Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar sonuşları anca bugün alabildik. maalesef beklediğiniz umut benden gelemeyecek sonuçlarda hiç bir gelişme yok gerileme de var denemez ama olumlu değil. morfoloji %1 zaten 1-3 arası değişiyordu testlerde ileri %14 olmak üzere toplam %45 civarı hareketli sayı ise 40milyonlarda totalde. normal yoldan bir gebelik için şansım çok çok düşük anlayacağınız. 45 günlük kür bir işe yaramadı gibi, ha spermin yenilenme süresi 3 ay bildiğim kadarıyla ama birazda olsa olumlu bir gelişme olmadığından ve daha fazla beklemek istemediğimden bu ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum kürlere vereceğim parayı oraya ayıracağım. ayrıca biz bu kürün yanında sabah akşam proxeed de kullanmıştık o da bir işe yaramadı demek ki. benim durumum böyle arkadaşlar umarım sizler güzel haberler verirsiniz. hepimize bir an önce anne olmak nasip olur inşallah...(bu arada hiç hüsrana uğramadım bunu da denemiş olduk aklımda kalmaz en azından)

canım benim canını sıkma. gerçi tüp bebek yapmaya karar verdim demişsin ama keşke bi 3 aya tamamlasaydınız, daha düzgün sonuç çıkardı bence. hakkımızda hayırlısı olsun...

rabbimin vardır bir bildiği. bu aralar hep kötü haber alıyorum iyice umutlarım tükendi benımde. inşallah bebeğin çok bekletmeden gelir canım.

Hakkinizdan hayırlısı olsun canim seni bekliyorduk oyle.. Vardir elbet hepimizin bir zamani ama beklemek sabretmek zaman gectikce zor geliyor

45 günde birşey beklemek doğru değil bence kaldıki 6 aya daha çok garanti veriliyor. Birde spermelerde iyileşme olduğu zaman önce değerleri düşüyor sonrasında yükseliyor diye biliyorum ben

canım bu işin garantisi olmazki
Tabii ki garantisi olmaz değerler düşükken bile bir bakmışsın hamile kalanlar bunları duyuyoruz. Fakat bu sperm yenilenmesine tıpta 90 gün diyor. Fakat bazı bünyelerde de 6 ay ve sonrası diye bakılıyor. Ben burada gün sayısı olarak dedim. Yoksa hiçbir şeyin garantisi yok. Herşey Allahın izni ile olur.

ben zaten tüp bebeğe karar vermişken burada görünce bu kürü hadi bunu da deneyeyim demiştim ama daha fazla beklemek zor geliyor artık zaten öncesinde de 2seneye yakın oldu deniyorduk. zaman geçtikçe psikoloji git gide yıpranıyor şu an durumum varken yapacağım tüp bebeği gerisi Allaha kalmış. desteği için herkese teşekkür ederim. bu arada spermlerin yenilenme süresi vs hakkında bilgim var fen öğretmeniyim ama bunlar kadar bu yöntemlerin kanıtlanmış etkisinin olmadığını biliyorum birazda bilime yönelelim bakalım :))

arkadaşlar zaten bizim gibilerden normal psikoloji beklememek lazım anlık karar değişimi ile yine küre devam etme kararı aldık, ikinci 45 günü tamamlıyacağız 100 gün dolsun totalde tekrar test yapıcaz. düşük morfoloji ile tüp bebekte de sıkıntı yaşamaktan korktum oturup mantıklı düşününce. bütçemi de ayarladım zaten yaz tatili olmadı ağustosta mecburen tüp bebek zaten. sizlerin de durumlarını merak ediyorum. takipteyim, hepinize dua ediyorum...

