Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları mothercare yurtdışı sitesinden alışveriş yapanlarr

Zeynepce2011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
3.932
24
0
İstanbul
merhaba ben geçen cuma siteden 3 tane tulum istedim kızım için..takip nosu vermedikleri için takip edemiyorum kargoyu..mailleştik 1 ay içinde gelmezse araştırıyolarmış..
aranızda hiç siteden bişeyler isteyen oldumu??

bende mothercareden alışverıs yapmak ıstıyorum ama guvenemıorum.hiç alışverıs yapan yok mu? =((

bende hep bakıyorum indirimli ürünleri falan,
5 gün içinde gelir diyo türkiye için ama
sonucu buraya yazarsan sevinirim

Kızlar 2 Kasım'da verdim hala gelmedi takipsiz olunca böyle oluyo
Mail attım gelmezse gönderiyi atıştıracaz dediler bakalım gelicekmi

Ben Mothercare in ingiliz sitesinden siparis verdim ve iki haftadan az sure icinde teslim edildi hicbir sorun yasamadim, turkiye fiyatlariyla karsilastirinca uzerine kargo eklenmis fiyati bile daha ucuzdu. indirimleri takip edin derim

yurtdışından alışveriş yapacaklara küçük bir önerim var.aldıklarınızın gümrüğe takılmamasını istiyorsanız hediye paketi seçeneğini işaretleyın birkaç euro fazla ödüyorsunuz ama olsun

mothercare alışveriş yapan arkadaşlar orda adres yazarken ülke türkiyeyi seçince yazdığım postakodunu kabul etmiyor. 38000 türkiyenin posta kodunu yazıyorum ama olmuyor site kabul etmiyor siz ne yazdınız yardımcı olursanız sevinirim

bebek arabaları tr ile aynı kıyafetleri incelemedim hiç ama bana pek mantıklı gelmedi, indirimleri takip edersek belki o zaman uyguna gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…