Hadi hayırlısıbugün yaptırdı eşim sonuçlar akşama doğru çıkacak sonucu bildireceğim :)
Merak ettik arkadaşım ne oldu sonuç ?bugün yaptırdı eşim sonuçlar akşama doğru çıkacak sonucu bildireceğim :)
canım benim canını sıkma. gerçi tüp bebek yapmaya karar verdim demişsin ama keşke bi 3 aya tamamlasaydınız, daha düzgün sonuç çıkardı bence. hakkımızda hayırlısı olsun...merhaba arkadaşlar sonuşları anca bugün alabildik. maalesef beklediğiniz umut benden gelemeyecek sonuçlarda hiç bir gelişme yok gerileme de var denemez ama olumlu değil. morfoloji %1 zaten 1-3 arası değişiyordu testlerde ileri %14 olmak üzere toplam %45 civarı hareketli sayı ise 40milyonlarda totalde. normal yoldan bir gebelik için şansım çok çok düşük anlayacağınız. 45 günlük kür bir işe yaramadı gibi, ha spermin yenilenme süresi 3 ay bildiğim kadarıyla ama birazda olsa olumlu bir gelişme olmadığından ve daha fazla beklemek istemediğimden bu ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum kürlere vereceğim parayı oraya ayıracağım. ayrıca biz bu kürün yanında sabah akşam proxeed de kullanmıştık o da bir işe yaramadı demek ki. benim durumum böyle arkadaşlar umarım sizler güzel haberler verirsiniz. hepimize bir an önce anne olmak nasip olur inşallah...(bu arada hiç hüsrana uğramadım bunu da denemiş olduk aklımda kalmaz en azından)
rabbimin vardır bir bildiği. bu aralar hep kötü haber alıyorum iyice umutlarım tükendi benımde. inşallah bebeğin çok bekletmeden gelir canım.merhaba arkadaşlar sonuşları anca bugün alabildik. maalesef beklediğiniz umut benden gelemeyecek sonuçlarda hiç bir gelişme yok gerileme de var denemez ama olumlu değil. morfoloji %1 zaten 1-3 arası değişiyordu testlerde ileri %14 olmak üzere toplam %45 civarı hareketli sayı ise 40milyonlarda totalde. normal yoldan bir gebelik için şansım çok çok düşük anlayacağınız. 45 günlük kür bir işe yaramadı gibi, ha spermin yenilenme süresi 3 ay bildiğim kadarıyla ama birazda olsa olumlu bir gelişme olmadığından ve daha fazla beklemek istemediğimden bu ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum kürlere vereceğim parayı oraya ayıracağım. ayrıca biz bu kürün yanında sabah akşam proxeed de kullanmıştık o da bir işe yaramadı demek ki. benim durumum böyle arkadaşlar umarım sizler güzel haberler verirsiniz. hepimize bir an önce anne olmak nasip olur inşallah...(bu arada hiç hüsrana uğramadım bunu da denemiş olduk aklımda kalmaz en azından)
Hakkinizdan hayırlısı olsun canim seni bekliyorduk oyle.. Vardir elbet hepimizin bir zamani ama beklemek sabretmek zaman gectikce zor geliyormerhaba arkadaşlar sonuşları anca bugün alabildik. maalesef beklediğiniz umut benden gelemeyecek sonuçlarda hiç bir gelişme yok gerileme de var denemez ama olumlu değil. morfoloji %1 zaten 1-3 arası değişiyordu testlerde ileri %14 olmak üzere toplam %45 civarı hareketli sayı ise 40milyonlarda totalde. normal yoldan bir gebelik için şansım çok çok düşük anlayacağınız. 45 günlük kür bir işe yaramadı gibi, ha spermin yenilenme süresi 3 ay bildiğim kadarıyla ama birazda olsa olumlu bir gelişme olmadığından ve daha fazla beklemek istemediğimden bu ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum kürlere vereceğim parayı oraya ayıracağım. ayrıca biz bu kürün yanında sabah akşam proxeed de kullanmıştık o da bir işe yaramadı demek ki. benim durumum böyle arkadaşlar umarım sizler güzel haberler verirsiniz. hepimize bir an önce anne olmak nasip olur inşallah...(bu arada hiç hüsrana uğramadım bunu da denemiş olduk aklımda kalmaz en azından)
