Motivasyon ekibimizi olusturalım , güzelliğimizi yeniden ortaya çıkaralım ;)

perimsin

yakışıklı oğlum büyüyor...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
940
131
123
Merhaba KK nın birbirinden güzel zeki ama azıcık fazlalığı olan bayanları ;

Ben de bunlardan bitanesiyim...28 yasına kadar her zaman normal olan ben yaklasık 2 yıldır maalesef hızla kilo almaya basladım.
Tabii her evlenip kilo alanlar gibi.Bu nasıl oluyor hala çözemedim.Ama sanırım güzel yemek yapma telası , misafir ağırlama , yeni menülerle kendimizi aşma ve hareketsiz yaşam buna sebep oldu..Evlenirken yani 28 yasındayken 56 kilo olan ben 72 kiloya kadar çıktım.
Evet yine güzelim yine kendi bedenime göre kıyafet bulmaya kendime yakıstırmaya calısıyorum ama sadece bu kadar.Neden orjinal halimiz yani normal halimiz güzelliğimiz sağlığımız yerindeyken kendimizi bu hale sokuyoruz ki... Her gördüğüm insanın ;Aaaaaa sen nasıl bu kadar kilo aldın inanılmaz şişmanlamışsın şok oldum bilmemne laflarından bıktım.Söylemeyenler olsa bile ben de böyle olduğunu biliyorum ama insan baskalarından duyunca iyice sinir oluyor.Ve bu sinir nedense hadi harekete geç demiyor da daha da yediriyor insana inat eder gibi...Sonra geldiğimiz duruma bak.

Arkadaşlar artık bu gidişe dur demeliyiz dur demek zorundayız.Neden elimizdeyken güzelliğimizi bu iğrenç yağ kütleleriyle kapatıyoruz.
Neden fıstık gibi olmak varken insanlardan kaçıyoruz.Bu kötülüğü kendimize neden yapıyoruz?

Hadi artık miladımız olsun , kimse için değil içimizde var olan güzel kadını ortaya çıkarmak için , sağlığımız için birbirimize destek olup atalım şu yağ kütlelerini!!!!!!!!

Yalansız dolansız iyisiyle kötüsüyle kaçamağıyla birbirimize doğruyu gösterelim.Benimle bu yolda yürümek isteyen arkadaslarımı bekliyorum...

Hadi kızlar kendimize inanalım direnelim yenelim verelim şu kilolarıııııı :)

Bugunki menüm :

Sabah 2 bardak su
Leslie 1 mile walk :)

Kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 salatalık
azıcık peynir
1 bardak organik süt

Ara : 1 fincan türk kahvesi

Öğlen: 1 dilim kepek ekmeği
1 kade yeşil salata
Orta büyüklükte levrek ızgara.

Ara : 1 adet yeşil elma

Aramıza hoş geldiniz kolaylıklar dilerim.Biz 2 kişilik grup oluşturduk gayet iyi gidiyoruz darısı başınıza.Tüm yazdıklarınıza katılıyorum 4 yıl önce düğünüme gelmiş benim hiç tanımadığım eşimin tarafından biriyle karşılaştık geçenlerde bana demezmi sen inceceik kızdın ne olmuşun böyle adam beni yerin dibine soktu ya:2: ben 9 kilo verdim dahada devam ediyorum.Sana sağlıklı diyetler.

tesekkürler canım insallah iyi gidecek gitmek zorunda!!!

Evet insanların bu yorumları sinir ediyor ne diyeceğini şaşırıyor insan cevap olarak...
Ama onlara yeni görünümümüzle cevap vericez insallah.

Ben 14 ağustosta basladım canım ama yalnız buraya kadar şimdi benimle birlikte kararlı arkadaslar istiyorum.
Hatta bu işin sonunda bulusup bir yemekle kutlayadabiliriz neden olmasın dimi :))) Ama hedefler tuttuktan sonra.

Ben 72 ile basladım - Şu an 67 yim Hedef :55

Senden de arada topiğimize gelip tüyolar vermeni isterim.
Hepimize basarılar....

