kizlar kilom 88-99 boyum 1.68 yasim 27 ve ben artik zayif olmak istiyorum yaa
aynı yaşta sayılırız benceartık dur deme zamanı sende katıl bize bu kış berraber zayıflayalım yaza çıtır çıtır girelim
üzerine olmayan çok sevdiğin bir kıyafetin varmı yada çok istediğin ama alsam nolucak bana yakışmazki dediğin bir kıyafet benim okadar çok varki
artık uzaktan bakmak değil içlerinde olmak istiyorum sende yapabilirsin bizim zayıflardan neyimiz eksik onların iskeletleride aynı bizimkilerde
aynı yaşta sayılırız benceartık dur deme zamanı sende katıl bize bu kış berraber zayıflayalım yaza çıtır çıtır girelim
üzerine olmayan çok sevdiğin bir kıyafetin varmı yada çok istediğin ama alsam nolucak bana yakışmazki dediğin bir kıyafet benim okadar çok varki
artık uzaktan bakmak değil içlerinde olmak istiyorum sende yapabilirsin bizim zayıflardan neyimiz eksik onların iskeletleride aynı bizimkilerde
senin boyun kac?
aaaah ah kac tane pantolonum var ama olmuyor
nasil katilabilirim size canim,sagol teklifin icin
ama inan ki hic mi hic rahat degilim,hep vücudum yorgun artik bu kilolari tasiyamiyor
artik biktim istedigim gibi giyinememekten.
ben tartida 100 kiloyu görünce öyle bi motive oldum ki
dedim artik bu böyle devam edemez
benim boyum 173 bu arada.
katil bize hep beraber citir olalim
senin boyun kac?
ama inan ki hic mi hic rahat degilim,hep vücudum yorgun artik bu kilolari tasiyamiyor
ama doğru değilmi şimdi :)))))))))))İlahi çok güldüm bulutcum ya
evet canim okudum günlügünü tam olmasada :)
bak suan inan ki belim vücudum öyle yorgun ki bu kilolardan
senin boyun kac?
ama doğru değilmi şimdi :)))))))))))İlahi çok güldüm bulutcum ya
evet canim okudum günlügünü tam olmasada :)
bak suan inan ki belim vücudum öyle yorgun ki bu kilolardan
kızlar bende 160 boyunda 72 kilodayımsizlerin boyu uzunmuş
yaza zayıflayalım mayolu bikinili resmimizi çekip burayada koyup birbirimize gösterelim haa ne dersiniz
bu arada diyetdemisin 'yarımelma'
menülerini paylaşırmısın
sabah 4 dilim kepekli tost ekmek yedim biraz yag ve tulum peyniri,öglen pasta iki dilim az öncede tavuklu anansli curry li yemek bi tabak
haaaaaa
birde ögleden sonra tekrar kepekli ekmek bir dilim ve biraz bide ve yag ile tulum peyniri
kızlar bende 160 boyunda 72 kilodayımsizlerin boyu uzunmuş
yaza zayıflayalım mayolu bikinili resmimizi çekip burayada koyup birbirimize gösterelim haa ne dersiniz
bu arada diyetdemisin 'yarımelma'
menülerini paylaşırmısın
bak 1 haftadır yokum neler olmuş???
cnm öncelikle hoşgeldin
motivasyona hepimiz varız kızlar bilirler ben herkesi kendimle motive etmeye çalışırım sen de katıl aramıza bunu için bi şartımız yok düşün ki bir kafede biyerde tanıştık arkadas olduk hep beraber aynı mahalleye taşındık kafamıza estikçe birbirimize ziyarete gidip arada yorumlar yapıp ayrılıyorz burası gercekten oyle emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?