba..dün doktor (tabii kadın doğumcu zaten),direk beni ele aldı.eşimi ürologa bile göndermedi.bende herşey normal haline gelince yinede 2 aşılama hakkımızı kullanalım dedik.eylülde 3 yıllık evli olacağız.tüp bebek için eylülü bekleyelim diyorum ben.önce devlet ödesin sonra para dökelim özellere.eşime arı sütü,bal ,polen karışımı içine keçiboynuzu tozu ve ısırgan tohumu ile macun yapmıştım.ama çok az yedi.artık hiç yemez,rahatladı çünkü.bende ısrar etmiyorum açıkçası.proxeed plus u da almayalım dedik.canım sizin değerler çok iyi görünüyo ama aşılama neden olmadı acaba?anlayamadığım bişey tamam herşey nasip,kader diyoruz da 0 morfolojimiz vardı da ilk aşılamayla hamile kaldık diyenler var??sayıları iyi olmadan falan?? senin aklın eriyomu bunlara??????????????
canım bende yumurlama gayet düzenli oluyo yani takipte öle gözüktü neredyse hep aynı gün çatlıyodu.benim kendi adıma yaptırmadığım tek şey tüplere baktırmadım.korktuğum içineyvahedigeldismilebiliyorum yaptırmam lazım ama elimde değil birazda birşey çıkmayacağını düşünüyorum dr um sende herşey normal gözüküyo dedi çünkü klomeni bile sadece aşılama yapacağımız ay günde birtane aldım.ben birazda herşeyin zamanı var diye düşünüyorum belkide hiç olmıyacak onuda düşünüyorum.tüp bebek bile garanti değil sonuçta rabbim ol demedikten sonra.bu gün eşim başka bir dr a gidecek bakalım o ne diyecek morfoloji için çok merak ediyorum.hemen yazarım burayada canım.evet bizim değerler çok iyi eşimin ilk dr u eşin bu değerlerle hamile kalmazsa enterasan olur demiş hatta ama üzerinden sene geçtikafamçokkarıştıadetim çok yakın ondan heralde canım çok sıkkın bıktım artık kırmızıları beklemekten dua edinde bu ay olmuş olsun artık.geçen gece rüyamda hamileydim yeni öğreniyorum karnımda hareket ediyor bebeğim inan hiç uyanmak istemedim dün akşamda tekrar aynı rüyayı göreyim diye çok dua ettim.rüyada bile olsa çok güzeldi gerçekten gerçek gibi hissettim.rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin.çaresiz dert vermesin amiin:Saruboceq:
hayatım medical park bahçelievlerde doç.dr.deniz erseve gitti eşim.onuda buradan duydum giden bir arkadaş tavsiye etmişti banada.o hastanenin üroloji böl.başkanıymış kendisi.ben gitmedim ama eşim fenadeğil dedi.olumlu konuştuğu içinmi öyle dedi bilemiyorum tabiyerimsenibencanim esin hangi doktora gitmisti?
hayatım valla eşimin anlattığı kadarıyla baya muhabbet etmişler.düşün benim durumumu bile konuşmuşlar yani.daha öncesinde beylikdüzü medicana da cüneyt beye gidiyordu ondanda memnundu eşim.ates kadıoglunun ismini bende duydum ama fazla bir araştırma yapmadım.umarım iyi bir dr bulursun canıma.s.Ya bizde ona gittik ama adam konusmuyor ki:) Tek kelime etmedi biz soruduk cevap ta vermiyor. Devlet hastanesinden beter di anlayacagin. Kadin dogum icin cok iyi doktorlar buluyoruz ama dogru durust 1 urolog bulamadik. Ates KAdioglu sirada onun hakkinda bilgisi olan varmi arkadaslar?
