Lekeler, Çiller Morluklar hızlıca nasıl geçer?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Elma carpmadan sonra morarmayi engelliyor ama üzerinden zaman geçince faydası olur mu bilmiyorum. Dene istersen.
Elma mı? Hiç duymamıştım.
Lüks restoran yemeği gibi oldum zaten.

Biberiye yatağında nar çekirdeği ve kantaron soslu elmalı biftek shot.

Spor nedeniyle olsa da aksiyon istiyorum ben, bu yüzden başka sebeple olmuş gibi davranacağım Davranışımda şu:

Geçmiş olsun bir içim shotım

Nie oldu morluklar..yeri önemli

Yoksa bir sevişme vakasımı ne iyi gelir bilmiyorum kapalı giyinmek bi kaç gün en iyisi shotçım

Küçük kızım var, Hirudoid Forte Jel tavsiye ederim. Morarma,şişme vb durumlarda gayet etkili,ağrı varsa ağrıyıda alıyor. Spor yapıyorsanız evde bulundurun derim

Nie oldu morluklar..yeri önemli
Kolumda, göğsümde ve bacağımda var görebildiğim kadarıyla

Yoksa bir sevişme vakasımı ne iyi gelir bilmiyorum kapalı giyinmek bi kaç gün en iyisi shotçım
Neyse ki mevsim kış zaten kapalı giyiyorum bibi de acıyiii

Küçük kızım var, Hirudoid Forte Jel tavsiye ederim. Morarma,şişme vb durumlarda gayet etkili,ağrı varsa ağrıyıda alıyor. Spor yapıyorsanız evde bulundurun derim
Tamam bunu da alayım. Resmen hepsinden az az ortaya yap diyeceğim eczaneye

Shot et basabilirsin. Morlugu hemen alır.

He he spordan.
Kartol koy ustune. Ya da et. Anam iki de bir disarida yuvarlaniyo et basiyoruz biz geciriyor.

Lasonil iyi geliyor morluklara,aradada buz koy moraran yerlere ..

Durduk yere demedim ki? Hatta 2. sayfada da yazdım spor kazası diye. Sadece ben morardığını sıcağı sıcağına fark etmedim, geç gördüm.
Canım naparken morardigini yazsaydin sende sayfa sayfa ne olmuş diye aramıyoruz başlığa göre yorum yapıyoruz. Geçer 2haftaya olduğuna göre krem falan geçirmez

Sonradan olan morlukların nasıl geçtiğini bilmiyorum ama ben oğlum küçükken düştüğünde morarmaması için hemen oraya azıcık margarin sürüyordum. Ne morarma ne de şişme oluyordu.

Sonradan olan morlukların nasıl geçtiğini bilmiyorum ama ben oğlum küçükken düştüğünde morarmaması için hemen oraya azıcık margarin sürüyordum. Ne morarma ne de şişme oluyordu.
Margarin mi? Hiç duymamıştım daha neler duyacağım bakalım.
O zaman bir daha morarırken fark edersem bir deneyeyim.

Her evde olması gereken BİBERİYE YAĞI kesinlikle 2. gün morluklardan eser kalmıyor,kızım için evimde sürekli bulundururum ...

Margarin mi? Hiç duymamıştım daha neler duyacağım bakalım.
O zaman bir daha morarırken fark edersem bir deneyeyim.
Bence dene. Morarmadığını göreceksin. Küçük çocuklar düştüğünde hemen margarin sürersen ne morarma ne de şişlik oluyor.

Her evde olması gereken BİBERİYE YAĞI kesinlikle 2. gün morluklardan eser kalmıyor,kızım için evimde sürekli bulundururum ...
Annem kantaron kullanıyor genelde, biberiye de kokusunu sevmediğim için hiç kullanmam ama bu kadar iyiyse tamam akşam dönerken mutlaka alayım. Teşekkür ederim.

Bence dene. Morarmadığını göreceksin. Küçük çocuklar düştüğünde hemen margarin sürersen ne morarma ne de şişlik oluyor.
Tamamdır bu aklımda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…