Tabiki uğrarım senide beklerim bizim topiğe.Bol bol su içelim hep beraber :)

Ahaha :) tamam cnm bol bol su
mutlaka sizin topiğide ziyaret edicem

aaaahhh aahhhh alması çok kolay vermesi bi o kadar zor :))merhabalar bede sonradan kilolananlardanım malesef 3..4... kilo fazlam var ama hiç ama hiç motivasyonum yok beraber yardımlaşabilirmiyizzzz
geçen sene yeni bir digital baskül aldım ve 65.3 gördüm kardeşimin düğününü 8 ay vardı şok ve kesin kararla 54 kiloya kadar indim ama düğünden sonra saldım çayıra olunca hepsini geri aldım şimdi 54 e inmek istemiyorum çünkü başım felan dönüyor bağışıklığım düşüyor heralde ama 58 olsam ne güzel olur bu arada şimdiki kilom 61 ((
çok fazla abur cubur yiyorum yoksa yemekle hiiiiç işim olmaz banada yardım edermisiniiiiiizzz:18::18::18::18:

Hoşgeldin cnm :)
Birlikten kuvvet doğar öyle değil mi..Bak zamanında nasıl da vermişsin bayağı da vermişsin..YİNE VERİRSİN ben inanıyorum.
Öncelikle sen de cok iyi biliyorsun iki biz bu işe sağlıklı beslenmeye ceviricez.
Sağlıklı beslenmede de abur cubura yer yok:)
Birbirimize eksik söylemeden devam edicez motive edicez cumadan cumaya tartılıp yazıcaz .Bir bu işe basarıcaz BEN BUNA eminim.

Bizdeeee yeni fit fotolarımızı paylasıcaz eskisi gibi olucazzzzzz baska yolu YOOOKK :)

merhaba kızlarrrrr ben geldım
kızlar menülerimi yazıyorum

sabah;
1 fincan yeşil çay
yağsız peynir
1 yumurta ile omlet(yağsız ve tuzsuz)
3 zeytin
yarım domates

ara;
1 bardak ayran + 1 yeşil elma

öğlen;
haşlanmış tavuk + salata

ara;
3 kuru kayısı

akşam;
çorba + salata (birazdan yiyeceğim) + toplamda 2,5 lt su

Son düzenleyen: Moderatör:

Hoşgeldin cnm

Liste süper olmus son derece sağlıklı aralarda öğünlerde.
Biz bu işi cozücez allahın izniyle..

Benim aksamki menümde 1 corba ayran salata olcak.

Kızlar leslie yapan var mı aranızda? Bende burada okuya okuya basladım dün sabah
1 mile ile basladım 1 hafta bu sekilde yapıcam.Sabah ve aksam olarak 2 parti :)
Umarım faydası olur.

1 dilim kepek ekmeği yemekle yememek arasında gidip geliyorum :)

ya inşallah canım inşallah ama şimdiden söyliyim ben öyle çok sıkıya gelemiyorum işte dedim yaaa yemekle aram yok ne yaparım nasıl ederim bilmiyorum işte:44::44::44::44:

ya inşallah canım inşallah ama şimdiden söyliyim ben öyle çok sıkıya gelemiyorum işte dedim yaaa yemekle aram yok ne yaparım nasıl ederim bilmiyorum işte:44::44::44::44:

Biraz sıkıya gelicez cnm mecburuz buna , bak gecmiştede basarmıssın yine olucak.
Sonunda kazanın inanki biz olucaz.

Akşam menüsü :
1 kase corba
1 kase salata
1 bardak ayran.

Aksam 1 kupa kayısılı foem cay.
Leslie ile 1 mile yürüyüş yapıcam.

Bugunki rapor :))

Sabah kalkında 2 bardak su
1 mile leslie ile yürüyüş

Kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 salatalık
3 tane zeytin

ara: 1 türk kahvesi

oğlen :
Bol salata
1 tavuk baget
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…