hayatım dr lar dengesiz oluyor.siz eşiyle kavga ettiği güne denk gelmişsinizdirkaydirigubbakcemile3bir bilseler ağızlarından çıkan sözler bizim için nekadar önemli.şu an hangi dr gidiyorsunuz peki canım.yada memnun kaldığınız tavsiye edebileceğin biri varmı.belki eşimi ikna edrimde gideryerimsenibenBizi sevmemis ozaman:)))))
kızlar dün eşim dr a gidecek diye yazmıştım hatırlarsanız.bu dr da değerler normal demiş ama ben sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.morfoloji için %1 bile olsa olma ihtimali var demiş biz ne hastalar görüyoruz sizin değerleriniz gayet iyi demiş.eşim beni hatta bu siteyi anlatmış eşim iyice kafayı yedi demiş:))dr da kadınlar bu konuda daha hassas ama kafasına bukadar takarsa doğurganlığını azaltır demiş kafasına bukadar takmayı bıraksın demiş.ben eşime evicap la proxeed plus ı sor demiştim onları sormuş bunlar vitamin takviyesi yazarım birşey olmaz demiş ama benim halime bu ilaçları bu siteden birbirimizle paylaşmamıza baya gülmüşkaydirigubbakcemile3neyse sonuç olarak günde üç tane mone.2 tane proxeed plus.1 tanede evicap 400 yazmış.bunları 3 ay kullan sonra yine görüşelim demiş.ilaçlar baya pahalı tutuyor sadece proxeed bile 110 milyon ayda iki paketten 220 mil.bilemiyorum acaba proxeede kullanmasakmı sonuçta onu ben istedim diye yazdı çünkü bu ilaçtan haberi bile yokmuş internetten bakıp yazmış:)kruger yönteminin çok katı olduğundan falan bahsetmiş bilemiyorum kafam iyice karıştı iki dr da sorun yok diyo ama bebeğim olmuyo.allah hepimizin yardımcısı olsun.fazla bekletmeden bebeklerimiz gelsin inşallah:Saruboceq:tabi bu arada eşimin keyfini anlatmamagerek yok tabi ikii dr tarafındanda tescil edilmenin dayanılmaz hafifliğini yaşıyo.ama bana söz verdi bu ilaçları düzenli kullanacakmış.görücez bakalım
evet canım eşimde üroloji dalında ihtisas yaptın diyokaydirigubbakcemile3düşün bendeki hadsizliği dr a giderken eşimin eline kağıt tutuşturup dr ilaç öneriyorum:hulya:neyse eşim moneyle evicapa başladı şimdilik.ogün proxeede bulamamış eczanede şimdide kararsızımcanım yinede güzel haberler almışsın.haklısın hep iyi deniyo ama ortada bebek yok diyoruz ama vardır bi zamanı.biz üzerimize düşenleri yapıyoruz.doktor doktor geziyoruz,belkide güvenmek lazım.vardır mutlak bi bildikleri:) bende gittiğim her doktordan aynı tepkiler aldım.hatta bu son gittiğimiz doktor ne çok şey biliyosun sen dedi:)) eşime senin işin zor falan dedi..ilaçları deneyin tabii..proxeedi 4 ay aldık bizde.yani 2 aşılama parasını verdik.eşimde saçma bula bula sırf ben istiyorum diye içti.ama artık almayalım dedik.diğer işlemler için çok gidip geleceğiz diye para biriktirmeye karar verdik.bu yaz yoğun geçeceğe benziyo:)) canım sabırla beklemek ve doktorlara güvenmekten başka yapacak bişey yok galiba.bendede laparoskopi korkusu başladı.22 sinde doktoru arayıp gün alcam.inşallah çabalarımızı boşa çıkmaz..
hayatım dr lar dengesiz oluyor.siz eşiyle kavga ettiği güne denk gelmişsinizdirkaydirigubbakcemile3bir bilseler ağızlarından çıkan sözler bizim için nekadar önemli.şu an hangi dr gidiyorsunuz peki canım.yada memnun kaldığınız tavsiye edebileceğin biri varmı.belki eşimi ikna edrimde gideryerimseniben
Canim bugun yine gittik deniz beye:) Adam konusmuyor ama leblebi yiyor:) Bizede mone verdi ama almadik, zaten arginmax kullaniyoruz. Bu gidisle gitmedigimiz doktor kalmayacak
Teoman cem kadioglu
emre bakircioglu
deniz ersev
sirada ates kadioglu var:)))
Bu arada tedavimizi uzaktan Kaan Aydos yapiyor . Gittiklerimize guvenemedik ama adam bize maiille guven verdi ve o ne derse onu yapiyoruz. Sayimizida arttiran o oldu
evet canım eşimde üroloji dalında ihtisas yaptın diyokaydirigubbakcemile3düşün bendeki hadsizliği dr a giderken eşimin eline kağıt tutuşturup dr ilaç öneriyorum:hulya:neyse eşim moneyle evicapa başladı şimdilik.ogün proxeede bulamamış eczanede şimdide kararsızım
alsamı diye onuda alırsa 3 ay boyunca ayda 350 tl ilaç masrafımız olcakkafamçokkarıştıhayatım lakaroskopi ne oluyodu benim pek bir bilgim yokta:uhm: çabalarınızın karşılığını alırsınız inşallah canım.allah yardımcınız olsun:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?