Eğer araştırılana bakarsanız evet tek başına bi infertilite sebebi ve doğal yollarda hamile kalmayı engelleyen bi sebeb . Ama doktorlar diğer sonuçlarla beraber degerlendirince daha net konuşabiliyorlar olur olmaz dieMrb arkadaşlar bir süredir çocuk istiyoruz bir kez kürtaj oldum ve sonrasında eşim sperm testi verdi bende gerekli testleri verdim bende bir sorun çıkmadı şükür ama eşimin morfoloji değeri 0 çıkmış araştırdığımda dünyam başıma yıkıldı yani ben hiç anne olamayacak miyim bu durumda
Ay hiç güleceğim yokdu evet haklısınız teşekkür ederimEğer araştırılana bakarsanız evet tek başına bi infertilite sebebi ve doğal yollarda hamile kalmayı engelleyen bi sebeb . Ama doktorlar diğer sonuçlarla beraber degerlendirince daha net konuşabiliyorlar olur olmaz die
bi kere hamile kalmışsınız morfoloji sıfırken hamile kalanlarda var umut olsun die hep paylaşıyorlar saolsunlar sayfada . takvıye ve bitkisel kürlerle sorunu aşanlarda var özellikle keçi boynuzu kürü söyleniyor en çok
İnternette her yazana çok takıntı yapmayın eşimin başı terliyor die baktım adam kalp hastası çıktı ben araştırırken korktuk doktora gittik hıc bısey yok
İnşallah yardimci olduğunuz için Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin benim içinde umarım birgün sağlıklı bir gebeliğim olur bir kez kürtaj geçirdim ozaman bu durumundan haberimiz yokdu daha yeni öğrendik yarında doktora sonuçları göstereceğiz özel hastanede inşallah kötü birşey soylemez tek dileğim bu 1, buçuk yıllık evliyim en azından erken öğrendim bı taraftan bunada seviniyorum belki tedaviyle filan atlatabiliriz inşallahEski konularda falan bakındım da senin için, gene gebe kalan baya varmış. Ayrıca eşine ilaçlarla, keçi boynuzu özüyle falan yükseltenler de varmış. Doktorlar da önemli değil diyip üstünde durmuyorlarmış ama kadınlar önemli olduğunu yazmışlar hep… 2-3 kişide okudum öyle gene gebe kalan. Bence o kadar umutsuzluğa kapılma. Saraçoğlunun falan kesin bir tarifi vardır bununla ilgili. Bakmak lazım. Ne iyi gelir, ne yükseltir onları araştır. Yükselebiliyormuş nihayetinde. Hiç sıkma canını. Cözümü olan bir seymiş
Hayırlı olsunMrb arkadaşlar konuyla ilgili güncelleme yapmak istedim belki başına gelip araştırma yapanlar olur diye devlet hastesinde verdiğimiz sprem testinde eşimin morfolojisi %0 çıkmıştı doktor 3 ay ilaç takviyesi verdi ve eşim 3 ay ilaç kullandı ve sigra kullanmadi ben 3 ayın sonunda kimysal gebelik gebelik geçerdim ve öbür ay yani bu ay tekrar hamile kaldım özel hastanede tekrar sperm testi vermiştik ve morfoloji %11 çıkmıştı takviyeler mi işe yaradı yoksa devletin labaratuvarindan mi kaynakliydi orası muallak bilmiyorum ama sakın ümidinizi kaybetmeyin sadece morfoloji gebeliğe engel bir durum değil tescillenmiş oldu ilk ogrendigimde çok ağlamış çok üzülmüştüm burdan bu durumu yaşayan herkeze umut olsun herkeze iyi bayramlar Allah isteyen dileyen herkeze anneliği tattirsin
İnfort isimli bir ilaç tam yazılışını yazamamış olabilirimHayırlı olsunNe kullanmıştı eşiniz
