motivasyonum yokkk

Butimar-

Söyle Bana Hindiba
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
1.605
2.367
133
29
mrb arkadaşlar. bu aralar içimi daraltan şeyler var kılımı bile kıpırdatasım gelmiyor. yaklaşık 1 ay sonra benim için çok önemli bir sınav var gelin görün ki hiç bir hazırlığım bilgim vs yok. dünyanın sonu değil belki ama hem maddi hem manevi bir çok şey bu sınava bağlı.
çalışacak hevesim yok. yıllardır bıktım ders çalışmaktan. dalıp dalıp düşünüyorum ben çalışma masasında oyalanırken gençliğim arkamdan çekip gitmiş sanki. diyorum kazansan ne olacak sanki geride kalacak tek bir anın mı var paylaşacak biri mi var hayatında.
bir de duygusal boşluktatyım galiba hiç olmayacak bir şey yaptım kendimden beklemediğim. bana 1 yıl önce yazan birine bu sefer de ben yazdım ama onun mesajımı görmesi bile 1 günü buldu. konuştuk biraz ama her mesaj arası 10 saat ben de daha fazla zorlamayayım dedim ve yazmayı bıraktım. ona yazımca bir hafiflik geldi aklımdan çıkmıyordu aylardır ancak cesaretimi toplayabildim. ama yine de byle olmasaydı keşke içim çok buruk
iş hayatımda her şey yolunda şükür ama hafta içi 9,5-10 saat yoğun bir şekilde çalışıyorum bir de cumartesileri yorgunluktan halim kalmıyor. işyerinde ders çalışabilme gibi bir durumum yok akşamları da yorgunluktan anlamıyırum okuduğumu ya da işime gelmiyor bilemiyorum.
burada evli çocuklu iş sahibi olup ders çalışanlar var her şeyi bir arada nasıl yürütüyorlar maşallah diyorum.

nasıl silkelenicem bilemiyorummm tam ifade edemesem de öylesine yazdım içimi dökmek için.

ne sınavına gireceksiniz

omuzlarımdan tutun ve silkeleyin beni avel avel duvara bakıyorum önümde kitaplar açık

omuzlarımdan tutun ve silkeleyin beni avel avel duvara bakıyorum önümde kitaplar açık
şaka filan yaptık da
durumunu iyi anlıyorum bi ara bende hiçbir şey yapmak istemiyodum sürekli uyumak istiyodum
peki arkadaşlarınla vs takılmak ister misin ders çalışmak yerine

Muhtemelen sizin motivasyonunuzu bozan şey sizsiniz mükemmellik algısı belki farkında değilsiniz ama evli çocuklu çalışan birde ders çalışan insan yok yani var ama öyle mükemmel bir düzen içerisinde değil. Biseyler hep eksik kalıyor o arkadaşlarda da çevremden biliyorum.
Mükemmel ders çalışma dediğimiz şey zamanı verimli kullanma siz bu sınavın getirdiği sorumluluk ve iş yoğunluğu arasında ezildiginiz için ders çalışmak size zor geliyor haliyle çünkü istediğiniz verimi alamayacağınızı düşünüyorsunuz. Ama işler böyle değil emin olun bukadar iş arasında bir saat bile sizin azminizi gösterir. Her gün ilk önce 15 dk ile başlayın 15 dk az gibi görünse de sizi sıkmaz ama o 15 dakikayı muhakkak çalışın aklınızda kalsın yada kalmasın önemli olan vicdanınız rahat olsun. Sonra günler geçtikçe yavaş yavaş temponuz artacaktır büyük hedefler koymayın küçük adımlarla ilerleyin ve o adımları gerçekleştirdikten sonra kendinizi odullendirin misal yarın gidip 15 dakika çalışın ve sonrasında kendinize mukkeml bir kahve yapın oturup filminizi izleyin çünkü siz bunu hak ettiniz. Diger gün sevdiğiniz başka bişey yapın sonraki gün arkadaşlarınızı arayıp dedikodu yapın ama bu hazzı ders çalıştıktan sonraya saklayın. Böyle böyle düzeniniz oluşacak alışkanlıklarımızı ndegistirnek öyle sanıldığı kadar kolay değil. Kendinizi üzmeyin azmedin ama yipranmayın. Umarım sınavınız başarılı geçer

şaka filan yaptık da
durumunu iyi anlıyorum bi ara bende hiçbir şey yapmak istemiyodum sürekli uyumak istiyodum
peki arkadaşlarınla vs takılmak ister misin ders çalışmak yerine
bıçak kemiğe dayandı dedikodu yapacak vaktim de . arkadaşım da pek yok zaten olanlar şehir dışında. biri zaten gazladı beni yaz o çocuğa diye bu tembellikte bir de aşk acısı çekiyorum

herkes her şeyi mükemmel yapıyormuş gibi geliyor. ilişkileri aşkları vs. :///

bıçak kemiğe dayandı dedikodu yapacak vaktim de . arkadaşım da pek yok zaten olanlar şehir dışında. biri zaten gazladı beni yaz o çocuğa diye bu tembellikte bir de aşk acısı çekiyorum
siz ders çalışmaktan çok yorulmuşşunuz
bi psikiyatrisle görüşşseniz yine portakalsuyuu nun görüşerlide çok önemli

Bill Gatesin her zaman işe tembel insanları aldığını çünkü onların en zor işleri en kısa yoldan yapabileceklerini düşündüğünü biliyomuydunavsjasjk bla bla bla şimdi bize boş beleş motivasyon methiyeleri düzdürme. Kalk ve dersine çalış bu kadar

bana diyin ki:
sen akllına koyduğun her şeyi yaparsın çunku senin inanılmaz bir gücün ve sefginde varrr

herkes her şeyi mükemmel yapıyormuş gibi geliyor. ilişkileri aşkları vs. :///
Mükemmel olan ne biliyor musunuz insanların herşeyi herkese anlatmaması güçlü görünmesi ve herşey çok mükemmel imajı cizmesi sorunsuz ilişki sıkıntısız insan yoktur emin olun. İnsan oğlu beşerdir Yaratıcı bile insana hata yapar diye tövbeyi acizligi için dua kapısını açmıştır. Bakmayın siz insanalrin dışardan göründüğüne kirazda dışardan kıpkırmızı görünüyor ama içi kurtlu çıkıyor bazen. Mükemmellik insanın kendini bilmesi elinden geleni yapması ve tatmin olması siz canınızı sıkmayın

bilemiyorum aslında kusursuz bir hayat istemiyorum. sadece beni anlayan zor zamanlarımda yanımda olabilecek keza benim de onun için öyle olabileceğim biri olsa hayatımda bir çok şey daha kolay olabilrdi. bazen insanların doğuştan sahip olduğu şeyler için kendimi hırpalarken görmek yıpratıcı oluyor ama tabii hayat kimse için kolay değil haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…