Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ,

Öncelikle sonuçların canını hiç sıkmasın .Ben düzeleceğine inanıyorum.İstersen bi 45 gün daha kullan bu kadar kullanıp bekledin .45 gün insan hayatında göz açıp kapayana kadar geçecek çok çok kısa bir süre en azından benim sana tavsiyem.. tüp bebeğe karar verirsen de buna önce fizyolojik olarak sonra manevi olarak çok iyi hazırlan. sonuçta unutma ki tüp bebekte kimine sevinç kimine hüsran veren bir süreç ve senin bu süreci çok iyi atlatabilmen lazım..Şuan seni çok iyi anlıyorum anne olmak bi bebeği içinde hisstemek hepimize zaman zaman uzak gelen belki hiç gerçekleşmeyecek gibi düşündüğümüz bir duygu oluyor bi müddet sonra.Bebeğini ilk ultrasonda gördüğünde ise sanki o zorlukları sıkıntıları sen hiç yaşamamışsın gibi bunları düşünmemişsinde hep onu taşıyormuşsun gibi bir his kaplıyor içini . Kalbibi ruhunu ferah tut kafanı biraz sevdiğin bir şeyi yaparak dağıtmaya çalış göreceksin bak miniğin seni en kısa sürede bulacak yeterki sen inan . Bu hepimiz çin geçerli.Sevgiler

canim benim.. bana yazdigini kabul ederek cevapliyorum:)
45 gun daha kullanalim macunlari diyoruz. bu sure sonunda hem ilaclarin da etkisi gecer belki diye dusnuyoruz, 3 ay olacak cunku ilaclari kullanmamiz. haziran gbi bir test yaptirip bakicaz duruma. eger hala duzelme olmazsa artik baska caremiz kalmiyo, esimin yemedigi kalmadi. tup cok zor her acidan, ama mecbursak basa gelen cekilcek.. Allah mecbur etmesin... kafami dagitmaya calisiyorum ama illa ki bi taraftan durtuyor seni... icimde umut, korku, uzuntu hepsi bir arada. insallah biz de goruruz ultrasonda bebegimizi saglikla senn gbi... insallah bizlere de nasip olur canim benim...
destegin icin cok sagol...

Aynen öyle, mayısta doğumgünüm var ve eşim dürpriz bir paris seyahati ayarrlamış, şu an deli gibi onu düşlüyorum, bakarsın aşıklar şehrinden bir bebekle dönerim, sevgiler!!!
insallah canim! su an ilk senden bekliyorum ben:) hayirlisiyla insallah

öncelikle seni kırdığım için çok özür dilerim bu hamile halinle boş yere üzülmüşsün ama sana söylememiştim. o metin beyin öyle biri olma ihtimalini söylemiştim.benim annem sözde böyle kendini bitki bilimci ilan etmiş biri tarafından kanser tedavisi görürken hem maddi anlamda hemde belki kullandığı şeylerin hastalığına verdiği zararla kalakaldı.hemde televizyonlara çıkan böyle birinin ne olduğunu yine televizyonda herkese gösterdiler.Yinede çare bulamayınca bunlardan medet umuyoruz inşallah yararı dokunur arkadaşlara.
benim eşim azospermiydi nelerle nasıl tedavi olduğumuzu bilseydin sen şaşırırdın 6 yıl tedavisiyle uğraştık yani senin evlilik süren kadar.

canım...
her ne kadar moralli olmaya çalışsam da zaman zaman çok düşüyorum, berbat hissediyorum kendimi. işte o günlerden birindeydim halbuki. ama yazını okuyunca bir kez daha inan kırıldı buzlarım... daha, çok daha iyi hissediyorum kendimi.. biten umudum tekrar artıyor... inşallah ben de vericem burdan güzel haberlerimi size... hepiniz çok sağolun kızlar...

Canım benim, sabret... İnan içim buruldu okuyunca yazını... İnşallah herşey düzelecek, sabrın sonu selamet...

Biz agustosta 8 yili bitiricez.sen dahil tum arkadaslar icjn dua edicem .Rabbim ol dedikten sonra insanlar vesile .Bizim ofise bir vergi memuru gelmisti 2 sene oldu.Adam bana kactir geliyorum yoksunuz vs.. diye trip atti bende o donem tüpbebek deniyo rdum acikca soyledim bu nedenle yoktum biekacgun evdeydim dedim.Sonra adam bakti ben uzgunum birazda anlatmata basladi .Adam 40 vardi rahat esi 5 yas kucukmus kendinden adamin spermi yokmus karisinda erken menepoz varmis yurtdisina bile gitmisler tedaviye artik en don dr bunlara ugrasmayin. Bosuna evlat edinin yada alisin vs. demis buda almis esini gitmisler 1 aylik karadeniz turuna donusten bir muddet sonra kadin adet olmayinca demisler menepoz tamam sonra kusmaya falan baslayinca hamile oldugu cikmis .

[QUBy="ngdemir, post: 40488937, member: 437330"]Biz agustosta 8 yili bitiricez.sen dahil tum arkadaslar icjn dua edicem .Rabbim ol dedikten sonra insanlar vesile .Bizim ofise bir vergi memuru gelmisti 2 sene oldu.Adam bana kactir geliyorum yoksunuz vs.. diye trip atti bende o donem tüpbebek deniyo rdum acikca soyledim bu nedenle yoktum biekacgun evdeydim dedim.Sonra adam bakti ben uzgunum birazda anlatmata basladi .Adam 40 vardi rahat esi 5 yas kucukmus kendinden adamin spermi yokmus karisinda erken menepoz varmis yurtdisina bile gitmisler tedaviye artik en don dr bunlara ugrasmayin. Bosuna evlat edinin yada alisin vs. demis buda almis esini gitmisler 1 aylik karadeniz turuna donusten bir muddet sonra kadin adet olmayinca demisler menepoz tamam sonra kusmaya falan baslayinca hamile oldugu cikmis .[/QUOTE]

Eski personelimin esindede azospermi vardi simdi oglu 8 yasinda .bunlari neden mi yazdim hepimize umut olsun diye..ikisinede birebir sahidim yeterki rabbim istesin .bu bir sınav ve o sınav yeterki bitmis olsun.sevgiler

merhaba bizde kürü kullananlardanız dün eşim tahlil yaptırdı ve sonuç önceki tahlilimizden kötü çıktı morfoloji 3 tü 3 olarak kalmış sayı ve hız düşmüş iyi bişeyler beklerken böyle olması bizi çok üzdü aşılama düşünüyorduk fakat tüp mü yaptırsak diye düşünüyoruz şimdide. belkide herkeste aynı etkiyi göstermiyordur.

Ne kadar zaman kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…