Merhaba arkadaşlar benim eşimin hem sayısı ve hızı çok düşük ve morfoloji % 0 sayı için proxeed plus kullandık ve tam sper sayısı arttı derken morfolojinin 0 olduğunu sayı artsada bi önemi olmadığını öğrendik ve ilaçı bıraktı şimdi ne yapcaz nasıl olucak bilmiyorum lütfen yardım edin
Merhaba arkadaşlar benim eşimin hem sayısı ve hızı çok düşük ve morfoloji % 0 sayı için proxeed plus kullandık ve tam sper sayısı arttı derken morfolojinin 0 olduğunu sayı artsada bi önemi olmadığını öğrendik ve ilaçı bıraktı şimdi ne yapcaz nasıl olucak bilmiyorum lütfen yardım edin
Yok canım.Benim eşim ilacı bile zor içen bir insan:) Sigaranın etkisi oluyo demek ki.Aman içmesin en azından çocuk olana kadar.Bizim böyle nasıl olacak bilmiyorum.Tamam ameliyat oldu ama sigara engel olur diye korkuyorum şimdide.
Eşim doktorun tavsiyesiyle sigarayı bıraktı ardından proxeed kullandı iki ay morfoloji çıkacağına düştü.
sonra biraz araştırdım herkez keçiboynuzu küründen bahsediyordu denedik iki üç ay . yüzde yirmilerden %52ye çıktı ama kürü bırakınca yine % 25e düştü