Motivasyonu yüksek tutma yolları

Terazikizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
397
216
48
Hanımlar bildiğiniz üzere rekabet ve insalar arası sevgisizlik çok, motivasyonunuzu nasıl yüksek tutuyorsunuz insanların kötü yaklaşımlarından etkilenmemek için?
 
Çocuklarıma bakıyorum, onlar benim antidepresanlarım :)
Diğerlerine de .iktir git hayatımdan, ben bu hayata 1 kere geliyorum diyorum.
 
allaha şükür ben öyle insanlarla görüşmüyorum ve gerekene gereken cevabı veriyorum.karşımdaki insanlara mesafiyi ben ayarlıyorum karşımdakine fırsat vermeden .eşimle pazar günleri ortak kararımıza ve zevkimize göre hareket ediyoruz tabi artık kızımız var akşamları ailecek onunla oynuyoruz zaten bu motivasyonumu tavan yapıyor.ama bir tek eşimin ailesinin kötü yaklaşımlarının etkisinden kurtulma yolu bulamadım.:
 
Insanlarin kotu yaklasimlarindan, haksiz rekabetlerinden etkilenmemek icin, "Amaaan onlar insan mi ki, peh! Ay Allaha sukur ben onlar gibi degilim, benim gibi mukemmel insan kaldi mi dunyada" diye kendi kibrimle ayakta duruyorum
 
Bende uzak durayımdeniyorumda örneğin bazı kızlar özellikle okulda gelip birbirini sokmaya çalışıyor vh moral düşünce seviniyorlar ona çözüm bulamadım.
 
Bir şeyi çok istersem kendiliğinden motivasyonum tavanda geziyorum zaten
 
Bende uzak durayımdeniyorumda örneğin bazı kızlar özellikle okulda gelip birbirini sokmaya çalışıyor vh moral düşünce seviniyorlar ona çözüm bulamadım.
Ruh sagligi yerinde olmayan insanlar, birinin kotu durumundan zevk alir, bununla beslenen insanlar var. Onlari umursamaman icin bu yeterli bir sebep bence. Yani onlarin ruh sagligi yerinde olmayan insanlar oldugunu bil, ay yazik diye aci hatta.
 
Hanımlar bildiğiniz üzere rekabet ve insalar arası sevgisizlik çok, motivasyonunuzu nasıl yüksek tutuyorsunuz insanların kötü yaklaşımlarından etkilenmemek için?

Allah’a havale ediyorum iyisiyle kötüsüyle. O benden güçlü ve her şeyi biliyor. Kimsenin hakkını kimsede koymaz.

Buna inanırsan eğer çevrende olan haksız şeylerin nasıl bir gün dönüp dolaşıp o kişiye döndüğüne çok kez şahit olabilirsin.
 
Çok haklısınız iştekuyu kazanlara moral bozanlara izin vermemek lazım.
 
neden bozuluyor moralin mesela?
Mesela eskiden yakın arkadaş olduğum şimdi ise konuşmadığım kız arkadaş sğrekli beni aradığında şu şuraya gitmiş yüksek lisansa, şunda birinciliği var vs diye benle o kişileri sürekli kıyaslardı benim hayallerimi bildiği için ki eşhklik bende ben anlatmamalıydım. Yani sürekli beni niteliksiz göstermeye çalışırdı aklı yanı sıra. Mesela diyrlim ben b aldım onun arkadaşı b eksi aldı, telefonla arar ama o nasıl b eksi alır en az a almalıydı gibi derdi ama herkesle beni kıyaslardı sürekli ben müh öğrencisiyim bu arada bu kızda sağlıklı ilgili bi bölüm okuyor. Bu en basiti ve direkt aklıma gelen.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…