MOTİVASYON herşeydir.

Mehaba, ben de yıllardır diyet yapanlardanim.
Ama hala ideal kilomda değilim. Ben de sizinle saglıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Belki birbirimizi motive ederek başarabiliriz.

Kızlar bende gelebilir miyim aranıza 106.5 ile başladım bu sabah 100.1

Tabi ki tatlım, hoşgeldin,
Kilo vermek bundan sonra çocuk oyuncağı olacak bizim için :)
Anlatıcam, bekleyin :)

Günaydın kızlar

Ipeğim senin bu bitmek tükenmek bilmeyen enerjine bayılıyorum tatlım, iyi ki bizimlesin

Tunaydinnnn. Naz nerdesin

Burdayım kuzum bomba gibi haberlerle geldim

Mehaba, ben de yıllardır diyet yapanlardanim.
Ama hala ideal kilomda değilim. Ben de sizinle saglıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Belki birbirimizi motive ederek başarabiliriz.

Hoşgeldin tatlım sen de aramıza,
En sağlıklı en güzel şekilde yollayacağız misafirlerimizi
Yeter artık çok oldular artık bu kilolar :)

Hepinize çooook teşekkür ederim canlarım iyi ki yalnız bırakmıyorsunuz beni, seviyorum sizleri
iyi ki varsınız

Evet kızlar Motivasyon herşeydir topiğiizin adı bu, veee motivasyonumuzu destekleyecek, şöyle ki, iştahımızı dengeleyecek yani tatlıya ve yiyeceklere olan düşkünlüğümüzü (bağımlılığımızı) azaltıp kontrol altında tutacak bir beslenme biçimi bulmuş bulunmaktayım. Aslında uygulayanı çok hatta burda, Kadınlar Kulübünde, de uzun uzun hakkında araştırıp yazmışlar. Sağlığımız için şifa, gençleşmek için şahane bir fırsat, kilolara veda ve en güzel avantajlarından biri de, sıkılaşmak ve yağlardan eforsuz kurtulmak için süper bir yöntem. Metabolizmamız için SPOR yapmakla bir etkiye sahip...
Daha fazla meraklandırmayayım sizi :)
İF
(intermittent fasting)

yani
ARALIKLI ORUÇ DİYETİ

8 saat yiyorsunuz,
16 saat birşey yemiyorsunuz
ama kalorisiz içecekler ve su içebiliyorsunuz.
Bu 8 saatlik açlık dönemini siz belirliyorsunuz,
ister kahvaltı yapmayıp 12 de ilk öğününüzü yapıyorsunuz
(kahvaltısız yapamam diyorsanız 12 de kahvaltı şeklinde yapabilirsiniz o öğünü) ve 8 e kadar yiyorsunuz,
ister kahvaltı yapın erken saatlerde mesela 7'de, o zaman 3te yemek olayını bitiriyorsunuz,
ya da siz seçin;
10 ile 6 arasında ya da
13-21 arası beslenebilirsiniz.
Kilo vermek yan etkisi, daha da önemlisi sağlığa pek çok faydası var,
gençleştiriyor
hastalıkları tedavi ediyor vücut açlık döneminde. Açlık dediğime bakmayın
aslında yarısını uykuda geçiriyoruz.
Tartılmadım ama başladım bugün ben.

Obezmarket.com bi bakın kızlar:)) ürünlerin kalorileri yazıyorr dikkat çekmek için yapılmış:)

Burda dikkat etmemiz gereken 2 nokta var,
1.si açlık yapıyorum diye yemek yenen saatlerde aşırıya kaçmamak gerekiyor, çünkü bu beslenmemize iştah kontrolümüze bir destek, tek başına bir sihirli değnek değil, dikkat edilmezse kilo bile alinabilir.
2.si de karbonhidrat kısıtlaması yapılırsa çok etkili sonuçlar verebiliyor.
Hatta hafif hafif spora da başlanırsa ve bu spor özellikle açlık döneminde yapılırsa çok güzel yağ yaktırır.
Ama kızlar yeni başlayınca kendinizi çok zorlamayın,mesela ilk gün 16/8 değil de alıştırmak için 14/10 şeklinde uygulayabilirsiniz. Yani 14 saat açlık 10 saat tokluk. Sonraları diğer çeşitlerini de deneyebilirsiniz, mesela 16/8 (en yaygın uygulanan şekli)
Daha sonra 18/6
Daha sonra 20/4 (en etkili olanı bu)
Belki arada 23/1
Gibi uygulanabilir.

ve günün ilk tartisi benden gelsin 75,100
ama anlamadim iki gün once 77 ye dayanmistim
Günaydınlar kuslar bu arada

ve günün ilk tartisi benden gelsin 75,100
ama anlamadim iki gün once 77 ye dayanmistim
Günaydınlar kuslar bu arada

Günaydın tatlım ☺maşallah dikkat etmişsin demek ki tebrik ederim seni :)

Ben de 91 ile yeni bir başlangıç yapıyorum bugün, ARALIKLI ORUÇ beslenme biçimini uygulayacağım.
Ve çoook mutluyum çünkü midem küçülmeye başlamış cabuk doydum ve tatlı hamur işi hiç çekmedi canım, biraz gözüm kaldı onu da zor yedim azıcık. Gelişmeleri yazacağım yine, bekleyin anacım

Kızlar yaşınızı boyunuzu şu anki kilonuzu varsa başlangıç kilonuzu hedef kilonuzu yazın tablo yapalım het hafta verilen kiloyu yazalım motivasyon olur ve ilerlememizi görürüz

Tamam ben de çok yoruldum bu tablo işini bayramdan sonraki haftaya cumartesi halledelim. Daha yeni oturdum kızlar, bayram telaşındasınız galiba siz de :)

Benim diyet süper gidiyor kızlar, en güzel yanı da ne biliyor musunuz? Açlıkta giden kilolar direkt yağdan gidiyor, üstelik kaslar korunuyor, süper dimi 3 kilo veriyosun 5-10 kilo vermiş gibi görünüyorsun gençleşiyorsun, hastalıkların iyileşiyor hızla, daha ne isterim :)

Günaydın kızlar ben memleketteydim yazamadım 106 dan 96 ya düşmüştüm bayramın etkisiyle geri 100 e çıkmışım hemen geldim başladım güncel 98.4 hadi canlansın grup az benim düğünler bayramlar bitti inşallah önümğzdeki yaza kadar 35 kg vericem hep birlikte yaparız kadınız biz başarırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…