Hayır canım öyle düşünmee :) morfoloji tek başına infertilite sebebi değil doktor tüm değerlere baktıktan sonra yorum yapabilir ki diğer değerler güzelse morfoloji yükselebilir değişken bir değer zaten ve takviyeler işe yarıyor. Ayrıca daha önce geçmişte bu konuları okurken değerler iyiken morfoloji 0 olmasına rağmen gebe kalanları bile görmüştü bu gözlerMrb arkadaşlar bir süredir çocuk istiyoruz bir kez kürtaj oldum ve sonrasında eşim sperm testi verdi bende gerekli testleri verdim bende bir sorun çıkmadı şükür ama eşimin morfoloji değeri 0 çıkmış araştırdığımda dünyam başıma yıkıldı yani ben hiç anne olamayacak miyim bu durumda
Teşekkür ederim sağolun evet eşim takviye kullandı düzeldi çok şükür%11 e cikdi sonra 2 kez daha düşük yaşadım malesef araştırma yapılıyor bakalım Allah'tan hayırlısını diliyorum elden gelen birşey yok siz şuan hamile mısınız peki?Hayır canım öyle düşünmee :) morfoloji tek başına infertilite sebebi değil doktor tüm değerlere baktıktan sonra yorum yapabilir ki diğer değerler güzelse morfoloji yükselebilir değişken bir değer zaten ve takviyeler işe yarıyor. Ayrıca daha önce geçmişte bu konuları okurken değerler iyiken morfoloji 0 olmasına rağmen gebe kalanları bile görmüştü bu gözleryani sıkma canını takviyelerle de 3 ayda en az 2-3 e kadar gelir değer en az 4 olması gerek diyorlar ama benim eşimin 2 olmasına rağmen 3 kez gebelik yaşadım 2 si kayıpla sonlandı ama bende pıhtılaşma varmış bilemediğimiz için erken kayıplar yaşadım yani sorun o değer değildi zaten diğer değerler iyidi doktorumuz çok sorun değil demişti ve olmadı da yani takviyelerle gayet yükselir merak etme
Evet 21 haftalık çok şükür :) pıhtılaşma varmış bende 2 kayıp olunca iğne kullandım bu kez sorun buymuş. Size de çok üzüldüm sıkmayın canınızı tedavisi olabilecek şeylerTeşekkür ederim sağolun evet eşim takviye kullandı düzeldi çok şükür%11 e cikdi sonra 2 kez daha düşük yaşadım malesef araştırma yapılıyor bakalım Allah'tan hayırlısını diliyorum elden gelen birşey yok siz şuan hamile mısınız peki?
Allah kucağınıza almayı nasip etsin sizin adınıza çok sevindim peki pıhtılaşma ilacını ne zaman kullanmaya başladınız yani hamile kalır kalmaz mi kaç haftalıkken başlıyorlar bize kromozomlarda sorun varmı diye bakıldı temiz cikdi. Doktor hamile kaldığında direkt gel kan sulandırıci ilaç vereceğim dedi ama bakalım inşallah Hall edilebilir bir sorunum vardırEvet 21 haftalık çok şükür :) pıhtılaşma varmış bende 2 kayıp olunca iğne kullandım bu kez sorun buymuş. Size de çok üzüldüm sıkmayın canınızı tedavisi olabilecek şeyler
Çok teşekkürlerAllah kucağınıza almayı nasip etsin sizin adınıza çok sevindim peki pıhtılaşma ilacını ne zaman kullanmaya başladınız yani hamile kalır kalmaz mi kaç haftalıkken başlıyorlar bize kromozomlarda sorun varmı diye bakıldı temiz cikdi. Doktor hamile kaldığında direkt gel kan sulandırıci ilaç vereceğim dedi ama bakalım inşallah Hall edilebilir bir sorunum vardırdualarınızı bekliyorum :)
0 morfoloji ilede hamile kalan varmış ama bu olasik çok düşük benimde eşimin morfoloji 1 di biz bir sürü şey kullandık aktardan aldık şuan 4 aylık oldukMrb arkadaşlar bir süredir çocuk istiyoruz bir kez kürtaj oldum ve sonrasında eşim sperm testi verdi bende gerekli testleri verdim bende bir sorun çıkmadı şükür ama eşimin morfoloji değeri 0 çıkmış araştırdığımda dünyam başıma yıkıldı yani ben hiç anne olamayacak miyim bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?