Emek veriyorum canım merak etmeDoğum kilolari hızlı gidiyor ama sonrakiler emek vermeyince assssla gitmiyor.
Sadece emzirerek kilo verdim diyenlere inanmıyorum.
Emzirip yersen hiçte gitmiyor
Hatta alabiliyosun
Emzirmenin avantaji spor yapmis gibi 500 kcal yaktiriyor diye okumustum.. .
Emek veriyorum canım merak etme
Gaz veriyorum zayıfla
Bana da gaz ver nolur bebetooom
Doğum kilolari hızlı gidiyor ama sonrakiler emek vermeyince assssla gitmiyor.
Sadece emzirerek kilo verdim diyenlere inanmıyorum.
Emzirip yersen hiçte gitmiyor
Hatta alabiliyosun
Emzirmenin avantaji spor yapmis gibi 500 kcal yaktiriyor diye okumustum.. .
Bende 80 kiloydum evlendiğinde 118 kiloya kadar çıktım sonra 103 e düştüm hamile kaldım 40 gün oldu doğum Yapalı 96 yım kilomuz yakın veririz inşallah7 yıllık evliyim 1 oğlum var 3.5 yaşında evlendiimde 76 kg dim sonra 87 lerde hamile kaldım 1u10 la doğuma girdim geri 85 e düştüm sonra geri 106 ya şimdi 100.1
hoş geldin tatlım....Kızlar bende gelebilir miyim aranıza 106.5 ile başladım bu sabah 100.1
gider tabi neden gitmesin canım bir gece de almadık bu kilolari o yüzden zaman alacak ama gidecekKızlar benim 26 kilo vermem lazımm 69/70 olsam bana tam.bi ara 69 dum ozaman her kez böyle tamsın verme diyolardı gidermi bu 26 kiloo
boyun kaç pelinKızlar benim 26 kilo vermem lazımm 69/70 olsam bana tam.bi ara 69 dum ozaman her kez böyle tamsın verme diyolardı gidermi bu 26 kiloo
Hadi bakalım zumba eğlencelidir eğlenerek kalori yakarsın inşallah:)gider tabi neden gitmesin canım bir gece de almadık bu kilolari o yüzden zaman alacak ama gidecek
bende bayram sonrasında zumbaya baslayacaktim ptesi başlayacağım vakit kaybetmenin anlamı yok
165boyun kaç pelin
İnşallah yaBende 80 kiloydum evlendiğinde 118 kiloya kadar çıktım sonra 103 e düştüm hamile kaldım 40 gün oldu doğum Yapalı 96 yım kilomuz yakın veririz inşallah
GünaydınlarGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?