morluklar

InFlames

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
2.423
2.299
168
çok kafama takmıyordum ama gördükçe moralim bozuluyor kızlar

bacaklarımda yaklaşık dize kadar gelen eski yara izlerinin oluşturduğu morluklar var,
bu morluklar da yazın kedime pire bulaşmıştı,ayak ucumda yattığı için bacaklarımı hep pire yemişti yazın.
ve ben akıllısı çok kaşıdım hep yara oldu kaşıdıkça kanadı falan ( biliyorum çok iğrenç ama hata bende çok uğraştım çok kaşıdım :( )
yazdan kalma pire ısırıkları hatıra olarak bende durmaya devam ediyor.
bunlardan nasıl kurtulabilirim çok kötü gözüküyor ya benek benek morluklar, kızarıklıklar :(
merhem,krem vb. önerileriniz var mı yoksa ömür boyu kalacaklar mı bende :(
geçer diye takmıyordum ama aylar geçti hala duruyorlar :(

çok cazip bir konu değil ama umarım cevap yazarsınız bana :KK53:

Ben de de sivrisinek ısırıkları yüzünden olan o küçük çirkin yaralardan vardı. 60 küsür tane, kaşıyıp yara yapmıştım izi kalmıştı. Önce kükürtlü sabunla yıkayıp temizledim, tabi doktor önerisiyle. Yaralar kaybolup izleri ve sert deri kaldığında da banyo taşıyla keseledim. Kayboldu çoğu.

Ben de de sivrisinek ısırıkları yüzünden olan o küçük çirkin yaralardan vardı. 60 küsür tane, kaşıyıp yara yapmıştım izi kalmıştı. Önce kükürtlü sabunla yıkayıp temizledim, tabi doktor önerisiyle. Yaralar kaybolup izleri ve sert deri kaldığında da banyo taşıyla keseledim. Kayboldu çoğu.

ay gerçekten mi ?
sizin izler nasıldı? yani bende kabuk filan yok sadece kızarıklık ve morluk, gerçekten çok fazlalar.

Komşuda pişer bana da düşer olmuş bu bilgi.Bende de sivrisinek yaraları var,denemek lazım.

ay gerçekten mi ?
sizin izler nasıldı? yani bende kabuk filan yok sadece kızarıklık ve morluk, gerçekten çok fazlalar.

Önce bildiğimiz sivrisinek ısırığıydı, geçmediler böyle küçük pembemsi noktalar olarak kaldılar doğum lekesi misali. Sonra ben oraları kaşıdım :)) yara oldu o yüzden kabuklandı.

Hamilesiniz her kremi ilacı sürmeyin bence bir cilt doktoruna gidin
inşallah geçer

Çay ağacı sabunu bir arkadaşımın kahverengi sivilce lekelerinde işe yaramıştı.

Doğal olduğu için de bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Danışmak için bir cildiyeye gidin derim yine de :)

Çay ağacı sabunu bir arkadaşımın kahverengi sivilce lekelerinde işe yaramıştı.

Doğal olduğu için de bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Danışmak için bir cildiyeye gidin derim yine de :)

çay ağacı sabunu mu ilk kez duydum teşekkürler :)

Back
X