- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Morarmaların sebebi ne acabaaağğğKızlar selam,
Dün bazı yerlerimde bayağı morluklar olmuş. Ben hiç fark etmedim. Gördüğümden beri de iyice çürüdü o morluklar. Hemen görmediğim için soğuk uygulamadım artık faydası olmaz diye.
Morluklara iyi gelen birkaç merhem buldum ama pazar günü bu saatte eczane bulamam. Evde bulabileceğim, en azından merhem alana kadar morlukların koyulaşmasını engelleyebilecek doğal bir şeyler bilen var mıdır acaba? Dayak yemiş gibiyim
Gecen yıl trafik kazasi gecirmistim vücudumun cesitli yerlerinde morluklar vardı. Annem nar çekirdeği yağı sürdü iki günde morluklarn hepsi gitti.Tabii bunu söylüyorum da bu saatte nar çekirdeği yağını nerden bulcaksnz onu bilemiyorum :) :)Kızlar selam,
Dün bazı yerlerimde bayağı morluklar olmuş. Ben hiç fark etmedim. Gördüğümden beri de iyice çürüdü o morluklar. Hemen görmediğim için soğuk uygulamadım artık faydası olmaz diye.
Morluklara iyi gelen birkaç merhem buldum ama pazar günü bu saatte eczane bulamam. Evde bulabileceğim, en azından merhem alana kadar morlukların koyulaşmasını engelleyebilecek doğal bir şeyler bilen var mıdır acaba? Dayak yemiş gibiyim
Terbiyesiz.Morarmaların sebebi ne acabaaağğğ
Biberiye yağı hafifletiyor baya, yarın eczaneden önce aktara uğra...
Çok geçmiş olsun.Gecen yıl trafik kazasi gecirmistim vücudumun cesitli yerlerinde morluklar vardı. Annem nar çekirdeği yağı sürdü iki günde morluklarn hepsi gitti.Tabii bunu söylüyorum da bu saatte nar çekirdeği yağını nerden bulcaksnz onu bilemiyorum :) :)
Terbiyesiz.
Biberiye çok kötü kokuyor ya ıyk.
Çok geçmiş olsun.
Annemle de konuştum, zeytinyağlı kantaron bırakmış dolapta, onu sür dedi. Bir deneyeyim bakayım. Nar çekirdeği yağını da yarın aktara sorayım, sep'in biberiyesiyle beraber. Ne bulursam sürmeyi planlıyorum da
Teşekkür ederim.
Tinerci olacak kadınmışsın Sep, biberiye yağı koklanır mı layn?Ben seviyorum onun kokusunu yaw. Arada açıp koklayip kapatıyorum.
Durduk yere demedim ki? Hatta 2. sayfada da yazdım spor kazası diye. Sadece ben morardığını sıcağı sıcağına fark etmedim, geç gördüm.Durduk yere morluk derken? Morluklar darbe sonucu deri altindaki kılcal damarlardan vucut içine sizan kandan kaynaklanır. Direk buz koymak gerekir ki akan kan dursun. Bence bir doktora git sen, durduk yere nasil oluyorsa artik..
Tamam benzin veya uhu kokusu güzeldir de biberiye la.Tinerci olacak kadınmışsın Sep, biberiye yağı koklanır mı layn?
Aman bi o kiblicem der bi bu kibliyim der. Kible lan, kible de kurtulalım hepimiz. İstemiyonuz zaten beni anladım ben.
Ay ben seni seviyom sevmem mi de işte kötü alışkanlıkların varAman bi o kiblicem der bi bu kibliyim der. Kible lan, kible de kurtulalım hepimiz. İstemiyonuz zaten beni anladım ben.
Ben kendimi kibledim siz zahmet etmeyin.. ama yanımda sizi de götürüyorum geyikten.Bana da profilimde danua dedi terbiyesiz kadın.
Kızım bir rahat dur şurada ciddili bir konum var. Ya vallahi mosmorum yani, hastaneye gidip darp raporu alsam alırım. Acıyın bana.Ben kendimi kibledim siz zahmet etmeyin.. ama yanımda sizi de götürüyorum geyikten.
Kızım bir rahat dur şurada ciddili bir konum var. Ya vallahi mosmorum yani, hastaneye gidip darp raporu alsam alırım. Acıyın bana.
Bak başlık olmasa ben ne biberiyeyi bilirdim ne nar çekirdeği yağını.
Tinerci olacak kadınmışsın Sep, biberiye yağı koklanır mı layn?
Cherry bifteği ziyan edemem valla, az pişmiş pişirir yerimahahahahha
Shot biftek koy.
Bir de Reparil diye bir jel var super.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?