MOTİVASYON herşeydir.

Herkese selammmm
Günaydınlar efeniiiiimmmm

Hoşgeldin canım kaç kilosun
hos bulduk canim, ben 72 ile diyete basladim, simdi 64 kiloyum.
boyum 1.63 fizik olarak armutum
Kim kardashian ile akraba miyim diye düşünmüyor degilim
Hehahahha
Sen kac kilosun canim
hoş geldin tatlım c.tesi tarti günümuz
Hoş bulduk cok teşekkür ederim.cumartesi ok. İyi bir günde giriş yapmışım. Sen nasil besleniyorsun.

TATLIM BEN EKMEK ARTIK ÇOK AZ YİYORUM , ÇİKOLATA VE BİSKÜVİ TÜRÜ ŞEYLERİ DE ÖYLE , ÇÜNKÜ HEP ONLARLA BESLENİYORDUM SENİN KİLON ÇOK İYİ KEŞKE BENDE O KİLODA OLSAM YA

Hoşgeldin tatlım, iyi ki bizimlesin :)
Bazen bu imojileri kullanamıyorum, neyse yaş kaç ve nerde oturuyorsun canım bunlari merak ediyorum çünkü diğer bilgileri vermişsin. Kilon da aşırı değilmiş, maşallah diyelim bizim gibi olma :)

Bu arada Pelinim senin yaş kaç?

Hos bulduk tesekkur ederim canim.
benim istah kontrol problemim var. Evde ne varsa artik kuru bayat yiyorum

Hepimiz hedefimize ulasiriz insallah bebegim.
Ben 31 yasindayim. Kayseri den katiliyorum
Sen de durumlar nasil

Hos bulduk tesekkur ederim canim.
benim istah kontrol problemim var. Evde ne varsa artik kuru bayat yiyorum

Hepimiz hedefimize ulasiriz insallah bebegim.
Ben 31 yasindayim. Kayseri den katiliyorum
Sen de durumlar nasil
Canım, benim de iştah problemim var bazen dünyayı yiyesim geliyor :)
Onun dışında açlığa dayanabiliyorum bazen açlık diyeti yapsam diyorum ama bu iştah varken biraz zor işte az yemeğe sağlıklı seçimler yapmaya çalışıyorum hepsi bu.

Ayni bennn
Aklimda sürekli hizli yemek ya da cok yemek yarismasi olsa kesin kazanirim diye düşünüyorum.
Ben artik miy miy yemek didikleyen, istahi kapali olan birine donmek istiyorum. Bu Sekilde surekli kilo ver al ver al oluyor
Bir ara oruc tutup guzel kilo vermistim. Bana da ya hep ya hic yasasi isliyor
Aslinda oruc gibi takilabilirim.

Bugun yediklerim acisindan olumsuz gecti. Ama guzel haber 1 saat spor dans ortaya karisik
20.00 den sonra birsey yemedim. Bol su.
Yarin tarti günümüz.

TATLIM BEN EKMEK ARTIK ÇOK AZ YİYORUM , ÇİKOLATA VE BİSKÜVİ TÜRÜ ŞEYLERİ DE ÖYLE , ÇÜNKÜ HEP ONLARLA BESLENİYORDUM SENİN KİLON ÇOK İYİ KEŞKE BENDE O KİLODA OLSAM YA
Olursun insallah bende bolgesel sikinti var alt gobek ve basen... napicam sevmiyorum basenlerimi. Sende kilo orantili mi

en yasliniz benim ya kabul etmiyom bunu

En tatlımız en akıllımız desek :)

Valla aynı ben. Bu kadar tesadüf olamaz, pesss :)

Karatay 2 öğün biliyo musunuz? İsteyen 2buçuk da yapabilir, mide boş olunca insan hafif oluyor çok büyük lüks aslında bizim için , biraz midemizden müzik dinlemek gerekiyo ama :) o gurultuyu dinlemeye değer aslında.
2 hafta karatay diyeti yaptım 1 yıl korudum o verdiğim 3 kiloyu, nasıl? Kitapları da var aslında çok sağlıklı buluyorum ömür boyu öyle beslensek kilolarimizdan başka hiç birşey kaybetmeyiz. Sağlık en büyük kazancımız olur, hem biliyor musunuz, karatay diyetiyle şeker kolestorol tiroid ve şimdi aklima gelmeyen bazı hastalıklar da tamamen iyileşiyor ilaçları biraktiriyormus. Tamam işte çok konuştum yarın başlıyorum, belki birlikte başlarız ha?

Günaydın kizlar. Bende ilk kilo bildirimimi yapiyorum 64.7 yim. Diger cumaetesine 1 kilo vermeyi hedefliyorum.

Nazevrencim, karatay cok guzel disiplinli bende katilmak isterim aslinda. Meselasimdi 2 yumurta haslayarak acilisi yapiyorum
Bazi gunler bozsamda aslinda protein agirlikli beslenmek diyetlerin mantığı. Guzel yazmissin, bu konuda oldukca bilgilisin masallah canim. Yapabildiğim kadar karatay diyeti olur bana

İpekzeynepcim, süreklilik önemlisi. Haftaya daha iyi olacak. Yine de arti gelmekten iyidir.

Evet ben duraklamaya girdim heralde kızlar 96 da kaldık bu hafta:)) darısı diğer haftalara acele etmiyorum zaten hızlı gitti doğum kiloları biraz durmasında sıkıntı yok

Evet ben duraklamaya girdim heralde kızlar 96 da kaldık bu hafta:)) darısı diğer haftalara acele etmiyorum zaten hızlı gitti doğum kiloları biraz durmasında sıkıntı yok
Doğum kilolari hızlı gidiyor ama sonrakiler emek vermeyince assssla gitmiyor.
Sadece emzirerek kilo verdim diyenlere inanmıyorum.
Emzirip yersen hiçte gitmiyor
Hatta alabiliyosun
Emzirmenin avantaji spor yapmis gibi 500 kcal yaktiriyor diye okumustum.. .

Naptiniz kizlar neler yediniz bu saate kadar
Ben batirdim
Bugunum berbat oldu. Bol bol kh ekmek pogaca daha kuru pasta filan yedim olmadi ya off bi baslasam saglikli beslenmeye. Bana böyle az yemek yaramıyor.
Simdi saat 15.00 oolmus..
Ama size soz veriyorum bu saatten saglikliseyler yiyecegim.
İpek zeynepe söz
Nazevrene söz
Pelinime söz
3 yoldasima yoldasimada söz veriyorum.
Sözümvar artik yiyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…