MOTİVASYON herşeydir.

Emek veriyorum canım merak etme

Valla kızlar saat 4 ben sadece 1 dilim ekmekle duruyorum ama isteyerek değil saolsun oğlan bugünde beni esir etti anca yemek koydum ocağa

Evet canim sana katılıyorum bizde emzirdik gitmedi. Yediğimiz sürece aksama kadar spor yapsak yada emzirsek gitmez

7 yıllık evliyim 1 oğlum var 3.5 yaşında evlendiimde 76 kg dim sonra 87 lerde hamile kaldım 1u10 la doğuma girdim geri 85 e düştüm sonra geri 106 ya şimdi 100.1
Bende 80 kiloydum evlendiğinde 118 kiloya kadar çıktım sonra 103 e düştüm hamile kaldım 40 gün oldu doğum Yapalı 96 yım kilomuz yakın veririz inşallah

Kızlar benim 26 kilo vermem lazımm 69/70 olsam bana tam.bi ara 69 dum ozaman her kez böyle tamsın verme diyolardı gidermi bu 26 kiloo

Kızlar benim 26 kilo vermem lazımm 69/70 olsam bana tam.bi ara 69 dum ozaman her kez böyle tamsın verme diyolardı gidermi bu 26 kiloo
gider tabi neden gitmesin canım bir gece de almadık bu kilolari o yüzden zaman alacak ama gidecek
bende bayram sonrasında zumbaya baslayacaktim ptesi başlayacağım vakit kaybetmenin anlamı yok

Selam kizlar.
Ben kendimi yeterince hazir hhissedemedim olmadi bazi özel durumlar var. Sonra katılacağım. Simdilik uzaktan takip ederim. Hepinize basarilar dilerim sevgiler .

kizlar yarın daha aktif olacagix inanıyorum sız yazmayinca diyeti bozdugunuzu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…