- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
hos bulduk canim, ben 72 ile diyete basladim, simdi 64 kiloyum.Hoşgeldin canım kaç kilosun
Hoş bulduk cok teşekkür ederim.cumartesi ok. İyi bir günde giriş yapmışım. Sen nasil besleniyorsun.hoş geldin tatlım c.tesi tarti günümuz
Herkese selammmm
Günaydınlar efeniiiiimmmm
hos bulduk canim, ben 72 ile diyete basladim, simdi 64 kiloyum.
boyum 1.63 fizik olarak armutum
Kim kardashian ile akraba miyim diye düşünmüyor degilim
Hehahahha
Sen kac kilosun canim
Hoş bulduk cok teşekkür ederim.cumartesi ok. İyi bir günde giriş yapmışım. Sen nasil besleniyorsun.
Hoşgeldin tatlım, iyi ki bizimlesin :)Selamlar kizlar ben de geldimmm
En bastan atlayarak okudum bende size katılmak istiyorum. İnternet paketim olduğu surece aktifim. Ay sonuna yetismiyor genelde
Ben sadece yediklerime dikkat ederek diyet yapmak istiyorum simdilik. Motivasyonum düşmesin musmutlu yağları yakalim
Hos bulduk tesekkur ederim canim.Hoşgeldin tatlım, iyi ki bizimlesin :)
Bazen bu imojileri kullanamıyorum, neyse yaş kaç ve nerde oturuyorsun canım bunlari merak ediyorum çünkü diğer bilgileri vermişsin. Kilon da aşırı değilmiş, maşallah diyelim bizim gibi olma :)
Bu arada Pelinim senin yaş kaç?
Canım, benim de iştah problemim var bazen dünyayı yiyesim geliyor :)Hos bulduk tesekkur ederim canim.
benim istah kontrol problemim var. Evde ne varsa artik kuru bayat yiyorum
Hepimiz hedefimize ulasiriz insallah bebegim.
Ben 31 yasindayim. Kayseri den katiliyorum
Sen de durumlar nasil
Ayni bennnCanım, benim de iştah problemim var bazen dünyayı yiyesim geliyor :)
Onun dışında açlığa dayanabiliyorum bazen açlık diyeti yapsam diyorum ama bu iştah varken biraz zor işte az yemeğe sağlıklı seçimler yapmaya çalışıyorum hepsi bu.
Ask olsun kiz yaşın ne onemi var. Sadece rakam. Önemli olan enerjimizen yasliniz benim ya kabul etmiyom bunu
KIZLAR YA BOŞ OLAN BİRİ ÇİZELGE YAPABİLİR Mİ HAFTALIK KİLO TAKİBİ İÇİN ??????
Ben telefondan giriyorum yavrum. Fikir guzel insallah birisi yapar
Olursun insallah bende bolgesel sikinti var alt gobek ve basen... napicam sevmiyorum basenlerimi. Sende kilo orantili miTATLIM BEN EKMEK ARTIK ÇOK AZ YİYORUM , ÇİKOLATA VE BİSKÜVİ TÜRÜ ŞEYLERİ DE ÖYLE , ÇÜNKÜ HEP ONLARLA BESLENİYORDUM SENİN KİLON ÇOK İYİ KEŞKE BENDE O KİLODA OLSAM YA
en yasliniz benim ya kabul etmiyom bunu
Ayni bennn
Aklimda sürekli hizli yemek ya da cok yemek yarismasi olsa kesin kazanirim diye düşünüyorum.
Ben artik miy miy yemek didikleyen, istahi kapali olan birine donmek istiyorum. Bu Sekilde surekli kilo ver al ver al oluyor
Bir ara oruc tutup guzel kilo vermistim. Bana da ya hep ya hic yasasi isliyor
Aslinda oruc gibi takilabilirim.
Doğum kilolari hızlı gidiyor ama sonrakiler emek vermeyince assssla gitmiyor.Evet ben duraklamaya girdim heralde kızlar 96 da kaldık bu hafta:)) darısı diğer haftalara acele etmiyorum zaten hızlı gitti doğum kiloları biraz durmasında sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?