Ay yapmayın, valla iki hafta geçmez bunlarMalesef ya ilk anda da müdahele edilmediyse , ne denesen de pek etkisi olmuyor
Sadece suyla mı ıslatarak yapayım?Diş fırçası ile masaj yap sanırım artık sıcak uygulamak gerekiyor
pişik kremi sür varsa
Yok pişik kremiyarın krem sera alabilirsin eczaneden genelde ikinci güne geçmiş ya da baya hafiflemiş oluyor
Şincik sevgili şotçım kapıyı açıyorsun, kafayı gömüyorsun, göz şiştiği için morluklar otomatikman geçiyorKızlar selam,
Dün bazı yerlerimde bayağı morluklar olmuş. Ben hiç fark etmedim. Gördüğümden beri de iyice çürüdü o morluklar. Hemen görmediğim için soğuk uygulamadım artık faydası olmaz diye.
Morluklara iyi gelen birkaç merhem buldum ama pazar günü bu saatte eczane bulamam. Evde bulabileceğim, en azından merhem alana kadar morlukların koyulaşmasını engelleyebilecek doğal bir şeyler bilen var mıdır acaba? Dayak yemiş gibiyim
Yok kaza değil çok şükür, spor kazası :)Gecmis olsun ya kaza falan mi gecirdiniz? Soguk kompresin iyi geldigini biliyorum. Direkt buz veya soguk su torbasiyla olabilir.
Not ettim :)Lasonil ya da lasolin tam adindan emin degilim iyi geliyor ogluma sık sık kullaniyorum :)
İstersen önce soğuk uygula sonra fırça ile masaj yapSadece suyla mı ıslatarak yapayım?
Yok bebişim öyle kapıyla falan olmaz, neyse ki mevsim kış da gören aile içi şiddet gördüğümü falan düşünmeyecekŞincik sevgili şotçım kapıyı açıyorsun, kafayı gömüyorsun, göz şiştiği için morluklar otomatikman geçiyor
eheheh
Bende Arnica ve Lasonil var, ben ikisini bir kullandığımdan hangisi daha iyi bilmiyorum.
Gel ben vurayım :) Elim sağlam ağırdır. Lasonil sür, iyi gelir.Yok bebişim öyle kapıyla falan olmaz, neyse ki mevsim kış da gören aile içi şiddet gördüğümü falan düşünmeyecek
Pff bakayım bir var mı Lasonil. Kullanma tarihi geçti diye attım sanki.Gel ben vurayım :) Elim sağlam ağırdır. Lasonil sür, iyi gelir.
Dedikodu yapmıyorum, delüğanlı gibi etiketleyip söylüyorumChess bak dedikodunu yapıyo bu pis şat
Kızım spor yapıyorsun, evinde nasıl lasonil olmaz? Ayrıca da derdini öpeyimwhatsapptan sorsaydın da söylerdim, ilgimi çekmek için KK'yı kullanmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?