Bence doğru bir karar vermişsin... Tüp bebek eğer olumsuz olursa zor bir süreç morali hep yüksek tutmak gerekiyor. Benim tüp bebekten bir kızım var 2 de tuttu. Sonra ikinci bebek için iki tüp bebek yaptırdım normal döllenmedi

Son düzenleme:
sizin tek sorun morfolojimi?

sizin tek sorun morfolojimi?
morfoloji %1 1-3 arası değişiyordu testlerde ileri hareketli %14 olmak üzere toplam %45 civarı hareketli sayı ise 40milyon küsürlerde. sayı düşük sayılmaz hareketli sayısının artması lazım bir de heralde

Merhaba hanımlar biz kürde ilk 45 günü tamamladık durumumuzu paylaşmak istedim
Aslında hiç beklentimiz olmadan öylesine bir test yaptırdık.
Sonuç inanılmaz %7-10 larda gezen ileri hızımız 50lere çıkmış, morfoloji 2 den 3e çıkmış.
72-80 günlük sperm yenilenme süresi dolmadan bu sonuç bizi çok şaşırttı
Önce Allah'ın izni sonra aktar-kür sayesinde resmen olmaz denileni yaşıyoruz.
İnşallah 90 günü tamamladığımızda da durum yine güzel, daha da güzel olur.
Elbette bünyeden bünyeye farkeder durum ama sakın inancınızı umudunuzu yitirmeyin!

canım çok sevindim sizin için, 2. 45 günlük periyodu bitirince herşey daha iyi olacaktır eminim.
sayınızda problem var mıydı? ve başka şeyler kullandınız mı bununla beraber?
güzel haberler gelicek bu topicten daha:) hadi hayırlısı

Canım ne güzel ya çok sevindim. Kür dediğin tam olarak hangi kür neler yaptınız anlatır mısın

Hem sizin hem bizim adimiza cok sevindirici bi haber bu :) Darisi bebek haberine insallah..

İnşallah canım teşekkür ederim:)
Sayıda problem yoktu, sayı zaten iyiydi ama ona rağmen 50 milyon kadar artmış totalde, ml.de de 5 milyon.Hız ve morfoloji idi sorun.
Kürden başka hiç bir şey kullanmadık ondan önceki aylarda denemediğimiz kalmamıştı ve en son artık bırakmış vaziyette sadece kürü kullandık.Şükürler olsun bu kez etki etmiş gibi görünüyor umarım ikinci 45 lik dönem sonunda da sevincimiz sürüyor olur.
Benim bu işten anladığım bünyeye göre kimine erken kimine vaktinde kimine geç etki ediyor ama mutlaka etki ediyor asla pes etmesin kimse ben de bu topiğe çok inanıyorum daha çok güzel haber gelecek Allah'ın izniyle ama erken ama geç olacak.. :) Allah hepimize güzel hayırlı haberler nasip etsin..

Canım ne güzel ya çok sevindim. Kür dediğin tam olarak hangi kür neler yaptınız anlatır mısın

Bu sayfada hepimizin bahsettiği apiterapist (aktar) Metin beyin hazırladığı kür canım yani macun-karışım. Sadece onu kullandık

Hem sizin hem bizim adimiza cok sevindirici bi haber bu :) Darisi bebek haberine insallah..

Teşekkür ederim inşallah :) dediğiniz gibi hepimiz için güzel bir haber ben bu sayfayla yeniden umut ettim yeniden başladım ve hep güzel haber aradı gözlerim umutlarımı güçlendirmek için, topikçe devam, güzel haberler artarak devam edecek sayfada inanıyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun şifa versin, hepimize güzel haberler nasip etsin..

Kızlar merhaba,
Biz de eşimle yaklaşık bir buçuk yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Eşim bu ay ilk defa test yaptırdı. O da aşılama yaptıracağımız içindi. Ancak malesef aşılmam tutmadı çok büyük bir yıkım oldu bu benim için. Eşimin sperm testi sonucu toplam sperm sayısı 17 milyon- hareket % 35- morfoloji % 1 . İnternette aramak yapmaktan araştırmaktan yoruldum psikolojim altüst oldu. morfoloji sorununu araştırırken bu sayfayı buldum. Burda görüyorum ki benim gibi bu sorunla uğraşan çok kişi var. Lütfen bana da yardımcı olur musunuz. Bahsettiğiniz apiterapistin numarasını bu sayfadan aldım ama arayıp aramamak konusunda kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…