- 23 Kasım 2014
- 397
- 216
- 48
- Konu Sahibi Terazikizi
Hanımlar bildiğiniz üzere rekabet ve insalar arası sevgisizlik çok, motivasyonunuzu nasıl yüksek tutuyorsunuz insanların kötü yaklaşımlarından etkilenmemek için?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu her zaman mümkün olmuyor iş yerinde oda arkadaşınsa o motivasyonu bozan ??? hele de çok sesi çıkıyor ve senle arası bozulduktan sonra sürekli kahkaha atıp millete izzeti ikramını arttırdıysa??Ilk ise bizi yoran sahislardan uzak durmakla basliyoruz ise. ...
Ruh sagligi yerinde olmayan insanlar, birinin kotu durumundan zevk alir, bununla beslenen insanlar var. Onlari umursamaman icin bu yeterli bir sebep bence. Yani onlarin ruh sagligi yerinde olmayan insanlar oldugunu bil, ay yazik diye aci hatta.Bende uzak durayımdeniyorumda örneğin bazı kızlar özellikle okulda gelip birbirini sokmaya çalışıyor vh moral düşünce seviniyorlar ona çözüm bulamadım.
Hanımlar bildiğiniz üzere rekabet ve insalar arası sevgisizlik çok, motivasyonunuzu nasıl yüksek tutuyorsunuz insanların kötü yaklaşımlarından etkilenmemek için?
Çok haklısınız iştekuyu kazanlara moral bozanlara izin vermemek lazım.Allah’a havale ediyorum iyisiyle kötüsüyle. O benden güçlü ve her şeyi biliyor. Kimsenin hakkını kimsede koymaz.
Buna inanırsan eğer çevrende olan haksız şeylerin nasıl bir gün dönüp dolaşıp o kişiye döndüğüne çok kez şahit olabilirsin.
neden bozuluyor moralin mesela?Çok haklısınız iştekuyu kazanlara moral bozanlara izin vermemek lazım.
Mesela eskiden yakın arkadaş olduğum şimdi ise konuşmadığım kız arkadaş sğrekli beni aradığında şu şuraya gitmiş yüksek lisansa, şunda birinciliği var vs diye benle o kişileri sürekli kıyaslardı benim hayallerimi bildiği için ki eşhklik bende ben anlatmamalıydım. Yani sürekli beni niteliksiz göstermeye çalışırdı aklı yanı sıra. Mesela diyrlim ben b aldım onun arkadaşı b eksi aldı, telefonla arar ama o nasıl b eksi alır en az a almalıydı gibi derdi ama herkesle beni kıyaslardı sürekli ben müh öğrencisiyim bu arada bu kızda sağlıklı ilgili bi bölüm okuyor. Bu en basiti ve direkt aklıma gelen.neden bozuluyor moralin mesela?