Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım.Benim eşim ilacı bile zor içen bir insan:) Sigaranın etkisi oluyo demek ki.Aman içmesin en azından çocuk olana kadar.Bizim böyle nasıl olacak bilmiyorum.Tamam ameliyat oldu ama sigara engel olur diye korkuyorum şimdide.Sigarayı benim eşimde bırktı 1 aydir.
Sdce sigara mi baska bsy yokmu yukselmesine etken?
Selam Arkadaslar
Morfolojisi düşük olup ilaç, kür, vitamn vs.kullanip yukselten var mi?
Morfolojiyle nasıl başa ciktiniz?
Ne kullandiniz peki canim yazarsan cok sevinirizEsimin morfolojisi %2 den %3 e ileri har.%3 ten %5 e cikti iyi mi kötümu bilmiyorum bakalim hayirlisi
Canim proxed kullandik bide 21 gun köy yumurtasina bal karistirip icti esim cok az da olsa ilerlediNe kullandiniz peki canim yazarsan cok seviniriz
Cevabin icin tesekkur ederim canimCanim proxed kullandik bide 21 gun köy yumurtasina bal karistirip icti esim cok az da olsa ilerledi
Esimin morfolojisi %2 den %3 e ileri har.%3 ten %5 e cikti iyi mi kötümu bilmiyorum bakalim hayirlisi
Canim proxed kullandik bide köy yumurtasinin sarisiyla bali karistirip yedi esim 21 gün boyunca baska bise yapmadikKullandıklarınızdan Bahsedermisin Canım. Yükselten etkenler neler ?