Elma mı? Hiç duymamıştım.Elma carpmadan sonra morarmayi engelliyor ama üzerinden zaman geçince faydası olur mu bilmiyorum. Dene istersen.
Hahaha ekşınSpor nedeniyle olsa da aksiyon istiyorum ben, bu yüzden başka sebeple olmuş gibi davranacağımDavranışımda şu:
Geçmiş olsun bir içim shotım
Kolumda, göğsümde ve bacağımda var görebildiğim kadarıylaNie oldu morluklar..yeri önemli
Neyse ki mevsim kış zaten kapalı giyiyorum bibi de acıyiiiYoksa bir sevişme vakasımıne iyi gelir bilmiyorum kapalı giyinmek bi kaç gün en iyisi shotçım
Tamam bunu da alayım. Resmen hepsinden az az ortaya yap diyeceğim eczaneyeKüçük kızım var, Hirudoid Forte Jel tavsiye ederim. Morarma,şişme vb durumlarda gayet etkili,ağrı varsa ağrıyıda alıyor. Spor yapıyorsanız evde bulundurun derim
2 gün oldu, faydası olur mu?Shot et basabilirsin. Morlugu hemen alır.
2 gün oldu, faydası olur mu?
Tamam akşam bir de et deneyeyim. Teşekkürler :)He he spordan.
Kartol koy ustune. Ya da et. Anam iki de bir disarida yuvarlaniyo et basiyoruz biz geciriyor.
Kızlar selam,
Dün bazı yerlerimde bayağı morluklar olmuş. Ben hiç fark etmedim. Gördüğümden beri de iyice çürüdü o morluklar. Hemen görmediğim için soğuk uygulamadım artık faydası olmaz diye.
Morluklara iyi gelen birkaç merhem buldum ama pazar günü bu saatte eczane bulamam. Evde bulabileceğim, en azından merhem alana kadar morlukların koyulaşmasını engelleyebilecek doğal bir şeyler bilen var mıdır acaba? Dayak yemiş gibiyim
Canım naparken morardigini yazsaydin sende sayfa sayfa ne olmuş diye aramıyoruz başlığa göre yorum yapıyoruz. Geçer 2haftaya olduğuna göre krem falan geçirmezDurduk yere demedim ki? Hatta 2. sayfada da yazdım spor kazası diye. Sadece ben morardığını sıcağı sıcağına fark etmedim, geç gördüm.
Margarin mi? Hiç duymamıştım daha neler duyacağım bakalım.Sonradan olan morlukların nasıl geçtiğini bilmiyorum ama ben oğlum küçükken düştüğünde morarmaması için hemen oraya azıcık margarin sürüyordum. Ne morarma ne de şişme oluyordu.
Bence dene. Morarmadığını göreceksin. Küçük çocuklar düştüğünde hemen margarin sürersen ne morarma ne de şişlik oluyor.Margarin mi? Hiç duymamıştım daha neler duyacağım bakalım.
O zaman bir daha morarırken fark edersem bir deneyeyim.
Annem kantaron kullanıyor genelde, biberiye de kokusunu sevmediğim için hiç kullanmam ama bu kadar iyiyse tamam akşam dönerken mutlaka alayım. Teşekkür ederim.Her evde olması gereken BİBERİYE YAĞI kesinlikle 2. gün morluklardan eser kalmıyor,kızım için evimde sürekli bulundururum ...
Tamamdır bu aklımda olsun.Bence dene. Morarmadığını göreceksin. Küçük çocuklar düştüğünde hemen margarin sürersen ne morarma ne de şişlik oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?