motivasyon ...

Morpanjurluev

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
255
169
103
31
Merhabalar ben üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim :)

Fin
allere az kaldı yine . Bu sınavların hepsi 10 gün üst üste oluyor ve hiç dinlenme imkanım olmadan olup bitiyor hepsi .. o_O

sorum şu ki ; Ben akademisyenlik düşünen biriyim ve üniv ortalamamın çooook yüksek olması lazım .

Ama ne yazık ki . Üstümde bir miskinlik var . Gün boyu uzanıp kitap okuyasım var ... :KK43:

bir türlü motive edemiyorum kendimi .Başlayamıyorum çalışmaya .

Siz bu gibi durumlarda kendinizi nasıl motive ediyorsunuz ???
gerçekten yardımlarınza çooook ihtiyacım var
lÜTFEN FİKİR VERİN :mad:
:110:

Yakın kız arkadaşlarının akademisyen kendinin hala okulu bitirememiş olduğunu düşün.
Kadının kıskançlığı hele ki başka kadını kıskançlığı Allah muhafazadır.
İyi motive eder :KK53::KK53::KK53:

Sosyal ortamda okuduğum bir sözü de paylaşayım,
Kadın tsörtünün üzerinden sütyenini çıkartan varlıktır.
İsterse adamın kıçından donunu alır farkedemezsin :KK53::KK53:

Benim de insanlarla muhabbet etmiyceğim derecede muhabbet edesim geliyodu, uyumıycağım kadar uyuyasım geliyodu, ne kadar gereksiz zamansız aktivite varsa onlara kayıyodum. Ha şimdi ha birazdan diyeee diyee bingoo :) sınav günü.
Demem o ki şeytana uyma :) Erteleme.
Otur başla :) Ya şimdi ya hiç :p

Yakın kız arkadaşlarının akademisyen kendinin hala okulu bitirememiş olduğunu düşün.
Kadının kıskançlığı hele ki başka kadını kıskançlığı Allah muhafazadır.
İyi motive eder :KK53::KK53::KK53:

Sosyal ortamda okuduğum bir sözü de paylaşayım,
Kadın tsörtünün üzerinden sütyenini çıkartan varlıktır.
İsterse adamın kıçından donunu alır farkedemezsin :KK53::KK53:

:eek: hiç çekemeeemmmmm :mad:
haklısınız herşeyi yapacak güç var aslında ..
potansiyel tam motivasyon 0 :)))

Benim de insanlarla muhabbet etmiyceğim derecede muhabbet edesim geliyodu, uyumıycağım kadar uyuyasım geliyodu, ne kadar gereksiz zamansız aktivite varsa onlara kayıyodum. Ha şimdi ha birazdan diyeee diyee bingoo :) sınav günü.
Demem o ki şeytana uyma :) Erteleme.
Otur başla :) Ya şimdi ya hiç :p
şeytana uyma haa :)
şeytan bana saygı duyacak yakında miskinlik konusunda :)) :confused:

Bende ders çalışma kitap okuma işe gitme ya da temizlik yapma planı yaptığım da hemen başka şeyler yapmak istiyorum.
Sanki plan yapınca ben kasılıyorum plansız yapınca sorun yok.
Ama kronik bir yorgunluk var.
Ya tembelliz belki de çaktırmıyoruz...
Şaka bir yana başarılar dilerim canım

Asla ve asla akademisyen olamayacağını düşün,arkadaşların olmuş ve sen olamamışsın ,herkes iş tecrübelerini paylaşıyor sen ezik ezik dinliyorsun,dışlanmak zorundasın,herkes işteyken sen ders çalışmak zorundasın
Hadi şimdi iyi dersler:KK53::KK53:

Insan istediginde herseyi yapabilir. Sadece senin degil tum ogrencilerin 2 hafta araliksiz oluyor sinavlari. Sindavdan once degil gunu gunune calis.

Okula tek defter gotururum. Eve gelince her dersi kendi defterine tekrar yazarim. Sinav onceside bi kere okurum. ortalamam bu yontemle gayet yuksek

Ben kendimi çalışmayarak motive ederdim :) sonuç :5senelik okul 6senede bitti.valla canım bi sen değil bütün öğrenciler aynı durumdadır oyüzden kasma çok..

ben finallere 1-2 hafta önceden başliyordum çalışmaya..
hergün çalışıyordum o günler gelmeden..
final günü gelince tekrarliyordum. Gece ders çalışan biri de degildim..
eve gelince 1-2 saat çalışır dinlenirdim.:)
2 yıllık okudum kalmadan 2 yılda bitirdim. şimdi AÖF e geçiş yaptım. 3 senedir kaliyorum :KK53: evlendim de yine kaliyom elimde degil.. birakcaktim .. vazgeçtim 6 haziranda AÖF finallerim var 30 günlük program yeni oluşturdum daha:KK25:

Back
X