Saç Rengi ve Saç Boyama Morfose bitkisel saç açıcıcı toz kullananlar

cotton_hearts

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
16
2
6
35
Ankara
Kızlar palette saç açıcı kullandım saçlarımı açtı fakat şöyleki bol bol sürmek gerektiğini farkettim çok iyi sürülen bölgelerde sonuç çok iyi saçları uzun ve gür olan birisi olarak bunun içinde en az 5 kutu almam lazım araştırdım morfose bitkisel içerikli saç açıcı mavi toz var fiyatıda gayet uygun 400 gr. şeklnde 15-20 tl. civarlarında alınan yere göre ortalama bu fiyatlarda 1.000 ml. de aynı markanın 30 volümlük oksidan ı alırsam oda 7-8 tl. civarlarında saçıma rahatça bol bol uygularım gibi geliyor bu ürünleri deneyen var mı? doğumdan önce çalışırken sık sık kuaförlerde saç açtırdım hem çok yıpranıyor hemde çok para gidiyor palette ile deneyince gördüm ki hem aşırı bir yıpranma olmuyor hemde gayette iyi açılıyor tek sorun azıcık çıkıyor içinden o açıdan bunu denemek istiyorum denedikten sonra paylaşım yapacağım.kullananlardan yorum istiyorum

Merhaba ;

Benim eşim bayan kuaförü Morfose iyi bir marka ama eşim açıcı olarak igora kullanıyor oda mavi ama igoradan daha memnun olduğunu söylüyor ve saçı yıpratmıyor.Ama evde saç açma işlemi çok riskli kuaförler bile yakıyor çok dikkatli yaptır bence.

Evet uzun süre röfleli kullanan birisi olarak riskli olduğunu tahmin edebiliyorum ancak istediğim renk çok iddialı olmadığı için evde kotararım gibi geliyor şöyleki platin sarı istemiyorum küllü kumral istiyorum kuaförler kaç kez saçlarımı yaktı ve istenilen sonucu sağlayamıyorlar tabii hepsini katmıyorum çok profesyonel olanlar var muhakkak ama o noktada da fiyat işin içine giriyor

Şuan saçın ne renk tam olarak.Açıcı sürülen saça tekrar açıcı uygulamak çok riskli hele saçın işlem görmüşse yanma ihtimali çok yüksek.Birde kendi kendine yapmıycaksın dimi eli yatkın bi arkadaşına uygulattır devamlı kontrol edip istediğin renkte açılınca hemen yıkamalısın bir kaç dakika fazla durması bile saçı yakmaya kopmalara neden olabiliyor.

saçım bayağı koyu kahveydi açıcı yaptım demiştim ya ondan sonra koyu turuncu oldu üstüne öyle kullanamayacağım için palette 7.65 altın sarılı toffe uyguladım kızılımsı bir kahve oldu ama istediğim ton değil buda beğenildi ama ben küllü kumral istiyorum ama netice itibarı ile saçım eskiye oranla 2-3 ton açıldı sanırsam bir daha açmam lazım istediğim renk için onu da üstü üste yapmak dediğiniz gibi saçı yakabilir zaten bir süre böyle kullanayım bu renk de fena durmadı 2 ay sonra yapayım diyorum yeterli bir ara mı? yoksa genede yanar mı

Canım kusura bakma çıkmıştım arkadaşlarım gelmişti.İki ay iyi bir ay bile yeterli saçın sağlıklı ise istediğin rengi yakalayana kadar beklet arada sil ucunu açıcının öyle bak açıcı saçtayken daha açık görünüyo yıkayınca daha koyu düşüyor.

rengim bu sence ikinci açma ve tekrar aynı renge boyama daha iyi sonuç verirmi birde renk nasıl iyi mi

Eklentiler

• $CIMG1601.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 5.665
mrb bir sene boyunca siyah kullan dığım saçlarımı kuaförde açtırarark orta kahve tonlarına açtırdım. onbes gün sonra ikincikez boya yaptırdığımda koyu olduğu için krepe balyaj yaptırdım. ondan bir aykadar sonrada evde saçımı morfose açıcı kullanarak 3 kişi aynı anda çalışmak koşuluyla yarım saat bekleterk açtım.
Haftada iki kere
- Bir tutam sinameki demleyip
- Bir adet bemiks ampül
- Bir yemek kaşığı badem yağı .susam yağı, zeytinyağı , bir yumurta sarısı ekleyerek minimun 2 saat max 5-6 saat streçleyip üstüne sıcak havlu sararak
bakım yapıyorum...

MORFOSENİN ARGAN YAĞLI SAÇ SERUMUNUDA HERGÜN SADECE SAÇ UÇLARIMA UYGULAYARAK

SAÇLARIMA BOLCA BAKIM YAPMAYA ÇALIŞIYORUM...

SONUÇ:

SAÇUÇLARIMDA KURUMA SERTLEŞME VE SAÇ TELLERİMDE İNCELMEDE VAR AMA DYANILMAZ DEĞİLLER TÜM BUNLARI UYGULADIKDAN SONRA SAÇLARIM İPEK GİBİ OLUYO ...
SAÇ RENGİM HENUZ OTURMADI FAKAT İDYEDİĞİM TONA YAKIN KISACASI HALİMDEN MEMNUNUM...

BENİM FİKRİM ASIL KONU AÇICININ MARKASI DEĞİLDE UYGULAMA BİÇİMİ VE TABİKİ UYGULAMA SÜRESİ ÇOK ÖNEMLİ...

bu ürünü kullanmış biri olarak uyarıyorum dikkatli ol.saçının gözükmeyecek bir tarafında dene kutunun üstünde 30 40 dakika bekletin yazıyor ama süreyi senin ayarlaman lazım.benim saçımı 15 dakikada açtı.saçın gürse her tarafı aynı tonda açman mümkün olmayacaktır.yıpratıyor mu evet yıpratıyor hatta saçı lastik haline getiriyor

sormak ve bilen varsa cevap almak istiyorum..
morforse saç açıcı aldım,beyaz olanı..birde mavi olanı var bu saç açıcının..fark var mı arasında?yıpranma açısından hangisi etkisiz..

saçım boyalı 1hafta oldu boyayalı uclarını platıne kadar acmak ıstıyorum manıc panıcle boyuycam nasıl acabılırım yakmadan

Eklentiler

• 12571396_10205944043383444_1553537669_n.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 1.190
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…