Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunUmarım kimse sevdikleriyle sınanmasın ama ölüm maalesef hayatımızın gerçeğinormalde dik duran metanetli bir yapım vardır ama sevdiklerim söz konusu olunca metanet diye birşey kalmıyor, bunu babamı kaybedince daha iyi anladım, hele ölüm ani gelince kendinizi ölüm gerçeğine alıştıramadan kopmak neyse öyle işte.
Allah razı olsun ,teşekkür ederimHemşire olduğum için her türlü kokuya alışkınım .Hatta o "ölü kokusu "na bile . Babam kendi çalıştığım hastanede vefat etti her birime istediğim zaman girip çıkabilecek durumdayken asla morga gidip babamı o şekilde görmek istemedim görmedim de.Cunku bu başka birşey ,çünkü o benim babam ve ben onu hep mis kokusu güzel pembe yanakları ,guler yüzü ile hatırlamak istedim .Basınız sağolsun
Bu duygudan kurtulmaya çalışın .Kayınpederinizle iyi anıları canlandirin gözünüzde .
Kesinlikle koku içine işleyen bi koku.Basiniz sagolsun. Gercekten kotu bir koku. Saca tirnaga siniyor dus almadiysaniz alin hatta birkac kez alin. Zamanla geciyor.
Eşime destek olmak istedim.Keşke hiç girmeseydiniz ben yapamazdım
Yok kötü değildi ,Bence hiç kimse yakinini imkanı varsa morgda gormemeli. Yıkandıktan sonra görmeli. Çok farkediyor. Ve insanın aklında o kötü hal kalıyor. Ben öldüğümde de kimse morgta görmesin diye vasiyet edeceğim. Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin. Düşünmemeye çalışın. O kokular içinde çalışmak zorunda olan insanlar da var. Sadece sağlıklı günlerini düşünün.
Allah razı olsunBaşınız sağ olsun Rabbim sabır versin ailenize
Bazıları koku olmaz diyor ama benim girdiğimde bariz et kokusu böyle tuhaf bi koku vardı.tarif etmek zor ama yeni kesilmiş et kokusu gibi çiy bi kokuBende saglikciyim staj yaparken meraktan girip arkadasimla bakmistik unutamam. Koku benide cok etkilemisti sabunlu suyla burnumu cook yikamistim neyse benimde ilk hafta yedigim herseyden tiksindigim oluyordu. Ama unutursun dusunmemeye calis. Aklina gelince baska seyler dusunmeye calis.
Çiy et kokusu gibi,yeni kesilmiş et kokusu gibi tuhaf keskin bi koku ama rahatsız edecek boyutta değil.burnum hassastır çok belkide ben daha çok farkettim..Basınız sagolsun.
Koku ne kokusu ben bır turlu anlamadım ?
Eşim kararsızdı girmek istiyordu çünkü babası işe ölmeden önce küstü alkol sigara bırakmadığı için.Niye siz morga girdiniz ki?
Esiniz girseydi.
Basiniz sagolsun
Sağolun teşekkür ederim.öncelikle başınız sağolsun
ama gereksiz bir davranış sergilemişsiniz morga girmekle ,
Cesaretliymissiniz vallaEşim kararsızdı girmek istiyordu çünkü babası işe ölmeden önce küstü alkol sigara bırakmadığı için.
Son gün hiç konuşmamışlardı.
Bende beraber girelim ona onu nekadar sevdiğini söyle dedim.destek amaçlı yani.
Canım Allah razı olsun geçti şükürBasiniz sagolsun Allsh merhametiyle muamele etsin.
Cenaze olaylari bittikten sonra kafaniz dagilir unutursunuz iyi cesaretliymissiniz masaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?