canım bu işin garantisi olmazki45 günde birşey beklemek doğru değil bence kaldıki 6 aya daha çok garanti veriliyor. Birde spermelerde iyileşme olduğu zaman önce değerleri düşüyor sonrasında yükseliyor diye biliyorum ben
Tabii ki garantisi olmaz değerler düşükken bile bir bakmışsın hamile kalanlar bunları duyuyoruz. Fakat bu sperm yenilenmesine tıpta 90 gün diyor. Fakat bazı bünyelerde de 6 ay ve sonrası diye bakılıyor. Ben burada gün sayısı olarak dedim. Yoksa hiçbir şeyin garantisi yok. Herşey Allahın izni ile olur.canım bu işin garantisi olmazki
Bence doğru bir karar vermişsin... Tüp bebek eğer olumsuz olursa zor bir süreç morali hep yüksek tutmak gerekiyor. Benim tüp bebekten bir kızım var 2 de tuttu. Sonra ikinci bebek için iki tüp bebek yaptırdım normal döllenmediarkadaşlar zaten bizim gibilerden normal psikoloji beklememek lazım anlık karar değişimi ile yine küre devam etme kararı aldık, ikinci 45 günü tamamlıyacağız 100 gün dolsun totalde tekrar test yapıcaz. düşük morfoloji ile tüp bebekte de sıkıntı yaşamaktan korktum oturup mantıklı düşününce. bütçemi de ayarladım zaten yaz tatili olmadı ağustosta mecburen tüp bebek zaten. sizlerin de durumlarını merak ediyorum. takipteyim, hepinize dua ediyorum...
sizin tek sorun morfolojimi?arkadaşlar zaten bizim gibilerden normal psikoloji beklememek lazım anlık karar değişimi ile yine küre devam etme kararı aldık, ikinci 45 günü tamamlıyacağız 100 gün dolsun totalde tekrar test yapıcaz. düşük morfoloji ile tüp bebekte de sıkıntı yaşamaktan korktum oturup mantıklı düşününce. bütçemi de ayarladım zaten yaz tatili olmadı ağustosta mecburen tüp bebek zaten. sizlerin de durumlarını merak ediyorum. takipteyim, hepinize dua ediyorum...
morfoloji %1 1-3 arası değişiyordu testlerde ileri hareketli %14 olmak üzere toplam %45 civarı hareketli sayı ise 40milyon küsürlerde. sayı düşük sayılmaz hareketli sayısının artması lazım bir de heraldesizin tek sorun morfolojimi?
canım çok sevindim sizin için, 2. 45 günlük periyodu bitirince herşey daha iyi olacaktır eminim.Merhaba hanımlar biz kürde ilk 45 günü tamamladık durumumuzu paylaşmak istedim
Aslında hiç beklentimiz olmadan öylesine bir test yaptırdık.
Sonuç inanılmaz %7-10 larda gezen ileri hızımız 50lere çıkmış, morfoloji 2 den 3e çıkmış.
72-80 günlük sperm yenilenme süresi dolmadan bu sonuç bizi çok şaşırttı
Önce Allah'ın izni sonra aktar-kür sayesinde resmen olmaz denileni yaşıyoruz.
İnşallah 90 günü tamamladığımızda da durum yine güzel, daha da güzel olur.
Elbette bünyeden bünyeye farkeder durum ama sakın inancınızı umudunuzu yitirmeyin!
Canım ne güzel ya çok sevindim. Kür dediğin tam olarak hangi kür neler yaptınız anlatır mısınMerhaba hanımlar biz kürde ilk 45 günü tamamladık durumumuzu paylaşmak istedim
Sonuç inanılmaz %7-10 larda gezen ileri hızımız 50lere çıkmış, morfoloji 2 den 3e çıkmış.
Elbette bünyeden bünyeye farkeder durum ama sakın inancınızı umudunuzu yitirmeyin!
Hem sizin hem bizim adimiza cok sevindirici bi haber bu :) Darisi bebek haberine insallah..Merhaba hanımlar biz kürde ilk 45 günü tamamladık durumumuzu paylaşmak istedim
canım çok sevindim sizin için, 2. 45 günlük periyodu bitirince herşey daha iyi olacaktır eminim.
sayınızda problem var mıydı? ve başka şeyler kullandınız mı bununla beraber?
güzel haberler gelicek bu topicten daha:) hadi hayırlısı
Canım ne güzel ya çok sevindim. Kür dediğin tam olarak hangi kür neler yaptınız anlatır mısın
Hem sizin hem bizim adimiza cok sevindirici bi haber bu :) Darisi bebek haberine insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?